QUOTE(norma @ 2006 07 06, 15:59)
SVEIKA,
Pirma naktis tai kazkoks kosmaras...... Neissimiegojau. Nors ausis nelabai skaudejo, bet niekaip negalejau isitaisyti - atsigulu ant sono - baisu, kad nuspausiu ar dar kazka padarysiu, o atsigulu ant nugaros, niekaip negaliu uzmigti. Ar ir tau taip buvo? Kada jau bus galima normaliai miegoti?
Siandien ryte buvau, kad perristu. Kai istrauke tas drenas, tai baisiai pradejo kraujas begti. Atejau su balta bliuskute, tai isejau kai kokia skerdike apsikraujavus
Bet viskas gerai.
Dar norejau paklausti. Kada jau naturaliai pradejai jaustis po siulu isemimo? Nes isivaizduoju, kad bus baisu - kad neuzkabintum, kad neuzlinktu ir t.t.
Pirma naktis tai kazkoks kosmaras...... Neissimiegojau. Nors ausis nelabai skaudejo, bet niekaip negalejau isitaisyti - atsigulu ant sono - baisu, kad nuspausiu ar dar kazka padarysiu, o atsigulu ant nugaros, niekaip negaliu uzmigti. Ar ir tau taip buvo? Kada jau bus galima normaliai miegoti?
Siandien ryte buvau, kad perristu. Kai istrauke tas drenas, tai baisiai pradejo kraujas begti. Atejau su balta bliuskute, tai isejau kai kokia skerdike apsikraujavus

Dar norejau paklausti. Kada jau naturaliai pradejai jaustis po siulu isemimo? Nes isivaizduoju, kad bus baisu - kad neuzkabintum, kad neuzlinktu ir t.t.
Vaje kas gi cia dabar?

Kas ten per drenos?

Na o del miego tai sunku ir mums buvo. Pirmas naktis sunkiai miegojau. Ausytes dejau ant sulenktos rankos,kad ji butu plysyje

Sveik greiciau

Papildyta:
QUOTE(Ingrida Kraus @ 2006 07 08, 17:15)
Gaila, bet taip kaip tu mananciu cia labai nedaug
As gal pries savaite pabandziau paziureti ka merginos mano apie plastine chirurgija (t.y. nuo kokio amziaus galima pradeti apie tai galvoti ir ar is vis verta), bet prisipazinsiu likau baisiai nusivylus
Vieninteles populiarios zinutes siame forume noriu nauju ausyciu, nosytes, slaunyciu...
Kazkaip tos musu lietuvaites labai jau i amerikietes (plastic fantastic) panasios darosi 

Tau belieka tik dziaugtis,kad nenori ,,nauju,, ausyciu

As uz protinga plastine chirurgija