Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie plastinę chirurgiją?

QUOTE(Apuokas @ 2006 07 11, 18:13)
Norma, kaip jautiesi?  4u.gif

Sveikute,
Siandien pirma diena, kai jauciuosi ir tikiu, kad iki rugpjucio 19 d. praeis viskas mirksiukas.gif
Nes tikrai zymiai geriau. Matyt, tie antibiotikai veikia. Siandien nusipirkai Traumeel tepala. Nes sake kad tabletes reikia dar pries operacija savaite daugiau gerti, kad organizmas pasiruostu. Taigi, tipo dabar neapsimoka tabletes gerti. Na, kiek daktaru, tiek nuomoniu.....
Bet siulus sake turbut ilgiau palaikys, nei planavo traukt g.gif , tai net nezinau......Turejo traukti ketvirtadieni, tai turbut tik pirmadieni. Bet as jau i darba pirmadieni ruosiuos eiti, tai net nezinau kaip cia reikes daryt. Nes per tuos karscius su tuo raisciu kai pavaiksciojau, nemoku papasakoti kaip mano plaukai atrodo - na, grazuole visom prasmem smile.gif O jei nusiimciau raisti, dar buteli i ranka, ir galeciau eiti prie Soboro ismaldos prasyti smile.gif Akis uztinus, ausys melynos, plaukai riebaluoti smile.gif ..........
O kaip merginos, ar nebuvo baisu iskart po dusu listi, po siulu istraukimo? Man tai atrodo, kad dar ilgai bijosiu prie ausu prisiliesti.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2006 07 11, 21:45)
Sveikute,
Siandien pirma diena, kai jauciuosi ir tikiu, kad iki rugpjucio 19 d. praeis viskas  mirksiukas.gif
Nes tikrai zymiai geriau. Matyt, tie antibiotikai veikia. Siandien nusipirkai Traumeel tepala. Nes sake kad tabletes reikia dar pries operacija savaite daugiau gerti, kad organizmas pasiruostu. Taigi, tipo dabar neapsimoka tabletes gerti. Na, kiek daktaru, tiek nuomoniu.....
Bet siulus sake turbut ilgiau palaikys, nei planavo traukt  g.gif , tai net nezinau......Turejo traukti ketvirtadieni, tai turbut tik pirmadieni. Bet as jau i darba pirmadieni ruosiuos eiti, tai net nezinau kaip cia reikes daryt. Nes per tuos karscius su tuo raisciu kai pavaiksciojau, nemoku papasakoti kaip mano plaukai atrodo - na, grazuole visom prasmem smile.gif O jei nusiimciau raisti, dar buteli i ranka, ir galeciau eiti prie Soboro ismaldos prasyti smile.gif Akis uztinus, ausys melynos, plaukai riebaluoti smile.gif ..........
O kaip merginos, ar nebuvo baisu iskart po dusu listi, po siulu istraukimo? Man tai atrodo, kad dar ilgai bijosiu prie ausu prisiliesti.

Smagu girdeti, kad nuotaika gera thumbup.gif Zinai as po dusu stovejau stovejau, paskui atsisedau ir sedejau... blush2.gif Malonumas doh.gif Lieciau ausytes labai atsargiai kol issiploviau galva. Bet jos nebuvo tokios skausmingos tiesiog jautrios. Labai norejosi,kad greiciau atmirktu kresuliukai ax.gif Siaip tai baisu buvo, bet daktaras pasake,kad siule jau sugijusi tai ir prausiausi rolleyes.gif
Manau galetum i darba eiti ir po siuliu isemimo. Jeigu ryte isims, nusipraustum ir varai sau palaidais plaukais g.gif O gal nebus jau labai melynos mirksiukas.gif
Prisimenu kaip gera buvo ziuret i veidrodi pirmom dienom... Na ir dabar zinoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 12, 09:10)
Smagu girdeti, kad nuotaika gera  thumbup.gif  Zinai as po dusu stovejau stovejau, paskui atsisedau ir sedejau...  blush2.gif Malonumas  doh.gif  Lieciau ausytes labai atsargiai kol issiploviau galva. Bet jos nebuvo tokios skausmingos tiesiog jautrios. Labai norejosi,kad greiciau atmirktu kresuliukai  ax.gif Siaip tai baisu buvo, bet daktaras pasake,kad siule jau sugijusi tai ir prausiausi  rolleyes.gif
  Manau galetum i darba eiti ir po siuliu isemimo. Jeigu ryte isims, nusipraustum ir varai sau palaidais plaukais  g.gif O gal nebus jau labai melynos  mirksiukas.gif
  Prisimenu kaip gera buvo ziuret i veidrodi pirmom dienom... Na ir dabar zinoma  ax.gif

Sveika,

Nu jo, turbut taip reikes ir daryt. Jei jau siulus trauks tik pirmadieni, nors siandien ryte is tos ausies kur jokiu problemu nebuvo, tai jau istrauke mirksiukas.gif , tai paprasysiu, kad ryte istrauktu, grisiu namo - issimaudysiu ir leksiu i darba.
Man kasdien reikia vaziuoti, kad ta problematiska ausi apziuretu ir tvarscius pakeistu, tai vis paplauna man tas ausis, manyciau kad labai daug kresuliuku ir nebus.
Tik kai pamaigo man ta ausi, tai vel tik atsoka - istinsta.....Na, manyciau, kad kai praeis tinimas, viskas bus gerai. Juk negali buti, jog sitaip pjauste pjauste, siuvo siuvo, o ji tokia pati liko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2006 07 12, 11:13)
Juk negali buti, jog sitaip pjauste pjauste, siuvo siuvo, o ji tokia pati liko? smile.gif

Zinoma, kad ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 13, 00:10)
Zinoma, kad ne  4u.gif

Sveika,

Na va, man jau istrauke visus siulus. Jau nebeskauda nieko, taigi, laukiu kada sugis viskas. Ar ir tau buvo ne is nugaros, o is priekio ausies tokios zaizdeles? Ar ten tas drenas buvo man ivede, ar per operacija pjuvius ten dare - nesupratau......
Dar su raisciu liepe pabut iki pirmadienio, taigi laukiu nesulaukiu, kada galesiu issiplauti galva doh.gif , nes baisu baisu.....
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2006 07 14, 16:36)
Sveika,

Na va, man jau istrauke visus siulus. Jau nebeskauda nieko, taigi, laukiu kada sugis viskas. Ar ir tau buvo ne is nugaros, o is priekio ausies tokios zaizdeles? Ar ten tas drenas buvo man ivede, ar per operacija pjuvius ten dare - nesupratau......
Dar su raisciu liepe pabut iki pirmadienio, taigi laukiu nesulaukiu, kada galesiu issiplauti galva  doh.gif , nes baisu baisu.....

Labas,
Is priekio buvo tokie lyg kabliukai metaliniai,as nesupratau irgi. Bet as juos vos maciau,nes savaite buvau subintuota ir neturejau ten listi, bet biskuti smalsu buvo ax.gif ir kai po nakties bintas buvo gerokai pasmukes, tai apziurejau blush2.gif Na ten lyg metaliukai buvo,sakau gal kremzle prilaike ar ka... O pjuvis tai juk is nugaros puses, lygiai per rauksle g.gif .
Tai ar grazios jau ausytes?nuo veido patinimas atslugo?
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 15, 10:55)
Labas,
Is priekio buvo tokie lyg kabliukai metaliniai,as nesupratau irgi. Bet as juos vos maciau,nes savaite buvau subintuota ir neturejau ten listi, bet biskuti smalsu buvo  ax.gif ir kai po nakties bintas buvo gerokai pasmukes, tai apziurejau  blush2.gif Na ten lyg metaliukai buvo,sakau gal kremzle prilaike ar ka... O pjuvis tai juk is nugaros puses, lygiai per rauksle  g.gif .
Tai ar grazios jau ausytes?nuo veido patinimas atslugo?

Sveika,

Jo veidas jau atslugo - viskas normaliai. Ta viena ausyte - super, labai graziai prigludus, jau ir patinimas atsluges, ir tas melynumas ne toks baisus. O ta kita vargsele sad.gif Jau jos nebeskauda, bet toj vietoj, kur zaizdele is priekio, tai siaip sau atrodo, matyt gavosi nuo tu metaliuku tas kremzles uzdegimas ir nuo to viskas prasidejo. Dabar jau jos nebeskauda, tik tas sasiukas doks didelis ir truputi ta ausis patinus.
Mane neramina tai, kad nors ji ir patinus, bet jos forma - ausies, tokia pati, kaip ir buvau pries operacija. Taigi, norejau paklausti - ar pasikeicia ausies forma kai visiskai patinimas atslugsta? Nes man dabar didziausia nerima tai ir kelia, jog nusivilsiu rezultatu........ Nors kai per operacija mane pasodino ir parode veidrodyje ausis - ji buvo dar grazesne ir labiau prigludus uz ta, kur jokiu problemu nekelia. Gal as per daug pergyvenu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2006 07 15, 11:01)
Sveika,

Jo veidas jau atslugo - viskas normaliai. Ta viena ausyte - super, labai graziai prigludus, jau ir patinimas atsluges, ir tas melynumas ne toks baisus. O ta kita vargsele sad.gif Jau jos nebeskauda, bet toj vietoj, kur zaizdele is priekio, tai siaip sau atrodo, matyt gavosi nuo tu metaliuku tas kremzles uzdegimas ir nuo to viskas prasidejo. Dabar jau jos nebeskauda, tik tas sasiukas doks didelis ir truputi ta ausis patinus.
Mane neramina tai, kad nors ji ir patinus, bet jos forma - ausies, tokia pati, kaip ir buvau pries operacija. Taigi, norejau paklausti - ar pasikeicia ausies forma kai visiskai patinimas atslugsta? Nes man dabar didziausia nerima tai ir kelia, jog nusivilsiu rezultatu........ Nors kai per operacija mane pasodino ir parode veidrodyje ausis - ji buvo dar grazesne ir labiau prigludus uz ta, kur jokiu problemu nekelia. Gal as per daug pergyvenu? blush2.gif

Mes cia su lovely kalbejome apie patinusia, negrazios formos ausyte.Pas mane nebuvo jos taip patine,kad atsoktu. Bet tu pati pagalvok, juk operuojant pakeite kremzles forma, nezinau ten ja ipjauna ar ka daro ax.gif ir ji kitaip suauga, tai dabar ji negali buti atlepusi, tuo labiau,kad matei ja prigludusia. o nuo patinimo juk viskas keiciasi. ir veidas net sakei pasikeites buvo. nemanau tikrai,kad gali buti brokas. nesamone. nusiramink. ir butinai pasakyk daktarui,kad tau ta ausis kol kas nepatinka schmoll.gif Kad jis zinotu.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 15, 12:06)
Per kancias-  i zvaigzdes  lotuliukas.gif

Tik idomu, jei per operacija pacientui viskas vienaip atrodo, o gyjimo metu atsiranda kazkokios komplikacijos ir rezultatai pasirodo visai kitokie, ar tai vadinama broku? Kieno tai kalte? Ar pakartotinai operacijai yra taikoma kazkokios nuolaidos?......
Tik mastau apie tai, jei netycia taip atsitiktu. Nes man ta viena ausis visai nepatinka......
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2006 07 16, 16:01)
Tik  idomu, jei per operacija pacientui viskas vienaip atrodo, o gyjimo metu atsiranda kazkokios komplikacijos ir rezultatai pasirodo visai kitokie, ar tai vadinama broku? Kieno tai kalte? Ar pakartotinai operacijai yra taikoma kazkokios nuolaidos?......
Tik mastau apie tai, jei netycia taip atsitiktu. Nes man ta viena ausis visai nepatinka......

Pirmiausia, tai as kancia ivardinau 1.5 savaites neplauta galva rolleyes.gif Apie komplikacijas nejuokauju.
Siaip manau,kad tai yra gydytoju kalte. Na nezinau kalte nekalte,bet tu ejai ten,kad gautum konkretu rezultata, jeigu busi juo nepatenkinta jie tures taisyti.
Bet mes juk tikimes, kad po atslugimo ji bis tokia grazi kaip antroji mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, kurios ausyčių operacijas darėtės - gal galėtumėte pasakyti kur darėtės ir kiek mokėjote? Iš kokio jūs miesto? Gal ką turite parekomenduoti Vilniuje? Kiek laiko pooperacinis periodas, kuriam laikui reikia atostogas imti (biuletenio turbūt niekas neduoda lotuliukas.gif )? 4u.gif
Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Gatita @ 2006 12 21, 14:44)
Mergaitės, kurios ausyčių operacijas darėtės - gal galėtumėte pasakyti kur darėtės ir kiek mokėjote? Iš kokio jūs miesto? Gal ką turite parekomenduoti Vilniuje? Kiek laiko pooperacinis periodas, kuriam laikui reikia atostogas imti (biuletenio turbūt niekas neduoda  lotuliukas.gif )?  4u.gif
Ačiū!

as dariausi Vilniuje, Sugiharoje. as mokejau 1700 litu su kysiu kad operacija darytu skubiai nes gyvenu uzsenyje. o siaip kazkur +- 1300 litu.po savaites issima siulus. bet skaudejo visa savaite. keliom savaitem atostogas imtis reiktu. na bet as jau nelabai tiksliai prisimenu, gal tikrai pasiskaityk kas anksciau rasyta, gal bus tiksliau.
Atsakyti