Įkraunama...
Įkraunama...

Įgimta stuburo išvarža

Labas mamytes, vakar buvome susitike su dr.Saniuku, zinios tikrai dziuginancios, taciau labai liudna, kad Lietuvoje lyginant su kitomis salimis tokiu vaikuciu gimsta vis daugiau, labai liudna statistika verysad.gif
Atsakyti
Saunu, kad jums viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Sekmes .
Statistika liudna blogaiiiiiiiiiiiiiii verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krista31 @ 2008 04 18, 10:47)
Labas mamytes, vakar buvome susitike su dr.Saniuku, zinios  tikrai dziuginancios,

Smagu,kad žinios džiuginančios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O kad vis daugiau vaikučių gimsta su tokia patologija,tai labai liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krista31 @ 2008 04 18, 11:47)
Labas mamytes, vakar buvome susitike su dr.Saniuku, zinios  tikrai dziuginancios, taciau labai liudna, kad Lietuvoje lyginant su kitomis salimis tokiu vaikuciu gimsta vis daugiau, labai liudna statistika verysad.gif

Labai šaunu,kad geros naujienos drinks_cheers.gif Aš tai labai tikiu gyd.Saniuku,nes ką jis mums yra "išpranašavęs"apie Ugniaus vaikščiojimą-taip viskas ir vyksta thumbup.gif
Atsakyti
Jo Saniukas geras. Ir kaip gydytoja ir kaip zmogu as ji labai gerbiu. Man jis atrodo neprastesnis uz visus amerikiecius chirurgus. mirksiukas.gif notworthy.gif pioneer.gif
Atsakyti
Labas visiems, tikriausiai orams atsilus daugiau laiko praleidziame lauke ir nelabai turime laiko uzsukti i foruma. Nors as kiekviena diena ji patikrinu, bet parasyt neparasau blush2.gif Pas mus atrodo, kad viskas nusistoveja, viskas tuo paciu ritmu eina, bet i prieki. Uzsiregistravome pas homeopate, pradesime homeopatini gydyma. Gyd. Matukevicius tam pritare ir isties sake, kad galima atstatyti pazeistus nervus ir ne tik homeopatiniu gydymu, bet ir mankstomis, stimuliacijomis, akupunktura. Kiek esu girdejusi akupuktura galima taikyti tik nuo 1 metuku, dar mes siai procedurai mazi, teks 2 men. palaukti smile.gif Parasykite, ar esate kas nors isbande akupunktura, labai idomu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,as visada patikrinu foruma bet neatrasau blush2.gif
mes tai nebande akupunkturos ir taip jau turbut esame per dideli mums visi sakytavo kad viska vaikas geriausiai isisavins iki 16m.iki brendimo.
Sekmes jums.
Atsakyti
Oi mergaitės,aš ką tik po ligos atsigavau,tai užsukau pažiūrėti čia...Visą savo gyvenimėlį svarsčiau ar esu sirgusi vėjaraupiais(nežinojau,nes esu įvaikinta),tai vat kad sužinojau,tai sužinojau doh.gif Tris dieneles "paslika"išgulėjau nuo vėjaraupių,o dabar mano "nepakatrojamai"gražų veidą puošia šašai lotuliukas.gif ...Tai dabar šitos zarazos laukiam prasidedant vaikams,labai tikiuosi,kad jie taip sunkiai nesirgs kaip aš doh.gif
Pirmadienį turėjome važiuoti į Utenos reabilitacijos centrą...Didžiausiam mano apmaudui dėl vėjaraupių važiuoti nebegalėsime.Reabilitaciją atidėjome iki rugpjūčio mėnesio,nes gegužės mėn.aš pradedu lankyti vairavimo kursiukus lotuliukas.gif Iki rugpjūčio mėn.reiks pavežioti į miesto mankštas ir masažus.
Ugniukas po lauką jau su vaikštukais vaikšto...Neįprasta jam lauke taip,vis reikia paskatinti,pakviesti,bet šiandien net jau bėgo nuo pakalnės...Taip gražiai kojeles dėliojo...O aš tada jaučiu kažkas man ant skruostu kap kap kap,ogi ašaros išdavikės rieda,dėl to,kad mano vaikas po lauką eina ir nesvarbu,kad su vaikštukais...Toks neapsakomas džiaugsmas mano širdelėj,tokia palaima wub.gif
Smagu,kad "jau saulelė atkopdama budina svietą",su Ugneliu iš lauko neišlendam,net nebespėju pagal jį šokinėti,nes ir ten ir ten nori paliesti,tą ir tą paimti,tik spėk su vežimu lakstyti ir iš jo kelti...O kaimo šunys nei vienas nelieka Ugniaus nepakalbinti,jau maniškis vaikinukas labai šuniukams ir kačiukams "prijaučia" lotuliukas.gif Na nebūtų kaimietukas drinks_cheers.gif
Tai vat prirašiau aš čia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aguti, patys geriausi linkejimai tau ir suneliui. noriu pasakyt, kad suprantu tave labai labai. zliumbiu beskaitydama. pati laukiu nesulaukiu tokios dienos... as pati turbut visus kiemo sunis ir katinus isbuciuociau biggrin.gif is tos laimes. nesigrauzkit del sanatorijos, svarbu matai vaiko pazanga, tikrai, bus dar ne velu 4u.gif
QUOTE(agutis @ 2008 04 25, 19:19)
Oi mergaitės,aš ką tik po ligos atsigavau,tai užsukau pažiūrėti čia...Visą savo gyvenimėlį svarsčiau ar esu sirgusi vėjaraupiais(nežinojau,nes esu įvaikinta),tai vat kad sužinojau,tai sužinojau doh.gif Tris dieneles "paslika"išgulėjau nuo vėjaraupių,o dabar mano "nepakatrojamai"gražų veidą puošia šašai lotuliukas.gif ...Tai dabar šitos zarazos laukiam prasidedant vaikams,labai tikiuosi,kad jie taip sunkiai nesirgs kaip aš doh.gif
Pirmadienį turėjome važiuoti į Utenos reabilitacijos centrą...Didžiausiam mano apmaudui dėl vėjaraupių važiuoti nebegalėsime.Reabilitaciją atidėjome iki rugpjūčio mėnesio,nes gegužės mėn.aš pradedu lankyti vairavimo kursiukus lotuliukas.gif Iki rugpjūčio mėn.reiks pavežioti į miesto mankštas ir masažus.
Ugniukas po lauką jau su vaikštukais vaikšto...Neįprasta jam lauke taip,vis reikia paskatinti,pakviesti,bet šiandien net jau bėgo nuo pakalnės...Taip gražiai kojeles dėliojo...O aš tada jaučiu kažkas man ant skruostu kap kap kap,ogi ašaros išdavikės rieda,dėl to,kad mano vaikas po lauką eina ir nesvarbu,kad su vaikštukais...Toks neapsakomas džiaugsmas mano širdelėj,tokia palaima wub.gif
Smagu,kad "jau saulelė atkopdama budina svietą",su Ugneliu iš lauko neišlendam,net nebespėju pagal jį šokinėti,nes ir ten ir ten nori paliesti,tą ir tą paimti,tik spėk su vežimu lakstyti ir iš jo kelti...O kaimo šunys nei vienas nelieka Ugniaus nepakalbinti,jau maniškis vaikinukas labai šuniukams ir kačiukams "prijaučia" lotuliukas.gif Na nebūtų kaimietukas drinks_cheers.gif
Tai vat prirašiau aš čia drinks_cheers.gif

Atsakyti
Labai džiaugiuosi su jumis,Agutis.Ir mane graudulys ima tokias žinias skaitant.Atrodo smulkmena,bet vis tik kokia svarbi kelyje.Ir gali save guosti ir raminti,kad ne vaikščiojimas svarbiausia,bet...Realybė tokia,kad visada norėsiu,kad mano vaikas turėtų tokias galimybes,kurias turiu aš,jo tėtis,brolis ir visi kiti.Tiesiog to sieksiu.O kai kažkas iš Mykolo likimo draugų daro pirmus,nedrąsius,gal dar ir nevisai savarankiškus žingsnelius,tai ta viltis ir tikėjimas taip sustiprėja!Valio Ugniukui!
Atsakyti
Ugnius šaunuolis sėkmės jam ir mamai kantrybes juk tik taip galima daug pasiekti net pagal literatuta turi buti blogiau ,bet ŽMOGAUS galimybes neribotos ir daug gali žmogus tik turi siekti ,o dabar dar jam turi padeti aplinkiniai .Sekmes .
As perskaičiau ir mane užplūdo prisiminimai kaip as viso sito laukiau ir mums pavyko einame .Man buvo nesvarbu kaip jis eis svarbu eitu.Pradejome vaiksčioti dabar norime kiek ymanoma eiti gražiau ir dar galiu pasakyti kaip begame tai visai nesimato kad kas nors yra turbut began kitai viskas. thumbup.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamytes, labai smagu skaityti geras zinias ir kartu dziugtis kartu su Jumis. Butent Jus ir Jusu vaikuciai esat musu varomoji jega. Mes is Jusu mokomes. Tikriausiai mes esame vis dar maziausi, labai to tikiuosi. Linkejimai visiems 4u.gif
Atsakyti