Vadovaujuosi logika, kad niekada nesakyk niekada. Esu dar jauna, todel Dievo i medi nenoriu varyti ir dar nieko neprisigalvoju. Bet metai bega ir jei man ir toliau tokia svarbi bus mano isvaizda, o gal net labiau imsiu ja rupintis, manau, tiesiog bus sunku matyti rauksles, senstancia oda... Pasisakau uz operacijas, kai tikrai reikia ir nenoreciau isijausti saves tobulindama tokiu budu ateityje. Tokie laikai, kad isvaizda yra nepaprastai svarbi visose gyvenimo srityse, tiesiog brukamas grozio kultas, jei taip ir toliau, tai, mano manymu, visos mes, prijauciancios groziui,laikui begant, imsimes dometis chirurginiu patobulinimu..
o dabar patenkinta, tiesa jauciu ausyse kazkokius metaliukus, plonycius, na jie pritraukia ausis. bet apie juos daktaras man nieko neminejo 
o kurioj vietoj tie metaliukai
as irgi tokia operacija nesenai apturejau, bet nieko panasaus nejauciu, daktaras irgi nieko neminejo. Idomu butu pasityrinet ar ir pas mane yra 
Beje, jei kuri norit ko paklausti apie ausyciu operacija tai prasom
Pati pries operuodamasi ieskojau cia forumuose tokios temos, bet kazkaip praziopsojau sita, ir jau tik po visko radau
Butu malonu kam nors padet

Beje, jei kuri norit ko paklausti apie ausyciu operacija tai prasom

QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 07, 18:00)
as noriu pasidaryti tris operacijas. na tiesiog svaigstu kiekviena diena, bet man drauge sake, kad ji skaite, kad cia kaip liga. pasidarai viena, norisi dar ir kitos. noriu pasitrumpinti nosies galiu, tik pati galiuka, na kaina 4000 litu, manau daugoka uz tiek
po to krutine, nes po mergaites labai nutysusi. tai sugiharoje, po ausu operacijos, nuejau konsultacijai del krutines. tai va, naujienos buvo tokios: kadangi nutysusi krutine tai reikia ja pakelti, ten pjaustoma aplink aureole, zodziu daug pjaustoma. tai va, pakeliam krutine, kaina 4000 litu. po metu galima detis implantus, dar viena operacija dar apie 7000 litu. nes jei krutine nutysusi, negalima deti impaltu nes gausis kad krutine vienur, o implantas kitur. na, cia londone daro operacijas vienu metu t.y. pakelia ir ideda implanta vienu metu, bet cia net nerizikuociau pas situos sundaktarius. tai va, toliau prie temos: ir kaip kazkas jau minejo juos ( implantus) reikia keisti, bet maximum po 15 metu. siaip sake keiciama po 8-10 metu, vel pinigai ir vel skausmu kancios. tikrai atsoko fantazijos man po sios konsultacijos, bet po puses metu vel pradedu svaigti, nes prisimenu buvusius savo grazucius ir dabr..... turiu dideli kompleksa, jis trukdo man daugelyje gyvenimo atveju....
na o trecia operacija, kuria noriu pasidaryti, yra keliu. apie ja tik pries kelis menesius pradejau dometis, tai nezinau kaip bus, bijau kad neliktu po visu nusiurbimo kokios duobes, nevienodumai ir t.t.

na o trecia operacija, kuria noriu pasidaryti, yra keliu. apie ja tik pries kelis menesius pradejau dometis, tai nezinau kaip bus, bijau kad neliktu po visu nusiurbimo kokios duobes, nevienodumai ir t.t.

as uz nosies galiuko trumpinima ir siaurinima sumokejau 2000lt ir esu labai patenkinta. Kad sutrumpejo buvo is kart po operacijos matyt, o dar kai praeis visi tynimai (kurie jau nyksta, nes tik 1men. praejo po operacijos) tai visai bus

QUOTE(Keitė @ 2006 03 08, 12:33)
as uz nosies galiuko trumpinima ir siaurinima sumokejau 2000lt ir esu labai patenkinta. Kad sutrumpejo buvo is kart po operacijos matyt, o dar kai praeis visi tynimai (kurie jau nyksta, nes tik 1men. praejo po operacijos) tai visai bus 

aciu, o kur dareisi?
QUOTE(*lovely* @ 2006 03 07, 22:24)
o dabar patenkinta, tiesa jauciu ausyse kazkokius metaliukus, plonycius, na jie pritraukia ausis. bet apie juos daktaras man nieko neminejo 
as irgi tokia operacija nesenai apturejau, bet nieko panasaus nejauciu, daktaras irgi nieko neminejo. Idomu butu pasityrinet ar ir pas mane yra 

man dare kelis pjuvius uasyje, tai yra paciame virsuje is vidaus ir uz ausies. tai va ten virsuje, pacius ausies galiukus reikejo pritraukti. tai ir metaliukus jauciu kazkokius. o gal man per klaida ka paliko

QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 08, 19:42)
aciu, o kur dareisi?
as dariausi kaune, plastines chirurgijos centre, gali pasiskaitinet www.plastinechirurgija.lt ten parasytos ir kainos ir kaip operacija atliekama
sveikos, gal kam dare laparoskopija ar kazkas panasaus. zodziu, man yra prie bambos isvarza ir bambos isvarza. viso dvi. ar galima apseiti be randu ir daryti lazerio ar kazkas pan.
noriu kuo maziau randu, nes ju ir taip turiu nemazai

[quote=sonatukas1,2006 03 07, 17:45]
as turiu didelius kelius ir noriu juos operuoti, nes labai jau riebus ir rauksleti. o kaip dabar vaisdas? kiek laiko gijo? kiek laiko nuejo nutinimai? kokia narkoze dejo?
aciu
Papildyta:
Kojos po operacijos buvo patinę, reikėjo gerą mėnesį tokius aptemptus "šortus" iki kelių dėvėt. Pirmas savaites buvo sudėtinga vaikščioti, nes kojos nelabai lankstėsi
, ties keliais labiausiai patinimas buvo, bet šiaip viskas gerai. Nejautra man rodos buvo vietinė, lyg ir jauti kad kažkas vyksta, bet nematai ir neskauda. Po kokio mėnesio ar pusantro kojos jau visai žmoniškai atrodė. Beje, tai vyko vasarą, tai aš tiesiog nešiojau tokį ilgą tamsų sijoną ir nieks nieko nepastebėjo iš bendradarbių
Aš džiaugiuosi
as turiu didelius kelius ir noriu juos operuoti, nes labai jau riebus ir rauksleti. o kaip dabar vaisdas? kiek laiko gijo? kiek laiko nuejo nutinimai? kokia narkoze dejo?
aciu

Papildyta:
Kojos po operacijos buvo patinę, reikėjo gerą mėnesį tokius aptemptus "šortus" iki kelių dėvėt. Pirmas savaites buvo sudėtinga vaikščioti, nes kojos nelabai lankstėsi

Aš džiaugiuosi

QUOTE(Jurgita G. @ 2006 03 08, 22:21)
sveikos, gal kam dare laparoskopija ar kazkas panasaus. zodziu, man yra prie bambos isvarza ir bambos isvarza. viso dvi. ar galima apseiti be randu ir daryti lazerio ar kazkas pan.
noriu kuo maziau randu, nes ju ir taip turiu nemazai

man dare,tai liko nezymus trys randeliaii:
sonuose ir prie bambos,po1cm
QUOTE(Keitė @ 2006 03 08, 19:18)
as dariausi kaune, plastines chirurgijos centre, gali pasiskaitinet www.plastinechirurgija.lt ten parasytos ir kainos ir kaip operacija atliekama
as parasiau tarvilui norkui, is to puslapio emaila, ir jis man parase atsakyma, kad pas juos nosies operaciju nedaro ir parekomendavo kita chirurga

Papildyta:
[quote=liepa99,2006 03 08, 20:24]
aciu

Papildyta:

Aš džiaugiuosi

[/quote]
o sakyk, tie riebalai nesugrizta atgal? jei mano slaunys irgi stambokos, taip pat ir keliais. jei nuo keliu nuima riebalus, ar nepasidaro kokie gumbai, na ar viskas lygiai ir graziais atrodo, turiu omenyje tarp keliu ir slaunu. sorry, nemoku taisingai isreiksti minciu

Papildyta:
[quote=liepa99,2006 03 08, 20:24]
aciu

Papildyta:

Aš džiaugiuosi

[/quote]
o kiek trunka pooperacinis gydymas? jei grizciau tik savaitei laiko, kazin ar suspetu viska padaryti?

nu nezinau kai as buvau pas norku, tai jis man pasake, kad ta pati operacija kainuos 6000lt + dar reiks korekciju keliu po2000lt. Zodziu jau buvau beapsigalvojanti, bet kai nuejau pas Vikstaiti, jis mane patikino kad uzteks vienos, nes nesudetinga ir kainuos tik 2000lt, tai ir pasidariau pas ji ir visai nesigailiu
QUOTE(Keitė @ 2006 03 10, 18:15)
nu nezinau kai as buvau pas norku, tai jis man pasake, kad ta pati operacija kainuos 6000lt + dar reiks korekciju keliu po2000lt. Zodziu jau buvau beapsigalvojanti, bet kai nuejau pas Vikstaiti, jis mane patikino kad uzteks vienos, nes nesudetinga ir kainuos tik 2000lt, tai ir pasidariau pas ji ir visai nesigailiu
va, jis man toki emaila atsiunte, nesuprantu

Gerb, Sonata,
mes nosies korekcijos operaciju neatliekame.
Galiu rekomenduoti patyrusi plastikos chirurga T. Astrauska- tautrimas@takas.lt
ar galetum duoti man duomenis Vikstaicio, as pasiskambinciau jam pati. please