Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie žurnalai patinka 7-9m. mergaitėms?

QUOTE(Verba @ 2007 07 22, 14:25)
Prisiminiau dar vieną protingą ,spalvingą ir linksmą žurnaliuką, su kuriuo užaugo mano vaikai- LAIMIUKAS. Leidžia jaunų, labai kūrybingų menininkų komanda. Susipažint galima ,rodos, Tyto albos leidyklos puslapyje.
Atsiprašau, ne Tyto albos, bet KRONTOS puslapyje

Jau ne Krontos tongue.gif
http://www.niekorimto.lt/lt/zurnalas-laimiukas/
Atsakyti
Maniske kai buvo tokio amziaus skaite naminukas mergaite barbe ir viskas atrodio ax.gif
Atsakyti
Mano aštuonmetė dabar skaito "MAGIJA" ir "SUPER", kai mažesnė buvo "BARBIE"
Atsakyti
Mūsų- skaitymo fanatikė. Esam priversti pirkti beveik viską, Tik BARBIŲ žurnaliuko nebeprašo. Labiausiai patinka "musė pusė", "Mergaitė", "SUDOKU".
Atsakyti
O maniškė (9m.) tai maniakė Magijos žurnalo blink.gif čia dabar jau mada tapo tikriausiai g.gif nes ir parduotuvėse jau ir visokių daiktų su magijos herojėm. O šiaip dar mėgsta skaityti Mergaitę ir Didysis šuo blink.gif nes vis svajoja, kad įsigysim, tik kad dar nėra salygų tam unsure.gif
Atsakyti
Man paciai 11 metu skaitau "top Girl" "ir Juste" rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doncewa: 22 rugpjūčio 2007 - 14:50
smile.gif Žurnalas LAimiukas tikrai puikus mirksiukas.gif Nėr visokių ten beskonybių mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sesei 9m. Skaito "Princesę", "Super", "Naminuką" kartais. Dar neblogi: Musė Pusė, Mergaitė, Magija. Aš (12m.) skaitau Magiją blush2.gif , Luką biggrin.gif , Justę mirksiukas.gif , U.P.S tongue.gif , kartais mergaitę. blush2.gif
Berniukam geriausiai Donaldas. ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniske skaito Magija, Mergaite, Super, Bumas mirksiukas.gif kai mazesne buvo tai ir Barbie reikedavo pirkti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Širdukė: 30 gruodžio 2007 - 23:08
magija magija magija ir dar karta magija daugiau nieko, nu dar jai donaldas visai nieko bet tie priedai sako berniukiski seip tik magija, ji magijos fane biggrin.gif
Atsakyti
Maniškei dabar 8 metai. Kai buvo mažesnė labai mėgo „Penki“ ir „Žirniukas“. Kartais iškaulindavo Barbę, bet jame ją vyliodavo tik siurprizai, kurie yra pridėti prie žurnalo. Per 8 gimtadienį gavo „Naminuko“ prenumeratą. Tai dabar mylimiausias žurnalas. Mano nuomone, tai žurnalas atitinkantis 7-12 metų vaikų intelektą ir interesus. smile.gif
Atsakyti
Maniskei irgi 8 bus kovo menesi 4u.gif Gera ideja su prenumerata! thumb_yello.gif
Atsakyti