QUOTE(agutis @ 2007 10 19, 13:53)
Diumijumi dėkui,kad užsukai į mano temą

Atleisk,jei apipulsiu tave klausimais

Esu be galo smalsi.Mano Ugniukas dar labai mažas ir man tavo patirtis neįkainojama

Labai noriu tavęs paklausti,kai tavo vaikas buvo mažas,ar labai atsiliko jo psichomotorika?Ir kaip šiandieninis jo intelektas?Kokios didžiausios kyla problemos jį prižiūrint?Labai labai

atsiprašau,kad klausinėju tokių skaudžių dalykų,bet man labai norisi žinoti,o informacijos labai maža(todėl ir atidariau šią temą)
Papildyta:
Andrile,dar norėjau tavęs paklaust,o kaip su Saimono kalba?Ar kalba?Kada pradėjo kalbėti?Ar labai daug atsilieka psichomotorika?
Papildyta:
Andrile,dar norėjau tavęs paklausti,o kaip Saimono kalba?Ar kalba?Kada pradėjo kalbėti?Ar psichomotorika labai atsilieka?
Pirmiausia dekui uz iskelta tema. Man nuolat kirbejo ta mintis, kazi kaip gyvena su tokiom ligom ir problemom kiti zmogiukai......bet pagalvodavau ir apsiramindavau. informacijos jokios, tik gydytojo rekomendacijos:mankstos, masazai, sanatorijos, ligonine. uzaugom mes ligoninej....... Ypac mums padejo gydytojas neurologas A.Savilovas, Klaipedos vaiku ligoninej...didelis aciu jam:)
pamenu iki 4-5 metu negalejo svetimi zmones suprasti ka kalba mano vaikas....turejo savo kalba...kai mazas buvo - eina virsta, kliuna...
turbut reiketu pasakyti. kad mano vaikas lanko bendrojo lavinimo mokykla....aciu dievui ir likimui vaiksto, nors ir velka meta ta viena koja, nugara sukrypus.....
didziausia problema - slapimo nelaikymas, bet mes kazkaip susigyvenom su ta beda, nors ir kokia ji nemaloni butu....siule mums katerizuotis, bet mes nesiryzom...bando issispausti pusle, be pampers is namu niekur, nakti taip pat.....apskritai gyvenam sia diena ir dziaugiames sia diena.....
niekada neprarask vilties, stiprybes. islik rami ir rupestinga