Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

Labutis,

Ačiu,visai neblogai smile.gif Nu žinokit su tu neaiškiu šeriu iškritimu ir tas blogas kvapas dingo.Nu ryt papsakosiu dakatarei,žiurėsim ka ji pasakys.KRISTINA,o kada jus ryt važiuojat?
Atsakyti
Ryt planuojam ant 11 valandos jau klinikoje buti. Gal iseis pasimatyti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Na va,buvome šiandiena VILNIUI,gydytoja apžiurėjo,sakė,kad skylučiu nėra thumbup.gif Dabar tik po geru metu liepė atvažiuoti,tik va,prisiminiau,kad kai opravo,logopedė liepė po pusmečio pasirodyt.
Kristina,mes jusu nematėm doh.gif o gal nepažinom..nes mums išeinant,atėjo kažkokia aukšta pora su berniuku ant tėčio ranku g.gif

Tiesa,o del to kvapo,ir iškritusio neaiškaus plauku darinio,tai gydytoja sakė,kad tai tikrai ne operacijos liekana,paminėjao,kad gal tai net like iš po lupos operacijos,bet Zaleckas irgi su tuo nesutiko schmoll.gif Tad liko,neaišku iš kur visa tai g.gif Bet kaip gydytoja sako,svarbiausia,kad iškrito smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmux x: 05 kovo 2008 - 15:22
Vilmux, kaip smagu, kad Jums viskas gerai thumbup.gif

Kristina, dabar laukiam Jūsų rezultatų 4u.gif

O aš vakar buvau genetikos centre. Apžiūrėjo mano kruopą ir pasakė, bei patvirtino raštu, kad viskas gerai. Ir dar pasakė, kad turėsim berniuką wub.gif
Atsakyti

O aš vakar buvau genetikos centre. Apžiūrėjo mano kruopą ir pasakė, bei patvirtino raštu, kad viskas gerai. Ir dar pasakė, kad turėsim berniuką wub.gif
[/quote]
thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmux x: 05 kovo 2008 - 18:08
Sveikinu Žioguti, puikios naujienos thumbup.gif
Dabar turbūt kaip ant sparnų nestuke.gif
Atsakyti
Zioguti, tikrai geros naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ramaus jums laukimo 4u.gif

Vilmux, na gal ir mus matet, nes tetis tikrai laike rokuti ant ranku. O kartais ne su dukra buvote, nes lygtai maciau ja, o gal ir as ka nors maisau lotuliukas.gif

Na o mes vaziavome kaip ir veltui, kaip veliau paaiskejo. Nes Rokas dar per mazas ir odontologei ir logopedei pasirode g.gif . Tai liepe atvaziuoti dabar lapkricio menesi, tada jau rimtai uzsiims, dantukus turbut pasalinius salins ir t.t.

Bet man kazkaip neramu, nes gal jau dabar galima pas logopeda lankytis, ar nebus per velu triju metu? Kaip jums mamos buvo, kada pradejote lankyti?
Atsakyti
Žioguti, patys didžiausi sveikinimai visai jūsų šeimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai labai džiaugiuosi wub.gif Ką Vilius pasakė, kai sužinojo, kad brolis, o ne sesytė bus? smile.gif Tikriausiai reiks dar ir sesės biggrin.gif Kaip laikas bėga, jau ir nėštumą beveik įpusėjai mirksiukas.gif

Vilmux, nu tas plaukų darinys, tai kažkokia mistika smile.gif Labai džiugu, kad gomuriukas gražiai sugijo thumbup.gif

Kristina, dėl logopedų, tai kiek žinau, jie pradeda nuo trijų metų rimtai dirbti. Bet turbūt jau ir dabar galima būtų pradėti įvairius pratimukus, žaidimų pagalba atlikti g.gif Ar jums kokių užduotėlių davė logopedė?
Atsakyti
Ramune, ne, jokiu uzduociu nedave, tik liepe dar geriau per vasara ismokti pusti. Tai ir darysime smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ačiū už sveikinimus mano grūdeliui, bet nusiraminsiu tik tada, kai pagimdysiu ir pati savo akimis įsitikinsiu, kad viskas gerai, nes istorija žino ne vieną atvejį, kai genetikai pasako, jog viskas tvarkoje, o iš tikro.... Bet aš tikiu, meldžiuosi, kad viskas būtų gerai, tai taip ir bus smile.gif

Kristina, mes su Viliuku pas logopedus taip normaliai pradėjom vaikščio, kai žiogui jau buvo gal kokie 2,5 metų. Kas kartą gaudavom užduotėlių. O dabar vaikštom jau kas 3 mėnesiai pas logopedą. O pūsti gali pabandyti mokinti ir švilpuką, ir teniso kamuoliuką, ir plunksną, nes šie daiktai lengviausiai pučiasi ir vaikas jaučia stimulą dar labiau stengtis 4u.gif
Atsakyti
Mes pusti jau kaip ir mokam, tik gal ne taip stipriai smile.gif , dudele tai papucia, o zvakes uzpusti dar nelabai iseina. O kokios tos uzduoteles, Zioguti, gal as pati namuose po truputi uzsiimciau, kokius nesudetingus pratimus pvz. g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes ir pas logopedę jau pradėjom vaikščioti. Sekasi visai neblogai, viską kartoja, bent jau stengiasi thumbup.gif Lauksim rezultatų tongue.gif

O pratimukus ir mes darėm, pūtėm viską iš eilės ir liežuviuką lavinom (iškišti, apsilaišyti...)

Atsakyti