Sveikutės, o mes apsirgome. Pauliukas ėmė sloguoti, kosėti sausai, kvėpavimas grojantis pasidarė, dar gerai, kad temperatūra nepakilo tfu tfu tfu, tai prirašė mums antibiotikų ir nuteikė, kad galim ir ilgokai pasirgti. O ir man dar gerklę ėmė skaudėti, sloga atsirado.
Vienisoji, laikykites, neapsirkit labiau.
Tai gerai, kad dar temperaturos nera. Ti man va idomu, jei karscio nera, ar butini antibiotikai? Mums tai juos raso tik tada, jei tris dienas nekrinta

QUOTE(vienišoji @ 2008 03 07, 15:43)
Sveikutės, o mes apsirgome. Pauliukas ėmė sloguoti, kosėti sausai, kvėpavimas grojantis pasidarė, dar gerai, kad temperatūra nepakilo tfu tfu tfu, tai prirašė mums antibiotikų ir nuteikė, kad galim ir ilgokai pasirgti. O ir man dar gerklę ėmė skaudėti, sloga atsirado.
Vienišoji, laikykitės ir saugokit Pauliuką, kad kosulys neperaugtų į bronchitą ar laringitą. Jei reikės kokios pagalbos, tik pasakykite ir būtinai pasistengsiu padėti.

Kristina, dėl pratimukų, tai Betse teisingai sakė - iš pradžių reikia lavinti liežuviuką - laižyti lūpas, ledus, bandyti pasiekti nosytę. Vėliau sakė išmokti kuo daugiau žodžių, kurie prasideda iš balsių A, E. Tai dariau Viliukui tokias knygeles, kuriose buvom prikarpę ir priklijavę daug paveiksliukų iš mums reikalingų raidžių. Daugiausiai, tai buvo mašinų modeliai, nes žiogui tai labiausiai patinka

Dekui mamos
. Bandysime ir mes lavinti liezuviuka

QUOTE(vienišoji @ 2008 03 07, 16:43)
Sveikatytės Jums

O dėl antibijotikų ir man keista, kad išrašė, kai nėra temperatūros

Na, gydytoja čia specialiai kaip jam išrašė, kitam sakė nebūtų rašius, o paskyrė mums Augmentiną.
Vienišoji, sveikit
Dėl tų antibijotikų, tai nežinau
Juk, jei nėra vaikui temperatūros, o tik kosti, tai gal pirma bandykit nuo kosulio vaistukais gydytis. Sveikatytės

Su auštančiu pavasariu,
Su vyturio daina,
Su žibučių puokšte,
Su Kovo 8-aja.
Su vyturio daina,
Su žibučių puokšte,
Su Kovo 8-aja.

Sveikos,
tai su ta grazia, musu MOTERU diena
!!!
tai su ta grazia, musu MOTERU diena

[B]Moters dienos proga linkiu ilgu gyvenimo metu,
geros sveikatos. Visada bukit linksmos ir laimingos.[/B][SIZE=7]
geros sveikatos. Visada bukit linksmos ir laimingos.[/B][SIZE=7]
Sveikutės, seniai čia bebuvau, naujos bendramintės papildė mūsų gretas, smagu..juk bus daugiau su kuo pasitarti..
Ech tos ligos, buvau kritus ir aš, o vakar naktį sūnus atbėgo pas mus į lovą, sakydamas, kad skauda ausytę.
Suteikiau pirmąją pagalbą ausytei, ryte skausmu nesiskundė, o štai šiandien ryte, jau TV taip užsigarsino, sako mama mano ausytės blogai girdi.... Siaubas, vėl ausytėse padidėjo spaudimas, jeigu nepraeis, teks važiuoti į Kauną ...Smagu, kad jau pavasaris, bet kaip matau ligos neaplenkia mūsų mažiukų..

Ech tos ligos, buvau kritus ir aš, o vakar naktį sūnus atbėgo pas mus į lovą, sakydamas, kad skauda ausytę.

Sveikutė, Čiurkute
Žinau, kaip nesmagu sirgti
O dar, kai vaikučiai serga, tai iš vis
Na, bet tikėsimės, kad viskas su ausytėmis tavo berniukui bus gerai.
O lauke pasirodžiusi šiltesnė saulytė, tai tikrai stebuklingą galią turi

Žinau, kaip nesmagu sirgti

O lauke pasirodžiusi šiltesnė saulytė, tai tikrai stebuklingą galią turi