turiu prolapsa jau 15 metu. Neseniai dariausi tyrimus, nes planavau pastoti, Nustate I laipsni. Tyriausi pas zymius kardiologus profesorius. Skyre vaistus, vienus mazinancius spaudima , nors ir taip esu ziauriai zemo spaudimo, kitus stiprinancius sirdi.
kadangi planavau pastoti, tai issiklausinejau ir naturalaus gimdymo galimybes, kaip bus su mano nestumu, ar nebus sudetinga ir tt. Gydytojai patare tik planini Cezari, paciai geriau negimdyt. Sake, kad nestumas i pabaiga irgi nebus lengvas.
grizusi namo ir nusipirkus vaistus paskaiciau ir dar labiau nusivyliau..Rasoma, kad vartojant vaistus geriau nepastoti, o po vartojimo kelis menesius irgi neplanuoti. Bet koks apsurdas- tuos vaistus man reikia gerti nuolat. Galiu daryti tik kokio menesio pertraukas du kartus metuose.
Taigi sugeriau tik sirdi stiprinanciu kursa.
Zinau, kad sirdis ta mano ne pati sveikiausia, nors prolapso laipsnis nustatytas tik I, bet skausma as jauciu tikrai daznai, beveik nuolat ji man baladojasi.
gal kas zinote, kaip buna tokiais atvejais su gimdymu? Ar kardiologas turi kazka israsyti, kad butu planinis Cezaris ar uztenka diagnoze pasakyti savo ginekologei? Bet ta diagnoze tik I laipsnio, paprastai su tokia leidziama gimdyti..nezinau ka daryti.