Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 03 15, 10:11)
sveikos mamytės  4u.gif
jungiuosi prie jūsų temelės su savo bėdom bėdelėm
tikiuosi čia rasti daugiau informacijos apie tokias ligeles
na ir žinoma jūsų draugystės ir palaikymo  ax.gif

Sveikutė prisijungusi 4u.gif

Gaila, kad vis daugiau mažylių gimsta su šiom bėdelėm verysad.gif Bet, kaip jau ir daug kartų kalbėjom, tai tikrai nėra pačios didžiausios bėdos.
Na, o kartu visom bendraujant, tikrai smagiau 4u.gif

Kodėlčiuke, jei gali, parašyk daugiau: koks pas tavo leliuką nesuaugimas (lūpytė ar gomuriukas), kada operuos? Kaip sekasi su valgymu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 15 kovo 2008 - 10:16
QUOTE(RamuneR @ 2008 03 15, 10:13)
Sveikutė prisijungusi 4u.gif

Gaila, kad vis daugiau mažylių gimsta su šiom bėdelėm verysad.gif Bet, kaip jau ir daug kartų kalbėjom, tai tikrai nėra pačios didžiausios bėdos.
Na, o kartu visom bendraujant, tikrai smagiau 4u.gif

Kodėlčiuke, jei gali, parašyk daugiau: koks pas tavo leliuką nesuaugimas (lūpytė ar gomuriukas), kada operuos? Kaip sekasi su valgymu?

ačiū už šiltą priėmimą smile.gif

mano sūneliui lūpytės nesuaugimas
operacija numatyta birželio 02 d.
vaikutį maitinu pati ir labai norėčiau kuo ilgiau tai daryti, kad po operacijos nereiktų kankintis su šaukšteliais

Klinikose gavau siuntimą į genetikos centrą
ar kuri mamytė ten lankėsi atlikti tyrimus?
Atsakyti
Sveika prisijungusi, Kodelciuke
nu nieko, kaip nors, tikiu, kad musu lialiukams viskas bus OK thumbup.gif , tik reikia islaukti. O tu, Kodelciuke saunuole, kad maitini krutine, nes mums tai nesiseke, niekaip mazyle neeme kruties, tai reikejo nusitraukineti pienuka. O taip jis ir dingo po poros savaiciu, o gal dar ir del to, kad nervavausi labai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
O del tyrimu, tai mums niekas nedave siuntimo i genetikos centra. Man tik gimdymo namuose atejo kazkokia moteris ir paeme kraujo, sake, kad sius i genetikos centra. Bet taip ir neatejo atsakymas. Klausiau savo ginekologes, tai ji isvis sake nieko apie tai nezino, tai ir nebesuprantu, kas ir kam eme mano krauja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 03 15, 09:11)
sveikos mamytės  4u.gif
tą dieną buvom ir mes
mačiau vieną mamytę su vyru ir sūneliu (mamytė trumpų ir tiesių plaukų)
ir buvo kita mamytė su savo vaikučiu (mamytės plaukai ilgi ir banguoti)
na o aš su savo pirmagimiu wub.gif

Sveika, Kodėlčiuke 4u.gif

Džiaugiuosi, kad prisijungei prie mūsų, nes yra žymiai lengviau, kai yra su kuo apie tai pasikalbėti, kai yra bendraminčių, kai yra žmonių, kurie tave ir tavo nerimą supras, o ne tik užjaus.

Na jei Jūs su sūneliu užėjote į kabinetą pirmieji, tai tada aš Jus mačiau. Jei neklystų, tai Jūsų buvo trys suaugę ir Jūsų sūnelis. O aš ta mamytė, kuri buvo su banguotais plaukais ax.gif

Galiu pagirti Jus, Kodėlčiuke, kad pati maitinate, nes tai pavyksta labai nedaugeliui. Daugiausia iš mūsų pienuką nusitraukinėjo ir taip maitino savo kleckiukus.

Dėl tyrimų genetikams, tai mano sūnelio, mano vyro, mano pačios ir mano tėvų kraują paėmė Žalgirio ligoninėje pirmos operacijos metu. Tuo metu ligoninėje mus aplankė ir pats Utkus pas kurį vėliau ir konsultavomės bei po 1,5 metų gavome tyrimų rezultatus ir išvadas.

O dabar gal ta tyrimų paėmimo tvarka yra pasikeitusi g.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Ziogutis @ 2008 03 15, 09:36)
O mes su žiogu vaidins spektaklyje "Dangus griūva". Viliukas gavo šuniuko vaidmenį biggrin.gif Tai dabar užsisukę repeticijose, o pirmadienį bus pasirodymas teatre.

Kaip smagu thumbup.gif Užsiėmę, bet turbūt labai smagus toks užsiėmimas thumbup.gif

QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 03 15, 10:11)
sveikos mamytės  4u.gif

Sveika prisijugus 4u.gif
Jums lūpytės nesaugimas, tai ir kalbėti bus papraščiau ir operacijų mažiau thumbup.gif

QUOTE(Pumbukas @ 2008 03 15, 12:07)
O del tyrimu, tai mums niekas nedave siuntimo i genetikos centra. Man tik gimdymo namuose atejo kazkokia moteris ir paeme kraujo, sake, kad sius i genetikos centra. Bet taip ir neatejo atsakymas. Klausiau savo ginekologes, tai ji isvis sake nieko apie tai nezino, tai ir nebesuprantu, kas ir kam eme mano krauja. g.gif

Mums irgi kai gulėjom Žalg.l. ėmė kraują tyrimams vaiko, vyro ir mano, bet rezultatų negavom visai (sakė bus po 1 metų). Kai apsilankėm pas genetikus, pasakė kad tas kraujas yra šaldytuve blink.gif Kadangi norėjom tyrimų rezultatų, davėm iš naujo ir vėl ilgai ilgai laukėm.
Jeigu taip antrą kartą tai neduočiau nei pirmą, nei antrą kartą kraujo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 03 15, 09:36)

O mes su žiogu vaidins spektaklyje "Dangus griūva". Viliukas gavo šuniuko vaidmenį biggrin.gif Tai dabar užsisukę repeticijose, o pirmadienį bus pasirodymas teatre.

Šaunuolis tavo aktorius thumbup.gif Jau turbūt išaugęs, senai bematytas mirksiukas.gif

Mano Paulius po visų ligų dabar gauna vitamino C lašiukų, tai nuo to ar ne to, bet per dieną tik "niam niam ir niam niam" biggrin.gif Dar Ieva muštis išmokė, tai dabar gauna atgal nuo brolio kaip reikalas doh.gif
Atsakyti
po spektaklio įdėsiu nuotraukų, jei tik bus normalių ax.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės,na kaip matau mūsų ratelis plečiasi, bet kai su ta pačia patirtimi daugiau, tai bet kokias problemas spręsti lengviau. mirksiukas.gif Sveikinu prisijungus Kodėlčiuke !!!!
Na čia žiūriu mūsų vaikučiai pasikaustę, ir aktoriai ,ir imtyninikai auga... blush2.gif o maniškis šoka, ir niekaip panelės ne gali išsirinkti....nes tiek daug tame kolektyve gražių... ax.gif
Tiesa, norėjau paklausti dar neseniai prisijungusiųjų, ar paskaitinėjote šią mūsų temelę atidžiai, ar žinote kad vaikučiams priklauso pinigėlių dėl neįgalumo? Sakau, nes tiesiog aš 5m. to nežinojau, bet dėka šių šaunių mamyčių dabar žinau kur kas daugiau 4u.gif , ačiū joms.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiurkutė: 15 kovo 2008 - 17:01
QUOTE(Pumbukas @ 2008 03 15, 11:07)
Sveika prisijungusi, Kodelciuke

nervinuosi ir aš, bet stengiuosi riboti savo nerimą, nes bijau kad pienas nedingtų
taip ir neturėjau progos gerai išsiverkti..
mano sūneliui taip pat ėmė kraują kažkokiems genetiniams tyrimams, bet lyg sakė kad taip daro visiems naujagimiams. atsakymo reikia laukti apie 1 ar 2 mėn.
man įdomu ką tie genetiniai tyrimai parodo, nes nelabai suprantu apie juos unsure.gif

QUOTE(Ziogutis @ 2008 03 15, 11:17)
Sveika, Kodėlčiuke 4u.gif

mes buvom tryse mirksiukas.gif
aš sėdėjau ant kėdės

QUOTE(Betse @ 2008 03 15, 11:41)
Jums lūpytės nesaugimas, tai ir kalbėti bus papraščiau ir operacijų mažiau  thumbup.gif

kiek žinau mūsų laukia dvi operacijos
rodos ir daug ir mažai
kai konsultavomės klinikose iš to jaudulio ir nerimo pamiršau ar pirmos operacijos metu susiūs tik lūpytę ar ir skilusę dėsnukę blink.gif
Papildyta:
QUOTE(čiurkutė @ 2008 03 15, 16:59)
Sveikutės mamytės,na kaip matau mūsų ratelis plečiasi, bet kai su ta pačia patirtimi daugiau, tai bet kokias problemas spręsti lengviau. mirksiukas.gif Sveikinu prisijungus Kodėlčiuke !!!!
Na čia žiūriu mūsų vaikučiai pasikaustę, ir aktoriai ,ir imtyninikai auga... blush2.gif o maniškis šoka, ir niekaip panelės ne gali išsirinkti....nes tiek daug tame kolektyve gražių... ax.gif
Tiesa, norėjau paklausti dar neseniai prisijungusiųjų, ar paskaitinėjote šią mūsų temelę atidžiai, ar žinote kad vaikučiams priklauso pinigėlių dėl neįgalumo? Sakau, nes tiesiog aš 5m. to nežinojau, bet dėka šių šaunių mamyčių dabar žinau kur kas daugiau  4u.gif , ačiū joms.. wub.gif

labas 4u.gif
aš dėl pašalpų norėjau paklausti
ar šioje ar ankstesnėje temelėje apie tai kalbėta? pabandyčiau paieškoti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
jo zinau, kad priklauso pinigeliai. Tik nesuprantu pas ka cia kreiptis del ju. g.gif Vilniui sake, kad jie parasys ligos istorija ir reikes kreiptis i seimos gydytoja. O kai gryze nuejom pas seimos gydytoja, tai ji sako, kad nieko nezino. g.gif
Atsakyti
Sveikutės mamos 4u.gif

Kodėlčiuke,sveika prisijungus smile.gif

Pumbuk,o del pinigeliu reikia kreiptis visu pirma tik pas savo šeimos gydytoja.Ten ji jums suruoš kruvele popieriuku,su kuriais eisite į komisija,kuri nustatys neįgalumo lygį.Neįgalumas musu vaikams priklauso iki pilnametystės.Tik jo iškart nesteikia iki pilnametystės,ją suteikia,metams,dviems,na o po to vel eini pas savo šeimos daktare. Netempkit,ir reikalaukit,kad sumokėtu nuo gimimo dienos,privalo!

Na,o mano vyriukas kolkas laikosi puikiai,laksto,duksta kaip pašeles doh.gif Pradėjo bandyti tarti garsus:ga-ga,ka-ka ir neseniai pasakė tete thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Kodėlčiukė,2008 03 15, 16:16]
nervinuosi ir aš, bet stengiuosi riboti savo nerimą, nes bijau kad pienas nedingtų
taip ir neturėjau progos gerai išsiverkti..

Labukas smile.gif As taip pat labai pergyvenau,nuo pergyvenimo ir pienas dingo.Puse metu jauciaus tikrai blogai.Man viskas uzsimirsta,tik negaliu pamirs savo rekcijos po gimdymo,rekiau,kol nuo raminamu nuluzau.O dabar pasakyciau,kad cia ne beda ne ka.Juk tai pakeiciama,sutvarkoma,tik reik kantrybes.

Zioguti jus Viliukas vis vaidina ir vaidina,ar netaps kartais artistu thumbup.gif

Vilmux,kaip jum sekas?ar buvot jau pasirodyt po op?

o cia Eleni http://i148.photobuc...1metukai069.jpg
Atsakyti