Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie žurnalai patinka 7-9m. mergaitėms?

4u.gif Anksciau uzsisakydavo dukra Barbe, o dabar metosi...viena karta magija, kita karta mergaite. Neatsirinko dar savo ax.gif
Atsakyti
Anksciau buvo paklaikusi ant barbes zurnalo smile.gif ,o dabar Magija virsu ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2007 05 16, 13:37)
Anksciau buvo paklaikusi ant barbes zurnalo  smile.gif ,o dabar Magija virsu ima  biggrin.gif

kada ta magija aciranda prekyboje? as noriu pries uzsakinedama pasiziureti, o jo dar niekur nera doh.gif
Atsakyti
Mano panelei 9 metai. Ji skaito " Mergaitę", prenumeruojam šį žurnalą. Ir man pačiai kartais įdomu paskaityti. ax.gif
Atsakyti
Mano irgi 9 metai. Ji skaito Magija, bigsmile.gif sako pats idomiausias, nors dar perka ir Mergaite, Donaldas
Atsakyti
MANO PERKA ''MERGAITE'', '' NAMINUKA'' smile.gif
Atsakyti
Mano dukrai 8 metai. Mėgstamiausias žurnalas Magija
Atsakyti
Pradinukėms tiktų ir S.U.P.E.R.
Atsakyti
Ooo aš pamenu ką pati skaitydavau. Buvo toks "Genys" thumbup.gif Nu fantastiškas žurnaliukas, bet kokio amžiaus vaikui, ir mama pati paskaitydavo kartais mirksiukas.gif Ir Donaldas, [pradinis variantas Mickey Mouse] visa kolekcija tebėra biggrin.gif
Po to perėjau prie Flinto, gan įdomus iš pradžių buvo.
O dabar pasižiūriu, žurnaliuku kokių tik nori, bet jau skystumas jų neišpasakytas doh.gif Jokios naudos iš jų doh.gif Barbės ir Keno nuotykiai, Gamelandai visokie, kad kuo ilgiau vaikas prie pc kabėtų ir pnš. Kažkokį mačiau naują Bitutė, bet neteko vartyt tik va čia pažiūrėjau http://www.bitute.lt/siame-numeryje.
http://www.impresste...e...abc&abc=ALL Čia keli puslapiai ir trumpos anotacijos apie žurnaliukus, gal kam padės bigsmile.gif
Atsakyti
"Bitutė" tikrai ne naujas žurnaliukas, 7-8 metus leidžiamas tikrai. Leidžia katalikų literatūros leidykla, todėl ir ten nemažai tikėjimo dalykų. Jau seniai nevarčiau to žurnaliuko, bet tuomet, kai jis pradėjo"eiti" su malonumu prenumeravau jį vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2007 07 21, 22:15)
"Bitutė" tikrai ne naujas žurnaliukas, 7-8 metus leidžiamas tikrai. Leidžia katalikų literatūros leidykla, todėl ir ten nemažai tikėjimo dalykų. Jau seniai nevarčiau to žurnaliuko, bet tuomet, kai jis pradėjo"eiti" su malonumu prenumeravau jį vaikams.

Aaa, gali būti 4u.gif Naujas mano akims, toks įdomesnis atrodo nei kiti bigsmile.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar vieną protingą ,spalvingą ir linksmą žurnaliuką, su kuriuo užaugo mano vaikai- LAIMIUKAS. Leidžia jaunų, labai kūrybingų menininkų komanda. Susipažint galima ,rodos, Tyto albos leidyklos puslapyje.
Atsiprašau, ne Tyto albos, bet KRONTOS puslapyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verba: 22 liepos 2007 - 14:28