Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiniai

O mano vyras nemegsta buciuniu... verysad.gif Nuo pazinties pradzios mazai buciuodavomes verysad.gif O dabar... po 10 vedybinių metų...visai nesibuciuojam.... verysad.gif Na paksteli i zanduka iseinant i darba ir tai ne kas dien verysad.gif man tai laaaabai truksta buciniu...... Net buvau pamaniusi , kad tai problema manyje , bet ir po idealiai sutvarkytu dantu, super burnos prieziuros, vistiek manes nebuciavo schmoll.gif Jau nekalbu apie kitas kuno vietas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Faina @ 2005 03 23, 15:29)
O man patinka kai bučiuoja rankas

perskaičiau tavo pasisakymą ir prisiminiau
vienas vyras yra sakęs , kad jei moteriai ranką reikia bučiuoti atsargiai , nes vėliau gali būti nuo jos priklausomas , t.y būti jai po paduku lotuliukas.gif
nežinau kiek čia teisybės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Igua @ 2006 11 29, 13:00)
Dievinu visus vyro bucinius, kad ir kur jis buciuotu  wub.gif vien jo artumas, alsavimas  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir as dievinu vyro bucinius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
buciniai yra nuostabu wub.gif
Atsakyti
Kazkodel man nevisada norisi buciuotis 4u.gif .
Atsakyti
neatsimenu kada tai buvo schmoll.gif bet as uz bucinius tai labai jaudina thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif buciniai,tai uzveda thumbup.gif
Atsakyti
O man patinka visur kur,bet "laižytis" nelabai... ax.gif
Atsakyti
Man labai patinka vyro bučiniai (visur kur ax.gif) ir bučiuojamės dažnai. Patinka jį išbučiuoti visą ir kai mane išbučiuoja vviissąą.
Atsakyti
buciniai geras dalykas ax.gif
i lupas i kakla.... wub.gif
Atsakyti
man tai labai patinka bučiniai, juk tai neatsiejama dalis.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2007 02 26, 09:23)
buciniai yra nuostabu wub.gif

drinks_cheers.gif pritariu,man labai patinka bučiuotis su MB wub.gif
Atsakyti