Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

Sveikutės, o mes apsirgome. Pauliukas ėmė sloguoti, kosėti sausai, kvėpavimas grojantis pasidarė, dar gerai, kad temperatūra nepakilo tfu tfu tfu, tai prirašė mums antibiotikų ir nuteikė, kad galim ir ilgokai pasirgti. O ir man dar gerklę ėmė skaudėti, sloga atsirado.
Atsakyti
Vienisoji, laikykites, neapsirkit labiau. 4u.gif 4u.gif Tai gerai, kad dar temperaturos nera. Ti man va idomu, jei karscio nera, ar butini antibiotikai? Mums tai juos raso tik tada, jei tris dienas nekrinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2008 03 07, 15:43)
Sveikutės, o mes apsirgome. Pauliukas ėmė sloguoti, kosėti sausai, kvėpavimas grojantis pasidarė, dar gerai, kad temperatūra nepakilo tfu tfu tfu, tai prirašė mums antibiotikų ir nuteikė, kad galim ir ilgokai pasirgti. O ir man dar gerklę ėmė skaudėti, sloga atsirado.

Vienišoji, laikykitės ir saugokit Pauliuką, kad kosulys neperaugtų į bronchitą ar laringitą. Jei reikės kokios pagalbos, tik pasakykite ir būtinai pasistengsiu padėti. 4u.gif

Kristina, dėl pratimukų, tai Betse teisingai sakė - iš pradžių reikia lavinti liežuviuką - laižyti lūpas, ledus, bandyti pasiekti nosytę. Vėliau sakė išmokti kuo daugiau žodžių, kurie prasideda iš balsių A, E. Tai dariau Viliukui tokias knygeles, kuriose buvom prikarpę ir priklijavę daug paveiksliukų iš mums reikalingų raidžių. Daugiausiai, tai buvo mašinų modeliai, nes žiogui tai labiausiai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Dekui mamos 4u.gif . Bandysime ir mes lavinti liezuviuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2008 03 07, 16:43)

Sveikatytės Jums 4u.gif
O dėl antibijotikų ir man keista, kad išrašė, kai nėra temperatūros g.gif
Atsakyti
Na, gydytoja čia specialiai kaip jam išrašė, kitam sakė nebūtų rašius, o paskyrė mums Augmentiną.
Atsakyti
Vienišoji, sveikit 4u.gif Dėl tų antibijotikų, tai nežinau g.gif Juk, jei nėra vaikui temperatūros, o tik kosti, tai gal pirma bandykit nuo kosulio vaistukais gydytis. Sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Su auštančiu pavasariu,
Su vyturio daina,
Su žibučių puokšte,
Su Kovo 8-aja.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 08 kovo 2008 - 10:41
Sveikos,
tai su ta grazia, musu MOTERU diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!!
Atsakyti
[B]Moters dienos proga linkiu ilgu gyvenimo metu,
geros sveikatos. Visada bukit linksmos ir laimingos
.[/B][SIZE=7]
Atsakyti
Sveikutės, seniai čia bebuvau, naujos bendramintės papildė mūsų gretas, smagu..juk bus daugiau su kuo pasitarti.. rolleyes.gif
Ech tos ligos, buvau kritus ir aš, o vakar naktį sūnus atbėgo pas mus į lovą, sakydamas, kad skauda ausytę. verysad.gif Suteikiau pirmąją pagalbą ausytei, ryte skausmu nesiskundė, o štai šiandien ryte, jau TV taip užsigarsino, sako mama mano ausytės blogai girdi.... Siaubas, vėl ausytėse padidėjo spaudimas, jeigu nepraeis, teks važiuoti į Kauną ...Smagu, kad jau pavasaris, bet kaip matau ligos neaplenkia mūsų mažiukų..
Atsakyti
Sveikutė, Čiurkute 4u.gif

Žinau, kaip nesmagu sirgti verysad.gif O dar, kai vaikučiai serga, tai iš vis doh.gif Na, bet tikėsimės, kad viskas su ausytėmis tavo berniukui bus gerai.
O lauke pasirodžiusi šiltesnė saulytė, tai tikrai stebuklingą galią turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 10 kovo 2008 - 10:27