Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

QUOTE(Betse @ 2008 02 11, 11:10)
Žioguti, Robertos ūgis tai 98-99 (nelabai leidosi pamatuoti)
Papildyta:

Tai ji su mano žiogu vienodo ūgio doh.gif
O mes šiandien keliaujam pas logopedę.
Atsakyti
Ačiū, Žioguti, už sveikinimus. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Buvome mes pas logopedę ir negaliu atsistebėti savo vaiku thumbup.gif Jis viską labai rimtai darė, sakė visus žodžius, kartojo tai, ką gydytoja sakė pasakyti, stengėsi sudėti liežuviuką taip kaip mokė gydytoja. Na vienu žodžiu super thumbup.gif Logopedės išvada - žymiai sumažėjusi nosinė kalba, vaikinas galėtų labiau pasistengti dėl S ir G raidžių, nes moka jas sakyti, bet kartais lengvumo ir greitumo dėlei jų netaria. Dabar iki balandžio mėn. turim ištobulinti L ir G raidžių tarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 02 12, 08:47)
Labas rytas,

Buvome mes pas logopedę ir negaliu atsistebėti savo vaiku thumbup.gif Jis viską labai rimtai darė, sakė visus žodžius, kartojo tai, ką gydytoja sakė pasakyti, stengėsi sudėti liežuviuką taip kaip mokė gydytoja. Na vienu žodžiu super thumbup.gif  Logopedės išvada - žymiai sumažėjusi nosinė kalba, vaikinas galėtų labiau pasistengti dėl S ir G raidžių, nes moka jas sakyti, bet kartais lengvumo ir greitumo dėlei jų netaria. Dabar iki balandžio mėn. turim ištobulinti L ir G raidžių tarimą 4u.gif

Labai smagu thumbup.gif
Šaunuolis Viliukas, kad taip klauso ir viską sako thumbup.gif
Atsakyti
Tikras saunuolis Viliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2008 02 11, 13:10)
Sveikos, ačiū už gerus žodžius mano panelytei  4u.gif

Žioguti, Robertos ūgis tai 98-99 (nelabai leidosi pamatuoti)
Papildyta:

Na nors dieną ramu, o naktį tas kėlimasis baigsis  4u.gif
Reikės jus būtinai aplankyti  ax.gif

Betse,visada prašom 4u.gif Gaila,kad niekaip neprisiruošiam susimatyti doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziogutis @ 2008 02 12, 09:47)
Labas rytas,

Buvome mes pas logopedę ir negaliu atsistebėti savo vaiku thumbup.gif Jis viską labai rimtai darė, sakė visus žodžius, kartojo tai, ką gydytoja sakė pasakyti, stengėsi sudėti liežuviuką taip kaip mokė gydytoja. Na vienu žodžiu super thumbup.gif  Logopedės išvada - žymiai sumažėjusi nosinė kalba, vaikinas galėtų labiau pasistengti dėl S ir G raidžių, nes moka jas sakyti, bet kartais lengvumo ir greitumo dėlei jų netaria. Dabar iki balandžio mėn. turim ištobulinti L ir G raidžių tarimą 4u.gif

Žioguti,jusu šaunuoliui ta proga didelis butukas nuo musu oro_buckis.gif Nu Viliukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmux x: 12 vasario 2008 - 15:11
Labas rytas,

Labai noriu pasigirti blush2.gif Vakar gulėdamas lovoje mano vaikinas niekieno neprašomas padeklamavo eilėraštį "Zuikis puikis" thumbup.gif Klausiau net kvapėvaimą sulaikiusi wub.gif Juk tai pirmas kartas, kai jis pasako pats eilėraštį. Bet kiek vėliau prašėm su vyriuku pakartoti, tai buvo "ne, aš jau sakiau" lotuliukas.gif

Merginos, perduokit savo leliukams nuo manęs, kad aš juos visus tikrai labai myliu wub.gif
Atsakyti
Labutis,

Žioguti,ačiu už meile wub.gif

Aš noriu visas pasveikinti su ŠV.VALENTINU! Tegu jusu širdelėse visada rusena meilės liepsnelė! Visoms mamytėms ir ju šeimynoms daug,daug meilės! heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
wub.gif Siunčiam visiems daug daug bučinukų wub.gif wub.gif wub.gif

Šaunuolis, Rima, tavo Viliukas. Jau turbūt greitu laiku ne vienu eilėraščiu pradžiugins thumbup.gif

O mano vaikučiai serga verysad.gif Iš pradžių Ieva susirgo, o dabar jau ir Pauliukas. Vakar buvom pas daktarę, tai sakė, kad gerklytės labai raudonos, dar ir tempa aukšta.
Tai va, gydomės dabar.
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2008 02 14, 10:01)
O mano vaikučiai serga verysad.gif  Iš pradžių Ieva susirgo, o dabar jau ir Pauliukas. Vakar buvom pas daktarę, tai sakė, kad gerklytės labai raudonos, dar ir tempa aukšta.
Tai va, gydomės dabar.

Sveikatos tavo vaikučiams 4u.gif
Atsakyti
Su Sv.Valentino diena jus visus wub.gif wub.gif wub.gif Didelis buckis nuo musu seimynos 4u.gif [COLOR=purple]

Ramune, sveikit greiciau 4u.gif

Zioguti, na jusu Viliukas thumbup.gif , tiesiog jau truksta zodziu ji pagirti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2008 02 14, 12:01)
wub.gif Siunčiam visiems daug daug bučinukų wub.gif  wub.gif  wub.gif

Šaunuolis, Rima, tavo Viliukas. Jau turbūt greitu laiku ne vienu eilėraščiu pradžiugins thumbup.gif

O mano vaikučiai serga verysad.gif  Iš pradžių Ieva susirgo, o dabar jau ir Pauliukas. Vakar buvom pas daktarę, tai sakė, kad gerklytės labai raudonos, dar ir tempa aukšta.
Tai va, gydomės dabar.

Ramune,kaip tavo pupos jaučiasi? g.gif

Mano tai didžioji apsislogavo doh.gif ,dievas duos,gal Gedučio neužkrės blink.gif
Atsakyti