Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

QUOTE(Ziogutis @ 2007 11 22, 21:30)
O mes su Viliuku kartu sergam verysad.gif Abu kosim, sloguojam verysad.gif
Kaip Jusu visu sveikateles?

Nori pasigirti, kad mes jau antra karta sukom plokstele thumbup.gif

Žioguti,džiaugiuosi,kad plokštelė sukasi thumbup.gif O kaip jusu sveikatėlės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2007 11 25, 15:22)
O kaip jusu sveikatėlės? g.gif

Nu žinok nekaip verysad.gif atrodo tiek visko Viliukui duodų, bet kosuliukas visgi pas jį išlieka. Nėra labai stiprus, bet vistiek man nepatinka.
O va man su pasveikimu taip pat nieko gero. Antibijotikai nuo anginos padėjo, bet dabar toks jausmas, kad įsivariau sau bronchitą, nes kosčiu iki vėmimo. Jau net Viliukas vakar pasakė 'mama, tyliau kosėk" doh.gif
Atsakyti
Sirguliuojam ir mes visi,kaip visada virusiukas is darzelio.Tik Eleni nuo gerklytes pereje i ausis uzdegimas.Daktariukas seip ne taip isiteke duot antibijotiko,nors ir tas nepadejo.Savatgali buvo kraujo pasirode.Taip kad ryt tiesei i klinikas vaziuosim,tik bijau ,kad ne per velai butu.Koks ji vaikas kantrus,ne ji verkia,ne ji ka.Na o ugiu tai sese vejesi,bus auksta pana.Vilmux o paprasysiu gal imes pora nuotraukeliu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

sveikatytės visiems ligoniukams 4u.gif Mes irgi su ligom neišimtis. Paulius, tai dar laikosi kolkas, o dukra tai smarkiai kosti. Irgi virusiuką iš darželio parsinešė.
Paulius jau trečią kartą lūpytę prasikirto, tai kol neišmoks normaliai vaikščiot, nežinau kaip bus doh.gif Jau bijau aš jį iš rankų ir paleisti doh.gif
Atsakyti
Na,mergaitės žiuriu pas jus čia ne linksma unsure.gif Jo,taip pas mus žmonės ir serga,nuo rudens iki pavasario,tokioj nedekingoj klimato juostoj gyvenam,čia karšta, čia šalta...
Na,mes tai kolkas laikomės,tphu, tphu,tphu..
Ramune,suprantu jus, Gedutis irgi kol nevaikščiojo,tai vis ta lupyte susitrenkadavo. O kaip Pauliukui su vaikščiojimu? Gediminas tai vėlai pradėjo,tik 1m ir 3,5 menesio.
Sophi, atsiuskit nuotraukytes man,butinai įkelsiu mirksiukas.gif

Mamos,dar norėjau jusu paklausti,kaip pas jusu vaikučius su seilėm reikalai, ar teka,ar tekėjo ir kiek laiko,kada tai baigėsi?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2007 11 26, 12:07)
Ramune,suprantu jus, Gedutis irgi kol nevaikščiojo,tai vis ta lupyte susitrenkadavo. O kaip Pauliukui su vaikščiojimu? Gediminas tai vėlai pradėjo,tik 1m ir 3,5 menesio.

Mamos,dar norėjau jusu paklausti,kaip pas jusu vaikučius su seilėm reikalai, ar teka,ar tekėjo ir kiek laiko,kada tai baigėsi?
g.gif

Pauliukas dar pats nevaikšto. Ropoja, su vaikštyne važinėja, už rankyčių laikydama vedžioju arba aš ant rankų nešioju smile.gif O seilės, tai upeliais teka doh.gif Vienu metu jau lyg seilėtekis buvo sumažėjęs, bet dabar vėl nauji dantukai dygsta, tai nespėju seilinukų keisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 26 lapkričio 2007 - 11:42
Pas mus irgi tos pacios bedeles lotuliukas.gif seiliuku nespejem keisti,nors jau prieki nemazai dantuku.Vaiksciot irgi nesiruosiam,striksi vaikstyne,o ir ropot dar nemokam.Tik jau labai ciauskam biggrin.gif Grizom is kliniku,liepe plaut ausyte suH2O2.
Atsakyti

Sophi dukryte smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sopfi, jau kokia didelė tavo mergaitė ir kokia linksmutė thumbup.gif
Atsakyti
Sophi, Jūsų dukrytė auga ir keičias kaip ant mielių thumbup.gif

Pas mus ir vėl atsinaujino seilėtekis. Įtariu čia viskas dėl plokšetlės g.gif
Atsakyti
Sveikutės, na ir jaunimas koks gražus, mažylė auga,o šypsenytė nedingsta ir nesikeičia, thumbup.gif linksmutė. Ech,o mes,kaip ir jaučiau,susirgom vis tie nelaimingi kosuliai, gerklė, slogos.. žiema dar tik prasidės,o ligos taip griebia,kad jau pavargau nuo buteliukų. O ir į Vilnių kelionę vėl tenka atidėti. verysad.gif
Atsakyti
Ar jum negeda saipytis? Deti tas foto ir t.t.? Susimastykit nes nemazi vaikai esat. g.gif
Atsakyti