Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie žurnalai patinka 7-9m. mergaitėms?

Maniske skaito Magija,Mergaite,Barbe,Princese kaip ir viskas g.gif ,atrodo.
Atsakyti
Kazkaip lukos niekas nepaminejo, man ji labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas @ 2008 02 26, 17:52)
Maniske skaito Magija,Mergaite,Barbe,Princese kaip ir viskas g.gif ,atrodo.

mes irgi situos megstame,bet i menesi peerku tik viena leidziu pasiringti,nes visi jau perdaug
Atsakyti
Aš irgi perku tik vieną per mėnesį, taip pat leidžiu pasirinkti kokį nori wub.gif tai šiuo metu ji prašo tik žurnaliuko "Ratai" wub.gif
Atsakyti
Mes perkam Princeses, kaskart labai nori Barbiu, bet kad ten tai jau visai nieko gero, tai ikalbu geriau rinktis pirmaji
Atsakyti
Princeses ir Barbes pirkdavom bet tik perversdavo ir viskas.. praita menesi nusipirko Naminuka, ten pilna konkursu, kur galima laimeti prizus tai sugliaude ta naminuka, uzpilde pati visus kuponus ir su nekantrumu lauke gruodzio menesio zurnalo. Dar praso Kaledu senio kad uzprenumeruotu smile.gif reiks klausyt smile.gif as uz Naminuka! thumbup.gif
Atsakyti
o kokį patartumėt žurnalą 11 metų vaikinukui? ax.gif
Atsakyti
NAMINUKAS. Witch pasinese kazkur 4 klasei.. tongue.gif priedai ir komiksai ale idomus....
Atsakyti
mano dvinukes tai skaito ta paty naminuka nes jom labai patinka logines uzduotys blink.gif tongue.gif dar daznai pasiema is viriausios seses lukos ziurnala lotuliukas.gif
seip mes naminuka uzsiprenumerave esam blush2.gif ir labai dziaugiuosi thumbup.gif
nes daug loginiu uzduoteliu yra thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif labas siūlau flintą ir dar du kart flintą ! mani6kiui tai labai patinka... thumbup.gif
Atsakyti
mergaite, naminukas,ups5 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2008 12 07, 18:08)
Aš irgi perku tik vieną per mėnesį, taip pat leidžiu pasirinkti kokį nori  wub.gif  tai šiuo metu ji prašo tik žurnaliuko "Ratai"  wub.gif

Oho, ne nezinojom, kad toks yra ax.gif . Butinai isigysim, manau vaikams patiks, nes filmu "sergam" jau antrus metus doh.gif .
Papildyta:
Ligi siol labiausiai megom Naminuka ir Flinta.
Atsakyti