Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

Sveikos, mamytės,

Čiurkute, kaip sveikatytės?

Vienišoji, kaip Pauliukas laikosi?

Mes šiandien 11 val. keliaujam į Žalgirį, gal dar kuri nors ten bus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien konsultacijoje Žalgirio klinikose buvo net 3 naujagimiai verysad.gif

Na o mums nuėmė antspaudus ir kažką konkretesnio pasakys tik kitą trečiadienį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 03 12, 16:08)

Na o mums nuėmė antspaudus ir kažką konkretesnio pasakys tik kitą trečiadienį 4u.gif

Na turbut vis daugiau mazuliu gimsta su sita problemele verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, na mes su sūnum sinusitą įsitaisėm, sūnui klausa dar neatsisitatė, bet jau būna tarpų, kai jis sako, kad ausys atsikišo... vadinasi, pradeda ventiliuotis po truputį.
Na tikrai ne kas, kad šitos problemėlės vis puola naujus žmogučius...Nors tiesą sakant, kai pagalvoji, tai nėra taip baisu, kaip atrodo iš pradžių....( aišku naujagimių mamyčių ne paguodžiau)
O mano sūnus dabar taip užsidegęs susiorganizuoti sesytę arba broliuką.... jog visiems gali valandų valandas pasakoti, kaip jis rūpinsis nauju šeimos nariu..tik va dėl sauskelnių keitimo dar neapsisprendęs.. blush2.gif Sunkų uždavinį čia jis mums uždavė.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(čiurkutė @ 2008 03 12, 20:36)
O mano sūnus dabar taip užsidegęs susiorganizuoti sesytę arba broliuką.... jog visiems gali valandų valandas pasakoti, kaip jis rūpinsis nauju šeimos nariu..tik va dėl sauskelnių keitimo dar neapsisprendęs.. blush2.gif Sunkų uždavinį čia jis mums uždavė.... biggrin.gif

Čiurkute, tikriausiai reikia spręsti greičiau šį uždavinuką biggrin.gif Juk dviese - smagiau augti 4u.gif O dėl sauskelnių, tai dar apsispręs lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Jooo, tikrai nekas verysad.gif , kad gimsta tiek vaikuciu su siuo apsigimimu, bet nieko tu cia nepasirinksi. Gal ateiti ir man atrodys, kad nieko cia baisaus nebuvo, bet kol kas, kol dar nepadaryta operacija, tai vistiek labai nerimauju ir sirdele skauda verysad.gif , nes nezinau kas dar musu laukia.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(čiurkutė @ 2008 03 09, 13:17)
Ech tos ligos, buvau kritus ir aš, o vakar naktį sūnus atbėgo pas mus į lovą, sakydamas, kad skauda ausytę. verysad.gif  Suteikiau pirmąją pagalbą ausytei, ryte skausmu nesiskundė, o štai šiandien ryte, jau TV taip užsigarsino, sako mama mano ausytės blogai girdi.... Siaubas, vėl ausytėse padidėjo spaudimas, jeigu nepraeis, teks važiuoti į Kauną ...Smagu, kad jau pavasaris, bet kaip matau ligos neaplenkia mūsų mažiukų..

Sveikatytėj Jums 4u.gif

QUOTE(Ziogutis @ 2008 03 12, 16:08)

Eina sau... ir kodėl taip g.gif
Turbūt valgom užteštą maistą, kvėpuojam... kitaip nepaaiškinsi verysad.gif

Tikiuosi Viliukui bus viskas paėję ten kur reikia ir tiek kiek reikia tongue.gif

QUOTE(čiurkutė @ 2008 03 12, 20:36)

lotuliukas.gif
Tėveliai delsia, tai vaikas suorganizuos lotuliukas.gif
Nu ir prigalvoja tie vaikai thumbup.gif

QUOTE(Pumbukas @ 2008 03 12, 23:16)
Gal ateiti ir man atrodys, kad nieko cia baisaus nebuvo, bet kol kas, kol dar nepadaryta operacija, tai vistiek labai nerimauju ir sirdele skauda  verysad.gif , nes nezinau kas dar musu laukia.

Skaudės tai visada, tik kai tos visos operacijos bus praeity, bus ramiau.
O šiaip seniau save kaltinau, griaužiausi, o dabar tiesiog džiaugiamės visi trys ir atrodo kad viskas idealu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(čiurkutė @ 2008 03 12, 19:36)

Nepaveskit sūnaus ir padėkit jam įgyvendinti šią svajonę mirksiukas.gif

QUOTE(Pumbukas @ 2008 03 12, 22:16)
Sveikutes,
Jooo, tikrai nekas verysad.gif  , kad gimsta tiek vaikuciu su siuo apsigimimu, bet nieko tu cia nepasirinksi. Gal ateiti ir man atrodys, kad nieko cia baisaus nebuvo, bet kol kas, kol dar nepadaryta operacija, tai vistiek labai nerimauju ir sirdele skauda  verysad.gif , nes nezinau kas dar musu laukia.

Pumbuk, Betse teisingai sako, kad skaudės visada, bet pamatysi, kad tavo dukrytė yra unikali ir čia tikrai mažiausia neganda, kokia tik galėjo nutikti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Betse, Zioguti zinau, kad dar ilgai skaudes verysad.gif , bet taip pat zinau,kad musu dukrele pati nuostabiausia smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Vienišoji, kaip tavo Pauliukui sekasi? Ar jau pasveiko?
Atsakyti
Labas rytas,

Kaip sekasi visiems ligoniukams? Gal jau ligos traukiasi?

O mes su žiogu vaidins spektaklyje "Dangus griūva". Viliukas gavo šuniuko vaidmenį biggrin.gif Tai dabar užsisukę repeticijose, o pirmadienį bus pasirodymas teatre.
Atsakyti
sveikos mamytės 4u.gif
jungiuosi prie jūsų temelės su savo bėdom bėdelėm
tikiuosi čia rasti daugiau informacijos apie tokias ligeles
na ir žinoma jūsų draugystės ir palaikymo ax.gif

QUOTE(Ziogutis @ 2008 03 12, 15:08)

tą dieną buvom ir mes
mačiau vieną mamytę su vyru ir sūneliu (mamytė trumpų ir tiesių plaukų)
ir buvo kita mamytė su savo vaikučiu (mamytės plaukai ilgi ir banguoti)
na o aš su savo pirmagimiu wub.gif
Atsakyti