Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

QUOTE(čiurkutė @ 2007 11 16, 15:58)
O dėl to tyrimo:tai kai lūpytę operavo paėmė kraują visai mūsų šeimynai,tai pradžioje kažkokio atsakymo tikėjausi,bet kai atvažiavome operuotis gomurio,moteris iš genetikos centro,pasakė,kad jūs nelaukit atsakymo,o sesutę "pirkit" jau dabar.

Mes ir davėm visi, o kai nuvažiavom atsakymo, tai pasakė kad mūsų kraujas yra šaldytuve saugomas g.gif Mes davėm tyrimams, o čia tiesiog jį archyvuoja ir viskas, po to turbūt bandymus ar mokslinius darbus darbo.
Šiaip tai labai negražu, kitą kartą neduotume nei mes su vyru, nei vaiko neduočiau.
Atsakyti
Graži istorija, Žioguti, su žieminiais dantukų rūbeliais thumbup.gif

Na, o mes jokių genetinių tyrimų nedarėm. Ir mes patys nelabai veržėmės, ir niekas nepasiūlė. Gal todėl, kad tai antras vaikas šeimoje g.gif O naudos iš jų, manau, kad neperdaugiausia. Sutinku su Žiogučiu, kad jai padarytų tyrimus ir pasakytų, kad toks apsigimimas yra dėl to, kad pvz. išgėrei nėštumo metu Citramono tabletę smile.gif O bendros frazės, kad radiacija paveikė, nes daug laiko prie kompiuterio dirbi, stresas, nuovargis, folio rūgšties trūkumas ir t.t., tai tikrai nei įtikina nei ką, nes visi mes dirbam su kompais, visi tą patį orą kvėpuojam, visi pavargstam ir t.t. Taigi priežastys tikrosios glūdi kažkur giliai giliai, kur dar ir genetikams kolkas sunku pasiekti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 16 lapkričio 2007 - 16:19
O iš musu niekas kraujo neėme,nes mes ir taip buvom genetikoj nėštumo metu, du kartus.
Atsakyti
Sveikutes,
mums irgi paeme krauja, po lupytes operacijos, tikejomes irgi sulaukti atsakymo kokio nors, kokia tikimybe ateityje musu vaikams, bet taip ir liko..., nors butu buve labai idomu ka nors suzinoti. Nors kita vertus, mes ir taip zinojom, kodel rokutis toks gime...
Atsakyti
Na es kraujo genetikams esame davę, kai Viliukui darė lūpytės operaciją. Atsakymo sulakėm tik po gerų 1,5 metų, bet iš to atsakymo mes nieko nesužinojom. Nebent tai, kad Viliukas šios ligos nepaveldėjo, ką mes žinojom ir be tyrimų. O visa kita buvo informacija apie užterštą orą, stresą ir pan. Vienu žodžiu džiaugiuosi, kad aš ne viena galvoju, kad tie pakartotiniai tyrimai nieko nepakeis ir aš mes nieko naujo nesužinosim. Bet jei kuri nors susidomės ta informacija, tai galit pasakyt ir aš čiaparašysiu, nes man davė atspausdintos medžiagos apie šį naują tyrimą.

QUOTE(čiurkutė @ 2007 11 16, 14:58)
Sveikos mamytės,na vis tik stebiuosi  mūsų vaukučiais.Visi jie tokie šaunuoliai.žioguti  Na  thumbup.gif  viliukas,tikras šaunuolis,pradėjo naują etapą  šitame gydymo kelyje.Na mes vis dar neprisitaikom,puola rudeniškų orų ligos,tai sloga,kuri pastoviai komplikuojasi į sinusitą, tai kosuliai. Bet jau kitą savaitę bandysim registruotis ir važiuoti įsigyti"drabužius dantukams" biggrin.gif Ar ilgai reikia laukti užsiregistravus,o tai vėl susirgsim. Ar nepasakojo Viliukas kaip ten jam burnytėj,ar patogu?

Sprendžiant iš to, kad jis mielai ja nešioja, kad sutinka iškritus plokštelei ir vėl ja užsidėti, tai manau, kad plokštelė jam netrukdo. Dėl laukimo laiko, tai kažkaip gydytoja mums paskyrė laiką ir mums reikėjo laukti apie savaitę laiko. O dabar sutarėm su daktare, kad jai pasirodysim kai plokštelę pasuksim jau kokius keturis kartus.
Atsakyti
Pirma karta genetiniams tyrimams kraujuka eme ir su genetike bendravom(tokia sakyciau nemalonia moteriske) pirmais gyvenimo menesiais-jokiu ziniu,nors labai zadejo doh.gif
Antra kart paime,kai operavo gomuriuka tada ir man ir vyrui paime,sutikom,nes mergytes papildomai badyt nereikejo,galvojau tuo ir baigsis,bet kur tau antra diena po operacijos be jokiu kompleksu ivare su savo klausimais ir fotiku doh.gif Nusileidom...galvojam na gal si kart,labai nustebau,kai pati paskambino(turejom patys skambint,bet pamirsom)ir pranese rezultatus.Chromosomos pas mus be pakitimu thumbup.gif ,istirtas ir vienas genas(yra keletas)lemiantis gomurio nesuaugima-norma,tolimesniems tyrimams pritruko musu su vyru kraujo,nusprendem duoti,bet jei butu truke mazes tikrai nieko netesciau.Nemanau,kad musu genetikai gali tiksliai pasakyti kodel taip atsitiko...
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 11 16, 20:17)
Bet jei kuri nors susidomės ta informacija, tai galit pasakyt ir aš čiaparašysiu, nes man davė atspausdintos medžiagos apie šį naują tyrimą.

Žioguti, įmesk info, bus ką paskaityti smile.gif
Atsakyti
Straipsnis
Atsakyti
Sveikos ,pasiskambinau į Žalg.kliniką,registratūroje pasakė,kad reikia siuntimo ir geriausia atvykti 3-dienį,o ar tu Žioguti skambinai tiesiai gyd. ir su ja tareisi,na kaip ten geriau daryti,kad nereikėtų kelis kartus važinėti.
Atsakyti
QUOTE(čiurkutė @ 2007 11 19, 09:39)
Sveikos ,pasiskambinau į Žalg.kliniką,registratūroje pasakė,kad reikia siuntimo ir geriausia atvykti 3-dienį,o ar tu Žioguti skambinai tiesiai gyd. ir su ja tareisi,na kaip ten geriau daryti,kad nereikėtų kelis kartus važinėti.

Iš pradžių mes taip pat ėjome trečiadienį. Tada gydytoja mums liepė jai paskambinti ir pasdyrė dieną.
Atsakyti
Viskas aišku, tada ir mes važiuosim trečiadienį,na ko gero tik kitą išeis nuvažiuoti.
Atsakyti
O mes su Viliuku kartu sergam verysad.gif Abu kosim, sloguojam verysad.gif
Kaip Jusu visu sveikateles?

Nori pasigirti, kad mes jau antra karta sukom plokstele thumbup.gif
Atsakyti