Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiniai

Dievinu visus vyro bucinius, kad ir kur jis buciuotu wub.gif vien jo artumas, alsavimas wub.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka aistringi buciniai-prancuziski wub.gif visuomet taip buciuojuosi su savo mylimuoju wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man ir patinka prancuziski bucinukai o ypac aistringi ir ilgi tada manes nesustabdysi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Igua @ 2006 11 29, 12:00)
Dievinu visus vyro bucinius, kad ir kur jis buciuotu  wub.gif vien jo artumas, alsavimas  wub.gif

sutinku visu 100 proc lotuliukas.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
uij bucinius as megstu flirt.gif letus,ramius ir kaip as vadinu "ragaujancius" vienas kita 4u.gif
Atsakyti
Vis tikėjausi,kad kažkuri pasakys moteriškas bučinys mane pakeri...bet ne...neprisipažįsta išdykėlės...
Atsakyti
eh,idomiom jus cia temelem cia snekat, kuriai moteriai nepatinka kai ja buciuoja mylimas vyras. jug kiekvienas mylimo vyro prisilietimas suvirpina visa kuna, o kai pradeda buciuoti visa tavo kuna tai ..... wub.gif wub.gif wub.gif toliau ir netesiu nes ir pacios galit isivaizduoti blush2.gif
Atsakyti
ojoi, kai buciuoja tas zmogus, nuo kurio virpi vien budama salia, tai tinka visur.. bet siaip patinka tokie stiprus, tikri, aistringi ax.gif
Atsakyti
O man patikna visi visi vyro bučiniai wub.gif
Atsakyti
manau kiekvienai moteriai patinka svelnus vyro prisilitimas kuris prasideda nuo nekalto bucinuko. wub.gif
Atsakyti
O man patinka aistrigi MYLIMO vyro buciniai, nes nuo ju man net galva suktis pradeda bigsmile.gif
Atsakyti
o man patinka visi iki vieno buciniai kuriuos duoda mylimas vyras 4u.gif
Atsakyti