Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

Džiaugiamės, Žioguti, už jus su Viliuku thumbup.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolis Viliukas, Žioguti, viskas bus gerai, gera pradzia puse darbo 4u.gif
Atsakyti
Žioguti, smagu,kad viskas pavyko su ta plokšele thumbup.gif O Viliukui už kantrybę ir stiprybę musu šeima siunčia daug 4u.gif oro_buckis.gif 4u.gif oro_buckis.gif 4u.gif oro_buckis.gif

Atsakyti
Galiu patvirtinti, kad Jūsų linkėjimai išėjo į naudą thumbup.gif Ačiū labai 4u.gif
Mes rytoj bandysim pirmą kartą plokštelę pasukti.
Atsakyti
Bandykit,sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomu, kaip sekasi Čiurkutei, juk jos sūneliui taip pat turėjo uždėti plokštelę g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai smagu Žioguti, kad pavyko su ta plokštele thumbup.gif
Ir šiaip pas tave vyrukas super šaunus, dar nebuvo dalyko kad išsigastų thumbup.gif
O kaip ar pasukot?
Atsakyti
Aha, ir man idomu, kaip jums sekesi, Zioguti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2007 11 16, 11:40)
Sveikos,

Labai smagu Žioguti, kad pavyko su ta plokštele  thumbup.gif
Ir šiaip pas tave vyrukas super šaunus, dar nebuvo dalyko kad išsigastų  thumbup.gif
O kaip ar pasukot?

Pasukom ir vėl įstatėm kaip niekur nieko thumbup.gif
Šiaip tai su ta plokštele Viliukui sukūrėm visą istoriją biggrin.gif Pasakėm, kad dantukų rūbeliai, o kadangi dabar žiema ir šalta, tai todėl reikia būtinai dantukus aprengti. Pasakėm, kad daug vaikų nešioja tokius rūbelius ir vaikas sutiko su viskuo, ką jam pasakė. Bet pastebėjau viena, kad su plokštele jo kalba tapo mažiau aiški ir seilėtekis vėl atsirado. Klausiau daktarės, ar tai normalu, tai pasakė, kad viskas normos ribose.

Ai, tiesa, pamiršau papasakoti. Kai mes su Viliuku dar buvom pirmoje konsultacijoje, kur sužinojome, kad daktarė atostogauja prie mūsų ligoninėje buvo priėję medikai iš žmogaus gentikos centro ir dalino brošiūras bei minėjo, kad genetikos centras gavo pinigų naujiems tyrimams. Siūlė atlikti mums tyrimus, kurių trukmė apie du mėnesius. Šie nauji tyrimai parodytų, ar pakitusios chromosomos ir kaip jos ten pakitusios. Iš pradžių mes su vyru lyg ir buvom sutikę, bet va vakar skambina iš to centro ir klausia, kodėl neateinam. Pasakiau, kad persigalvojom. O persigalvojimo motyvas buvo toks - kad atsakymo į klausimą dėl ko taip nutiko Viliuikui mes negausim. Jei kartais pradėsim planuoti antrą vaiką, tai bet kuriuo atveju nėštumo metu teks lankytis pas genetikus ir sužinojus, kad nešioju apsigimusi vaikelį teks priimti sprendimą pačiai ir jokie išankstiniai tyrimai negali man pasakyti, ko reikėtų saugotis (gydytojų nuomone tokį apsigimimą gali įtakoti stresas, užterštas oras - man ne rodiklis, nes visi patiriam stresą ir kvėpuojam tuo pačiu oru.) Gydytoja, kuri skambino liko labai nepatenkinta mano atsakymu ir tada nusprendė apeliuoti į mano vaiką. Tipo sakyti, o tai ką Jūs negalvojate, kad Vilius kada nors turės savo vaikų. Taip aš galvoju, kad Vilius kada nors turės savo vaikų, bet ar jų turėti, ar ne, čia jau bus Viliaus ir jo žmonos reikalas. Beto jau turime atsakymą iš po pirmų tyrimų, kad Viliaus vaikams gimti turint tokį patį apsigimimą yra iki dešimt procentų.
Mamos, pasakykit, ar gerai padariau neleidusi dar kartą badyti savo vaiko? Ko tais labai jau kamuoja mane šis klausimas. g.gif
Atsakyti
Ko gero ir as nedaryciau.O ar turet vaikuciu spres pati dukryte.Tik mums minejo,kad jos vaikuciam tikimybe yra 20% toks apsigimimas ir tai gali testis iki 7kartos.
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 11 16, 13:58)
Ai, tiesa, pamiršau papasakoti. Kai mes su Viliuku dar buvom pirmoje konsultacijoje, kur sužinojome, kad daktarė atostogauja prie mūsų ligoninėje buvo priėję medikai iš žmogaus gentikos centro ir dalino brošiūras bei minėjo, kad genetikos centras gavo pinigų naujiems tyrimams. Siūlė atlikti mums tyrimus, kurių trukmė apie du mėnesius. Šie nauji tyrimai parodytų, ar pakitusios chromosomos ir kaip jos ten pakitusios. Iš pradžių mes su vyru lyg ir buvom sutikę, bet va vakar skambina iš to centro ir klausia, kodėl neateinam. Pasakiau, kad persigalvojom. O persigalvojimo motyvas buvo toks - kad atsakymo į klausimą dėl ko taip nutiko Viliuikui mes negausim. Jei kartais pradėsim planuoti antrą vaiką, tai bet kuriuo atveju nėštumo metu teks lankytis pas genetikus ir sužinojus, kad nešioju apsigimusi vaikelį teks priimti sprendimą pačiai ir jokie išankstiniai tyrimai negali man pasakyti, ko reikėtų saugotis (gydytojų nuomone tokį apsigimimą gali įtakoti stresas, užterštas oras - man ne rodiklis, nes visi patiriam stresą ir kvėpuojam tuo pačiu oru.) Gydytoja, kuri skambino liko labai nepatenkinta mano atsakymu ir tada nusprendė apeliuoti į mano vaiką. Tipo sakyti, o tai ką Jūs negalvojate, kad Vilius kada nors turės savo vaikų. Taip aš galvoju, kad Vilius kada nors turės savo vaikų, bet ar jų turėti, ar ne, čia jau bus Viliaus ir jo žmonos reikalas. Beto jau turime atsakymą iš po pirmų tyrimų, kad Viliaus vaikams gimti turint tokį patį apsigimimą yra iki dešimt procentų.
Mamos, pasakykit, ar gerai padariau neleidusi dar kartą badyti savo vaiko? Ko tais labai jau kamuoja mane šis klausimas. g.gif

Aš galvojau, kad Jūs jau darėt chromosomų tyrimus g.gif
O šiaip netikiu aš tais rezultatais ir viskas. Ir daugiau jokio kraujuko imti iš vaiko neduosiu. Užtenka ir taip vaikui traumų nuo tų tyrimų ir operacijų.
Kiek aš domėjausi Lietuvoje tokie tyrimai neatliekami, kraują siunčia į kažkokias laboratorijas ir laukia atsakymo. Tyrimas kainuoja apie 600EUR. Galima siusti patiems kraują, bet tada reikia daugybės pažymų, nes laboratorijos priima kraują tyrimams, tik tada kai žmogus neserga visokiom ligom (aids ir t.t. kiekviena laboratorija kiek supratau duoda sąrašiuką, kokių pažymų reikia).
Atsakyti
Sveikos mamytės,na vis tik stebiuosi mūsų vaukučiais.Visi jie tokie šaunuoliai.žioguti Na thumbup.gif viliukas,tikras šaunuolis,pradėjo naują etapą šitame gydymo kelyje.Na mes vis dar neprisitaikom,puola rudeniškų orų ligos,tai sloga,kuri pastoviai komplikuojasi į sinusitą, tai kosuliai. Bet jau kitą savaitę bandysim registruotis ir važiuoti įsigyti"drabužius dantukams" biggrin.gif Ar ilgai reikia laukti užsiregistravus,o tai vėl susirgsim. Ar nepasakojo Viliukas kaip ten jam burnytėj,ar patogu?
O dėl to tyrimo:tai kai lūpytę operavo paėmė kraują visai mūsų šeimynai,tai pradžioje kažkokio atsakymo tikėjausi,bet kai atvažiavome operuotis gomurio,moteris iš genetikos centro,pasakė,kad jūs nelaukit atsakymo,o sesutę "pirkit" jau dabar.Taigi ir aš galvoju,kad bet kokie atsakymai nieko nepakeis.O jeigu ir gimtų toks pat vaikiukas,nieko tokio,juk argi jie na mūsų gražuoliukai-gudruoliukai.O ir mes juk b9tumę tokios patyrę,kad ir gydytojus dar pamokytume ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiurkutė: 16 lapkričio 2007 - 15:03