Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

QUOTE(kristina3 @ 2008 02 06, 17:43)
Sviki sugrize i namucius Vilmux 4u.gif  4u.gif
Kaip jauciates namuose? Kaip miegate, valgote?

LABUTIS 4u.gif

AČIU KRISTINA wub.gif

Oi,mergaitės,pagadino operacija mano berniuka,jau su miegu tai doh.gif labai prasti reikalai pasidarė,diena blogai ir trumpai miega,o naktį,tai pvz.šianakt kėlėsi,kas dvi,pusantros valandos,ir rėkia atsikėles,kad aš ji paimčiau ir supčiau,bet ne kas kitas,o aš, tik ant ranku paimu ir kvit,vaiko nėr. Sakau paimsiu į lova pasiguldysiu,gal jaus,kad mes šalia ir miegos,tai kur tau....atsisėda ir rėkia doh.gif Tai va tokie prasti reikalai su miegeliu. Dar vaikinas pradėjo labai pirštus į burnyte kišti,graužia jis ten juos,čiulpia, nežinau,sakau,gal niežti ten jam,siulės gyja,trukiasi,gal niežulys toks pasidarė g.gif O balsas,tai irgi pasikeitė,kažkoks prikimes... Na,bet vienaip ar kitaip,aš džiaugiuosi,kad mes jau po operacijos, o visi šie nepatogumai tikiuosi praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 02 07, 12:31)
LABUTIS 4u.gif

AČIU KRISTINA wub.gif

Oi,mergaitės,pagadino  operacija mano berniuka,jau  su miegu tai doh.gif labai prasti reikalai  pasidarė,diena  blogai ir trumpai miega,o naktį,tai  pvz.šianakt  kėlėsi,kas dvi,pusantros valandos,ir rėkia atsikėles,kad aš ji paimčiau  ir supčiau,bet  ne kas  kitas,o aš, tik ant  ranku paimu  ir  kvit,vaiko  nėr. Sakau  paimsiu  į lova pasiguldysiu,gal jaus,kad mes šalia ir miegos,tai  kur tau....atsisėda  ir rėkia doh.gif Tai  va  tokie prasti  reikalai su miegeliu. Dar vaikinas pradėjo labai  pirštus  į burnyte kišti,graužia jis ten juos,čiulpia, nežinau,sakau,gal  niežti  ten  jam,siulės gyja,trukiasi,gal  niežulys toks pasidarė g.gif O balsas,tai  irgi pasikeitė,kažkoks  prikimes... Na,bet vienaip ar kitaip,aš  džiaugiuosi,kad  mes  jau po operacijos,  o  visi  šie nepatogumai tikiuosi  praeis smile.gif

Sveikute as ir sveikinu sugryzus. Parasyk man i AZ koks tavo skypas, nes mano pasikeite ir tavesnerandu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Vienišoji sveikinimai happybday.gif
(jeigu neklystu blush2.gif )
QUOTE(vilmux x @ 2008 02 07, 12:31)
Oi,mergaitės,pagadino  operacija mano berniuka,jau  su miegu tai doh.gif labai prasti reikalai  pasidarė,diena  blogai ir trumpai miega,o naktį,tai  pvz.šianakt  kėlėsi,kas dvi,pusantros valandos,ir rėkia atsikėles,kad aš ji paimčiau  ir supčiau,bet  ne kas  kitas,o aš, tik ant  ranku paimu  ir  kvit,vaiko  nėr. Sakau  paimsiu  į lova pasiguldysiu,gal jaus,kad mes šalia ir miegos,tai  kur tau....atsisėda  ir rėkia doh.gif Tai  va  tokie prasti  reikalai su miegeliu. Dar vaikinas pradėjo labai  pirštus  į burnyte kišti,graužia jis ten juos,čiulpia, nežinau,sakau,gal  niežti  ten  jam,siulės gyja,trukiasi,gal  niežulys toks pasidarė g.gif O balsas,tai  irgi pasikeitė,kažkoks  prikimes... Na,bet vienaip ar kitaip,aš  džiaugiuosi,kad  mes  jau po operacijos,  o  visi  šie nepatogumai tikiuosi  praeis smile.gif

Lakykis Vilmux, tikiuosi greitai mažulis nusiramins ir elgsis vėl gerai. Tikrai nenuostabu, kad bijo pasilikti vienas, turbūt jaučiasi nesaugus, bet tikiuosi tai greitai praeis 4u.gif
Atsakyti
Taip, Vilmux, tikrai svarbiausia, kad jus jau po operacijos, o Gedutis tikrai po truputi aprims. Bet ka gi darysi jei vaikinukas "pagedo", privalom lepinti, kad tik neverktu, nes dar pakenks schmoll.gif ; ir Rokas po operacijos labai rankinukas buvo, bet po truputi ir vel patapo "geru". O balsas irgi buvo pakimes, bet po to lyg vel atsistate (na man taip atrodo smile.gif )
Laikykites 4u.gif
Atsakyti
Betse, ačiū už sveikinimus. smile.gif
Atsakyti
Čia mano pupa wub.gif su savo darbeliu, visiškai be tėvelių pagalbos tongue.gif
Čia išdėliojo pati save wub.gif

user posted image

Vilmux kaip Jums sekasi? Gal jau lengviau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betse: 08 vasario 2008 - 21:06
Tikra grazuole jusu pupa 4u.gif , na ir darbelis ne maziau grazus thumbup.gif
Atsakyti
Roberta jau tikra panele bigsmile.gif Ir labai simpatiska wub.gif
Atsakyti
Oi,kokia didelė jau Roberta wub.gif

Na,o pas mus mus viskas neblogai,tik su miegu tas pats,keliamės kas dvi valandas ir supam. Gerai,kad diena,kai išvežu į lauka,tai vežime nors pietu gerai pamiega smile.gif
Atsakyti
Vienišoji, paveluotai, bet vis tiek sveikinu 4u.gif

Betse, kokia didelė jau Roberta bigsmile.gif Koks jos ūgis?
Atsakyti
Sveikos, ačiū už gerus žodžius mano panelytei 4u.gif

Žioguti, Robertos ūgis tai 98-99 (nelabai leidosi pamatuoti)
Papildyta:
QUOTE(vilmux x @ 2008 02 09, 12:24)
Na,o pas mus mus  viskas neblogai,tik su  miegu tas pats,keliamės kas dvi valandas ir supam. Gerai,kad  diena,kai išvežu į lauka,tai vežime nors pietu gerai  pamiega smile.gif

Na nors dieną ramu, o naktį tas kėlimasis baigsis 4u.gif
Reikės jus būtinai aplankyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Betse, tavo Roberta tikrai šauni mergaičiukė wub.gif Ir mozaiką gražiai sudėliojo thumbup.gif

Vilmux, gerai, kad nors Gedutis dieną ilgiau pamiega. O naktiniai kėlimaisi su laiku baigsis smile.gif
Atsakyti