Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiniai

man labai patinka kai mane "nuberia" mazhais buchinukais biggrin.gif tai gal truputi vaikishka, bet labai jaudina smile.gif patinka kai buchiuoja rieshus... o jei buchiuoja lupas, tai patinka gilus, stiprus buchiniai.

musu pirmas buchinys truko gal 4 valandas biggrin.gif nes buvo toks hm, tyras shvelnus... abu virpantys, nedrasus... prisimenu ta buchini ir taip shilta viduj wub.gif

jam patinka shvelnus buchinukai. o ash megstu stipriai. kartais jei labai aistringai buchiuojuos, netychia ir ikast galiu unsure.gif bet jis nepyksta ax.gif

karta kai kalbejom irgi apie buchinius, tai va, suzhinojau kad jam labiausiai patinka jei buchiuoju krutine ir lupomis vos vos liechiu skruostus... o jis turi barzdele, tai sake tirpsta rolleyes.gif
Atsakyti
:***
Atsakyti
busiu gal keista, bet man visai bet kokie buciniai nepatinka
Atsakyti
Man turbut labiausiai patinka, kai buciuoja lupas, krutine wub.gif
Buciniai i kakla kazkaip nelabai jaudina, kutena biggrin.gif
Atsakyti
Man labai patinka buciniai.. Galeciau buciuotis ir buciuotis.. ax.gif
Atsakyti
smile.gif Man patinka visokie biciniai smile.gif patinka mazuciai,trumpuciai ,i lupas skruosta kala ....lb jaudina buciniai i krutine ,ausyte o labiausiai nugara wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 05 07, 12:48)
Viskas su laiku lotuliukas.gif

Patinka wub.gif
Atsakyti
Patinka visur wub.gif i lupas, kakla, skruosta, kakta, nugara, ranka, peti, pilvuka, zemiau... blush2.gif wub.gif

patinka ilgi ir trumpi wub.gif galeciau buti buciuojama tuvbut visa amzinybe, ir man tai nenusibostu wub.gif blush2.gif
Atsakyti
viskas...einu buciuotis wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Man labai labai patinka buciniai :-)

Labiausiai jaudina kai buciuoja kakla ar ausytes. Bet ne siaip buciuoja, bucinukai turi but svelnus, kaip drugelio prisilietimas... ax.gif

O kai buciuoja krutine nepatiriu jokiu emociju... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Me-Ula: 09 gegužės 2009 - 01:11
Aha visi bucinukai malonus,o kai ausytes buciuoja net siurpuliukai bega blush2.gif
Atsakyti
Man ziauriai patinka buciuotis biggrin.gif galeciau ta daryt daznai ir illllllgai... wub.gif Mb tik kartais issisukineja nuo mano buciaku, bet as ji suprantu biggrin.gif nes kartais labai ikyri bunu ax.gif
Atsakyti