Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie plastinę chirurgiją?

QUOTE(norma @ 2006 07 06, 15:59)
SVEIKA,
Pirma naktis tai kazkoks kosmaras...... Neissimiegojau. Nors ausis nelabai skaudejo, bet niekaip negalejau isitaisyti - atsigulu ant sono - baisu, kad nuspausiu ar dar kazka padarysiu, o atsigulu ant nugaros, niekaip negaliu uzmigti. Ar ir tau taip buvo? Kada jau bus galima normaliai miegoti?
Siandien ryte buvau, kad perristu. Kai istrauke tas drenas, tai baisiai pradejo kraujas begti. Atejau su balta bliuskute, tai isejau kai kokia skerdike apsikraujavus  doh.gif  Bet viskas gerai.
Dar norejau paklausti. Kada jau naturaliai pradejai jaustis po siulu isemimo? Nes isivaizduoju, kad bus baisu - kad neuzkabintum, kad neuzlinktu ir t.t.

Vaje kas gi cia dabar? blink.gif Na per tas dienas kol nebuvau namie turbut susitvarke tavo ausytes? 4u.gif
Kas ten per drenos? g.gif Mus su lovely operavo tas pats daktaras, tai kazkaip kitaip viskas vyko. unsure.gif Vaistus kuriuos gereme jau nurode lovely, as tuos antibiotikus jau buvau pamirsusi.Tik neklausyk jokiu patarimu kokius gerti- tik gydytojas tau gali patarti. Nu velnias galvoju kas ten per drenos... O ir siulus mums istrauke po savaites! Ir kraujo ne laselio pas mane nebuvo.
Na o del miego tai sunku ir mums buvo. Pirmas naktis sunkiai miegojau. Ausytes dejau ant sulenktos rankos,kad ji butu plysyje biggrin.gif Tai dar ir dabar negaliu padeti normaliai galvos ant vyro peties, reikia minkstesnio daikto ax.gif O siaip normaliai jaustis pradejau po ausiniu nuemimo. Klausei del ne vienodo patinimo, tai as manau cia nuo gulejimo dar priklauso g.gif Viena ausyte labiau pakankini nakti turbut. O del uzgavimo, tai dar turejome miegoti pora savaiciu su apristom ausytem ir po ausiniu nuemimo. as buvau nusipirkusi eleastinio binto ir saziningai miegojau net daugiau nei 2 savaites. Bet jauciau tokia panika kad neuzluztu biggrin.gif Pamenu troleibuse uz manes sedeje girti vyriokai pradejo gincytis, maniau kai prades mojuoti rankomis... Dar uzkabins ausytes lotuliukas.gif Tai persedau toliau lotuliukas.gif Saugojau ausis, kaip akis biggrin.gif
Sveik greiciau biggrin.gif Kaip ten sako- iki vestuviu sugysi, laiko dar yra
mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingrida Kraus @ 2006 07 08, 17:15)
Gaila, bet taip kaip tu mananciu cia labai nedaug verysad.gif  As gal pries savaite pabandziau paziureti ka merginos mano apie plastine chirurgija (t.y. nuo kokio amziaus galima pradeti apie tai galvoti ir ar is vis verta), bet prisipazinsiu likau baisiai nusivylus g.gif  Vieninteles populiarios zinutes siame forume  noriu nauju ausyciu, nosytes, slaunyciu... g.gif  Kazkaip tos musu lietuvaites labai jau i amerikietes (plastic fantastic) panasios darosi ax.gif

Tau belieka tik dziaugtis,kad nenori ,,nauju,, ausyciu 4u.gif Jei panoretum 20 metu, dziaugtumeisi plastic fantastic galimybemis cool.gif Taip kai dziaugiasi tos kurios tai patyre. Na o apie krastutinumus galima daug kalbeti. Celiulitas, lasinukai ir pan yra musu nuopelnas blush2.gif o ausys, nosys ir kt fiziniai defektai begiojant parke nesusitvarkys. Galima zinoma buti vienintele ir nepakartojama su savo pliusais ir minusais, bet ar norisi girdeti- ooo tokios ilgos nosies niekas neturi... doh.gif
As uz protinga plastine chirurgija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 10, 09:18)
Vaje kas gi cia dabar?  blink.gif Na per tas dienas kol nebuvau namie turbut susitvarke tavo ausytes?  4u.gif
  Kas ten per drenos?  g.gif  Mus su lovely operavo tas pats daktaras, tai kazkaip kitaip viskas vyko.  unsure.gif Vaistus kuriuos gereme jau nurode lovely, as tuos antibiotikus jau buvau pamirsusi.Tik neklausyk jokiu patarimu kokius gerti- tik gydytojas tau gali patarti. Nu velnias galvoju kas ten per drenos... O ir siulus mums istrauke po savaites! Ir kraujo ne laselio pas mane nebuvo.
Na o del miego tai sunku ir mums buvo. Pirmas naktis sunkiai miegojau. Ausytes dejau ant sulenktos rankos,kad ji butu plysyje  biggrin.gif  Tai dar ir dabar negaliu padeti normaliai galvos ant vyro peties, reikia minkstesnio daikto  ax.gif O siaip normaliai jaustis pradejau po ausiniu nuemimo. Klausei del ne vienodo patinimo, tai as manau cia nuo gulejimo dar priklauso  g.gif Viena ausyte labiau pakankini nakti turbut. O del uzgavimo, tai dar turejome miegoti pora savaiciu su apristom ausytem ir po ausiniu nuemimo. as buvau nusipirkusi eleastinio binto ir saziningai miegojau net daugiau nei 2 savaites. Bet jauciau tokia panika kad neuzluztu  biggrin.gif  Pamenu troleibuse uz manes sedeje girti vyriokai pradejo gincytis, maniau kai prades mojuoti rankomis... Dar uzkabins ausytes  lotuliukas.gif  Tai persedau toliau  lotuliukas.gif Saugojau ausis, kaip akis  biggrin.gif
    Sveik greiciau biggrin.gif Kaip ten sako- iki vestuviu sugysi, laiko dar yra
  mirksiukas.gif

Sveika,

Kaip malonu, kai kazkas pataria ir palaiko - aciu rolleyes.gif . Man penktadieni pradejo darytis negerai, labai pradejo viena susis tinti, pulsuoti, istino veidas toj pusej, iskart sureagavo limfmazgiai - ir tie sutino. Tai sestadieni ryte paskambinau daktarui. Atvaziavo jo asistente i klinika ir apziurejo mane. Pas jus irgi buvo tos drenos - tokie maziukai ikisti, kad kraujas geriau isteketu po opreracijos, matyt jums tik nesake, kad neissigastumete. Jas istraukia kita diena, kai perrisa.
Su kita ausim jokiu problemu - nei maudzia nei skauda, tik patinus. Tai va, pas mane toj ausy uzsistovejo kraujas, uzkresejo ir pradejo tinti, plius sake gydytojas kremzles uzdegimas gavosi. Taigi, kad ta krauja is ten islaisvinti - pradejo man ja spaudyti su pirstais. Dar tokio skausmo, tai turbut nebuvau jutus...... unsure.gif
Bet dave antibiotiku, dabar geriu ir kasdien vaziuoju persiristi. Va ir siandien buvau. Kazkoks kosmaras per tokius karscius su tuo raisciu vaikscioti.
Dar norejau paklausti, po kiek laiko tas melynumas isnyko? Ar yra gal kokie vaistai patinimui ir melynems gydyti? Aisku, butu idealu, kad butu purskiami, nes neisivaizduoju, kaip ten jas reiketu tepti......
Na, tikiuosi kad iki rugpjucio 19 d. praeis visi patinimai ir melynumai, o tai buciau labai grazi jaunoji su slyvinem ausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2006 07 10, 09:35)
Sveika,

Kaip malonu, kai kazkas pataria ir palaiko - aciu  rolleyes.gif . Man penktadieni pradejo darytis negerai, labai pradejo viena susis tinti, pulsuoti, istino veidas toj pusej, iskart sureagavo limfmazgiai - ir tie sutino. Tai sestadieni ryte paskambinau daktarui. Atvaziavo jo asistente i klinika ir apziurejo mane. Pas jus irgi buvo tos drenos - tokie maziukai ikisti, kad kraujas geriau isteketu po opreracijos, matyt jums tik nesake, kad neissigastumete. Jas istraukia kita diena, kai perrisa.
Su kita ausim jokiu problemu - nei maudzia nei skauda, tik patinus. Tai va, pas mane toj ausy uzsistovejo kraujas, uzkresejo ir pradejo tinti, plius sake gydytojas kremzles uzdegimas gavosi. Taigi, kad ta krauja is ten islaisvinti - pradejo man ja spaudyti su pirstais. Dar tokio skausmo, tai turbut nebuvau jutus...... unsure.gif
Bet dave antibiotiku, dabar geriu ir kasdien vaziuoju persiristi. Va ir siandien buvau. Kazkoks kosmaras per tokius karscius su tuo raisciu vaikscioti.
Dar norejau paklausti, po kiek laiko tas melynumas isnyko? Ar yra gal kokie vaistai patinimui ir melynems gydyti? Aisku, butu idealu, kad butu purskiami, nes neisivaizduoju, kaip ten jas reiketu tepti......
Na, tikiuosi kad iki rugpjucio 19 d. praeis visi patinimai ir melynumai, o tai buciau labai grazi jaunoji su slyvinem ausim  biggrin.gif

Tai jau gereja kaip supratau? smile.gif Iki vestuviu daugiau nei menuo, melynumas tikrai apmazes. As juk po savaites jau neslepiau ausu. Nueme binta ir viskas biggrin.gif o tu tik nesijaudink- greiciau gysi biggrin.gif Mes su lovely gereme homeopatinius vaistukus nuo patinimo ,, Traumel,, pasitark su gydytoju !!!! Bet kuo netepk ir nepurksk!!! Ypac tos ausytes kur sunegalavo.
Nagi lovely, pasakyk ar buvo pas mus drenai? Juk nebuvo schmoll.gif Ir nebuvo mums jokiu perrisimu schmoll.gif Po savaites pasirodeme pirma karta, nuriso tvarsti ir vsio. Nesakau, kad taip geriau, tiesiog mums taip buvo. O kraujo as nei per operacija maciau, nei po jos. Nors daktaras minejo,kad jeigu ausines susiteps- pasirodyti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 10, 09:14)
Tai jau gereja kaip supratau?  smile.gif  Iki vestuviu daugiau nei menuo, melynumas tikrai apmazes. As juk po savaites jau neslepiau ausu. Nueme binta ir viskas  biggrin.gif o tu tik nesijaudink- greiciau gysi  biggrin.gif Mes su lovely gereme homeopatinius vaistukus nuo patinimo ,, Traumel,, pasitark su gydytoju !!!!  Bet kuo netepk ir nepurksk!!! Ypac tos ausytes kur sunegalavo.
  Nagi lovely, pasakyk ar buvo pas mus drenai? Juk nebuvo  schmoll.gif Ir nebuvo mums jokiu perrisimu  schmoll.gif Po savaites pasirodeme pirma karta, nuriso tvarsti ir vsio. Nesakau, kad taip geriau, tiesiog mums taip buvo. O kraujo as nei per operacija maciau, nei po jos. Nors daktaras minejo,kad jeigu ausines susiteps- pasirodyti reikia.

Dar pirma kart apie tas drenas perskaiciusi pagalvojau nu gal ir pas mus buvo,tik gal man neuzsifiksavo, bet as isitikinusi, kad ne. Nes as tik po savaites nuvaziavau tvarsciu imt ir viskas. Daktaras minejo, kad galiu atvaziuot persirist jei kraujuos, siaip pati norejau vaziuot nes tas tvarstis smuko, bet kazkaip ir nenuvaziavau. O kai tvarsti nueme, tai pati maciau, kad tik siulus nukarpe ir su pincetu istrauke, nes pries veidrodi pasodino. Bet as ziema operavausi, gal vasara reik dazniau keist tuos tvarscius, net nezinau g.gif O del melynumo- tai man irgi greitai praejo, man tvrascius nueme biski ansciau nei po savaites, nes ten sventes kazkokios ispuole. Bet jau sugija buvo ir labai jau melynos ausys nebuvo, tik sutine. Miegojau su juostele ir dar diena panesiodavau, kad zmoniu negasdinciau lotuliukas.gif Kai atslugo tinimas, ta ausu odele nusilupo greitai tokia juoda, ir svarios liko ausytes. As tai nieko netepiau, net neklausiau kuo galima, tik su spiritu valydavu randelius, nes taip liepe ir traumeli geriau is karto po operacijos. O tu randu iskarto kazkaip nesimate, nes nusiplove kraujas ir sasu neliko. Geras dalykas, kad galva galima iskarto plaut thumbup.gif Kaip minejau, ziema operavausi, tai tuos islindusius plaukus su vafline vadinama susigarbanojau ir dar ant to tvarscio salikeli juoda uzsivyniojau, kad tie plaukai butu islinde, ryskiau pasidazydavau ir dar kita diena po operacijos brolio simtadienyje sudalyvauvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Niekas ir nesuprato. O vasara per toki karsti gal ir nelabai suprasta butum su tokiu turbanu g.gif . Iki tavo vestuviu tai tikrai turetu grazios jau ausytes buti. Nes dar daugiau nei menesis liko, o man daktaras sakes buvo, kad per menesi jau tikrai viskas isivaiksto. O as irgi visada svajodavau, kad iki savo vestuviu operacija pasidarysiu, ir galesiu pasidaryti kokia tik noriu sukuosena blush2.gif Kad ta diena buciau pilnai patenkinta savim ir laiminga. Bet pavyko tai padaryti ansciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 10, 08:27)
Papildyta:
  Tau belieka tik dziaugtis,kad nenori ,,nauju,, ausyciu  4u.gif Jei panoretum 20 metu, dziaugtumeisi plastic fantastic galimybemis  cool.gif Taip kai dziaugiasi tos kurios tai patyre. Na o apie krastutinumus galima daug kalbeti. Celiulitas, lasinukai ir pan yra musu nuopelnas  blush2.gif o ausys, nosys ir kt fiziniai defektai begiojant parke nesusitvarkys. Galima zinoma buti vienintele ir nepakartojama su savo pliusais ir minusais, bet ar norisi girdeti- ooo tokios ilgos nosies niekas neturi...  doh.gif
As uz protinga plastine chirurgija  4u.gif

thumbup.gif
As irgi tuos pasisakymus skaitau, ir taip piktai ir pasaipiai man jie atrodo parasyti, galvojau, gal cia tik man taip atrodo... Aisku kiekvienas turi savo nuomone, bet nebutina mus lyginti su tom amerikietem, kur vos ne vaikai silikonus dedasi, mes sitoj temoj nekalbam apie nesveikus issidirbinejimus. Vistik cia yra labai plati tema. As ir pati operavausi ausis, bet implantus detis ar dar koki velnia turbut drasos neuztektu. Aisku zmones kurie neturi problemu, ju niekada ir nesupranta, o as dziaugiuosi, kad operavausi, ir manau, kad senu kompleksu atsikratymas tik i nauda thumbup.gif .
Ir dar pavyzdelis, tikrai labai gaila buvo vienos merginos, iskaudintos iki asaru, kai didelej zmoniu kompanijoj jai buvo pasakyta, kad ji turi nuosava satelita...
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 10, 13:07)
As irgi pries vestuves  ax.gif Planuojam  rugsejo gale  biggrin.gif

Tai labai sveikinu 4u.gif as tai dar nesiruosiu teket, tik visada svajojau, kad iki vestuviu ausytes grazios butu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 10, 13:07)

Tai labai sveikinu 4u.gif as tai dar teket nesiruosiu, tik visada svajojau iki vestuviu turet grazias ausytes mirksiukas.gif
Atsakyti
As uz, jei zmogui tie trukumai trukdo 4u.gif

Pati kada nors gal irgi pasinaudosiu siomis paslaugomis, jei bus poreikis ir turesiu pinigu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 10, 14:07)

Aciu mergaites - Apuoke ir Lovely uz palaikyma , jus mano palaikymo komanda drinks_cheers.gif
Kaip jums viskas paprastai praejo - tas pooperacinis periodas..... As tai siandien grizus is daktaro net pazliumbiau namie, nes net paciai saves pasidare gaila. Paglvojau, kodel man taip sunkiai??? Kai taip svajoju, jog greiciau galeciau susikelti plaukus, isiverti kokius ilgus auskarus, tai kaip tycia..... o dar tos vestuves ant nosies, tai labai pergyvenu, kad nepagysiu iki to laiko.
As tik neisivaizduoju, kai isims siulus, kaip reikes jas priziureti, nes dabar tai jos labai jautrios. Turbut ir maudytis ir ant saules negalesiu buti sad.gif
Dabar atrodau baisiai, net akis viena truputi uztinus, kalbeti normaliai negaliu, nes limfmazgiai padideje ant kaklo, jauciuos kaip buciau baisiai persalus gerkle..... Tai va, tokios tokeles.... Labai tikiuosi kad greiciau man tos visos komplikacijos baigtusi, kad galeciau jau dziaugtis. Nes dabar kai nuima tvarsti, tai ta viena ausis tokia atsokus, toks vaizdas, kad jokia operacija nepadejo, nors per operacija maciau, tai mane tenkino vaizdas (operacijos metu ji dar nebuvo tokia istinus ir melyna). Gal del to patinimo ji atsokus? Jums taip nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2006 07 10, 15:59)
Aciu mergaites - Apuoke ir Lovely uz palaikyma , jus mano palaikymo komanda  drinks_cheers.gif
Kaip jums viskas paprastai praejo - tas pooperacinis periodas..... As tai siandien grizus is daktaro net pazliumbiau namie, nes net paciai saves pasidare gaila. Paglvojau, kodel man taip sunkiai??? Kai taip svajoju, jog greiciau galeciau susikelti plaukus, isiverti kokius ilgus auskarus, tai kaip tycia..... o dar tos vestuves ant nosies, tai labai pergyvenu, kad nepagysiu iki to laiko.
As tik neisivaizduoju, kai isims siulus, kaip reikes jas priziureti, nes dabar tai jos labai jautrios. Turbut ir maudytis ir ant saules negalesiu buti sad.gif
Dabar atrodau baisiai, net akis viena truputi uztinus, kalbeti normaliai negaliu, nes limfmazgiai padideje ant kaklo, jauciuos kaip buciau baisiai persalus gerkle..... Tai va, tokios tokeles.... Labai tikiuosi kad greiciau man tos visos komplikacijos baigtusi, kad galeciau jau dziaugtis. Nes dabar kai nuima tvarsti, tai ta viena ausis tokia atsokus, toks vaizdas, kad jokia operacija nepadejo, nors per operacija maciau, tai mane tenkino vaizdas (operacijos metu ji dar nebuvo tokia istinus ir melyna). Gal del to patinimo ji atsokus? Jums taip nebuvo?

Taip taip, del patinimo. Lovely irgi buvo issigandus, pas ja keistai viena ausyte atrode, bet patinimas atslugo ir viskas susitvarke. O ka tau daktaras sake? ar jau issivale sukresejes kraujas? na ar viskas jau tvarkoj ir belieka patinimui atslugti? Tu gal jau per daug isibaiminai. Jei jau po siulu isemimo daktaras mums leido praustis, vadinasi ir tu galesi. Juk zaizdeles bus sugijusios. Auskarus as isiveriau po kokiu 12 dienu, kad nekristu i akis is kart po operacijos. Taip,kad galesi ir tu. 4u.gif Tik nustok nervintis,- greiciau gis. Daugiau nei menuo laiko iki sventes- tikrai viskas atslugs. Juk cia kaip sumusimas, netruks sugyti. As puikiai suprantu, kad baisu tau, bet juk esi priziurima daktaro. Ar liepe gerti vaistus patinimui mazinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 10 liepos 2006 - 15:33
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 10, 16:31)
Taip taip, del patinimo. Lovely irgi buvo issigandus, pas ja keistai viena ausyte atrode, bet patinimas atslugo ir viskas susitvarke.  O ka tau daktaras sake? ar jau issivale sukresejes kraujas? na ar viskas jau tvarkoj ir belieka patinimui atslugti? Tu gal jau per daug isibaiminai. Jei jau po siulu isemimo daktaras mums leido praustis, vadinasi ir tu galesi. Juk zaizdeles bus sugijusios. Auskarus as isiveriau po kokiu 12 dienu, kad nekristu i akis is kart po operacijos. Taip,kad galesi ir tu.  4u.gif Tik nustok nervintis,- greiciau gis. Daugiau nei menuo laiko iki sventes- tikrai viskas atslugs. Juk cia kaip sumusimas, netruks sugyti. As puikiai suprantu, kad baisu tau, bet juk esi priziurima daktaro. Ar liepe gerti vaistus patinimui mazinti?

Ne, neliepe. As geriu dabar antibiotikus, tai gal negalima kartu? Tas Traumeel neblogas, as apie ji skaiciau. As siaip daug vaistu sios firmos Heel esu vartojusi - homeopatiniai, tikrai geri. O tu tabletem gerei? Nes yra ir tepalas ir laseliai, ir tabletes.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2006 07 10, 16:48)
Ne, neliepe. As geriu dabar antibiotikus, tai gal negalima kartu? Tas Traumeel neblogas, as apie ji skaiciau. As siaip daug vaistu sios firmos Heel esu vartojusi - homeopatiniai, tikrai geri. O tu tabletem gerei? Nes yra ir tepalas ir laseliai, ir tabletes.

As tabletes geriau. Ir kartu su antibiotikais.
Zinai, as pagalvojau tu del visko pasakyk daktarui, kad tau nepatinka ta viena ausyte. g.gif Ar daznai eini pas ji?
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 10, 17:11)
As tabletes geriau. Ir kartu su antibiotikais.
Zinai, as pagalvojau tu del visko pasakyk daktarui, kad tau nepatinka ta viena ausyte.  g.gif Ar daznai eini pas ji?

As tai traumelio lasiukus geriau ir antibiotikus kartu, man tai nieko neatsitiko, tai gal galima kartu gert. Daktaras tabletes buvo israses, bet tinka sake ir lasiukai, nes dar namie turejau ir ju. O del tu abejoniu, tai gal klausk iskarto, kad paskui velu nebutu, bet cia turbut nuo tinimo tau, nes rasiau, kad man nesenai uodas buvo ikandes tai baisi ausis buvo, vel atlepo, bet kai tynimas atslugo ir ausis atsistate.
Atsakyti
Norma, kaip jautiesi? 4u.gif
Atsakyti