Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie plastinę chirurgiją?

QUOTE(sonatukas1 @ 2007 01 02, 18:01)
as dariausi Vilniuje, Sugiharoje. as mokejau 1700 litu su kysiu kad operacija darytu skubiai nes gyvenu uzsenyje. o siaip kazkur +- 1300 litu.po savaites issima siulus. bet skaudejo visa savaite. keliom savaitem atostogas imtis reiktu. na bet as jau nelabai tiksliai prisimenu, gal tikrai pasiskaityk kas anksciau rasyta, gal bus tiksliau.

O kada tu čia Sugiharoj dareisi? Nes kiek žiūrėjau jų kainyne tai ausų plastika kainuoja 1400-2600 lt, kaip aš supratau 1400 lt už vieną ausį g.gif tai net nepanašu į tavo opercijos kainą...

Temą perskaičiau, bet neatsimenu, kad būtų rašyta apie tai, kur geriau operuotis, gal kas dar turiu kokių rekomendacijų Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gatita @ 2007 01 03, 14:19)
O kada tu čia Sugiharoj dareisi? Nes kiek žiūrėjau jų kainyne tai ausų plastika kainuoja 1400-2600 lt, kaip aš supratau 1400 lt už vieną ausį  g.gif  tai net nepanašu į tavo opercijos kainą...

Temą perskaičiau, bet neatsimenu, kad būtų rašyta apie tai, kur geriau operuotis, gal kas dar turiu kokių rekomendacijų Vilniuje?  4u.gif

Na dėl Vilniaus patarti negaliu, o temoje rašyta apie pooperacinį laikotarpį mirksiukas.gif Bet kainos Vilniuje, tai nerealios doh.gif Kaune mokėjau apie 1500 už abi ausytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif
pas kurį chirurgą geriausiai darytis riebalų nusiurbimą?
Buvau pas Papečkį, ryt dar eisiu pas Vikšraitį, dar yra Aštrauskas.. Please parašykit kurios operavotės pas kurį nors iš jų, man labai įdomu, pas Papečkį man paskaičiavo kainą max 4500lt.čia jau su viskuo. Gal kur nors dar yra pigiau?
Atsakyti
Sveikos. Aš irgi vis susimąstau apie riebalų nusiurbimą nuo liemens. Nors ir esu prisiekusi sportininkė, mano toks sudėjimas, kad kiek besportuočiau, liemens nesusiaurinsiu verysad.gif Net pats treneris man pasakė, maždaug toks jau tavo sudėjimas doh.gif Aišku baisoka ryžtis, užtat noriu pas geriausia iš geriausių chirurgą. Man kažkodėl patikimiausias atrodytų prof. Vitkus (www.vitkusclinic.lt). Aišku turbūt ir brangiausiais, nes rašo kad nusiurbimas nuo 8000 Lt. Gal kuri nors darėtės kokią operaciją pas jų? Ar manote, kad brangiausia - nebūtinai geriausia?
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2007 01 19, 17:22)
Sveikos. Aš irgi vis susimąstau apie riebalų nusiurbimą nuo liemens. Nors ir esu prisiekusi sportininkė, mano toks sudėjimas, kad kiek besportuočiau, liemens nesusiaurinsiu  verysad.gif  Net pats treneris man pasakė, maždaug toks jau tavo sudėjimas  doh.gif  Aišku baisoka ryžtis, užtat noriu pas geriausia iš geriausių chirurgą. Man kažkodėl patikimiausias atrodytų prof. Vitkus (www.vitkusclinic.lt). Aišku turbūt ir brangiausiais, nes rašo kad nusiurbimas nuo 8000 Lt. Gal kuri nors darėtės kokią operaciją pas jų? Ar manote, kad brangiausia - nebūtinai geriausia?

kad brangiausias, tai dar nereiskia, kad geriausias schmoll.gif man atrodo vitkus tik ispustas muilo burbulas tam tikroj aplinkoj. vos ne prestizo reikalas pas ji operuotis. beje, mano draugei papus butent vitkus operavo. tai jau 3 korekcija daros ir kazkas ten jai vistiek negerai doh.gif va tau ir profesionalas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 16, 17:14)
Pirmiausia, tai as kancia ivardinau 1.5 savaites neplauta galva  rolleyes.gif Apie komplikacijas nejuokauju.
Siaip manau,kad tai yra gydytoju kalte. Na nezinau kalte nekalte,bet tu ejai ten,kad gautum konkretu rezultata, jeigu busi juo nepatenkinta jie tures taisyti.
Bet mes juk tikimes, kad po atslugimo ji bis tokia grazi kaip antroji  mirksiukas.gif

manau, cia gali buti ne butinai gydytojo kalte, bet ir paciento mirksiukas.gif mirksiukas.gif labai lengva viska suverti gydytojui, o jei tarkim nesilaiket nurodymu?!! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 20, 12:07)
manau, cia gali buti ne butinai gydytojo kalte, bet ir paciento  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif labai lengva viska suverti gydytojui, o jei tarkim nesilaiket nurodymu?!!  rolleyes.gif

Tuo atveju, tikrai buvo brokas. Iš karto po operacijos matėsi, kad yra ne taip kaip turėtų būti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 22 sausio 2007 - 09:36
QUOTE(iewukas @ 2007 01 15, 16:05)
Sveikutės, 4u.gif
pas kurį chirurgą geriausiai darytis riebalų nusiurbimą?
Buvau pas Papečkį, ryt dar eisiu pas Vikšraitį, dar yra Aštrauskas.. Please parašykit kurios operavotės pas kurį nors iš jų, man labai įdomu, pas Papečkį man paskaičiavo kainą max 4500lt.čia jau su viskuo. Gal kur nors dar yra pigiau?

Mano viena pazystama daresi riebalu nusiurbima pas Viksraity ir jau du metai yra labai patebkinta rezultatu. mirksiukas.gif
As pati pas Gyd. Viksraity ruosiuosi darytis pilvo operacija ir riebalu nusiurbima nuo slaunu ir uzpakalio irsutines dalies
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 20, 13:07)
manau, cia gali buti ne butinai gydytojo kalte, bet ir paciento  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif labai lengva viska suverti gydytojui, o jei tarkim nesilaiket nurodymu?!!  rolleyes.gif

Taip, as ir kitam taip pasakyciau.
Bet tie skausmai prasidejo jau antra diena po operacijos. Pats gydytojas sake, kad kremzles uzdegimas, ir tikrai ne del mano kaltes. Neisivaziduoju, ka turejau padaryt, kad taip ivyktu. Laikiausi visu nurodymu, kurie buvo: negulet ant sono, nenuiminet paciai tvarscio ir viskas .... Per dvi dienas man ten taip viskas staigiai pablogejo ... Kita ausis super, net neskaudejo - tarsi nieko ir nebuvo daryta ....
Praejo po operacijos metai laiko, toj ausy liko baisinis randas (is isorines puses), nes matyt kai tuos kazkokiu metaliukus tvirtina, pazeide kremzle ir pasidare uzdegimas ... Net skyle buvo - baisiai puliavo, ilgai gydziausi ...
Va, penktadieni si vaziuoju daryt tos ausies korekcija. Ziauriai bijau, kad nebutu taip antra karta.
Tiesa, ta ausis taip ir nepatapo ,,grazia", kaip buvo atlepus taip ir liko.
Stai tokia istorija ...
Atsakyti
Norėjau paklaust gal kas galėtų parašyt Papečkio klinikos adresą?

bei kontaktinį šio gydytojo telefoną
Atsakyti
QUOTE(hemera @ 2007 06 17, 12:48)
bei kontaktinį šio gydytojo telefoną

Hemera, prasom mirksiukas.gif :

http://www.estetik.lt/centras.html
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 06 18, 09:44)
Norma, kaip tu?

Sveika,

Tfu tfu tfu ... kol kas viskas gerai. Pulsavimo ir skausmo (kaip praeita karta) nejauciu. Kai nuvaziavau antra diena po opercijos persirist, tai dave antibiotiku, jei vel pradetu tokie negerumai darytis. Bet as grizus namo iskart pradejau gerti - labai bijojau, kad nepasikartotu ... verysad.gif
Nes sake, jei pirma karta taip atsitiko, tai antrakart didesne tikimybe, kad pasikartos, nes jau audiniai buvo pazeisti ... Tai baisiau issigandau ir nieko nelaukus pradejau gerti antibiotikus.
Dat tikiuosi, kad sikart pavyko ne vien del to, kad nepasikartos komplikacijos, bet ir del to, kad ,,pataise" ta vel atlepusia ausyte ... ax.gif

O kaip tavo ausytes gyvena? Dar jauti kazka? Na, man pirmus kelis menesius po operacijos kazkaip aptirpdavo ... bet veliau buvo viskas gerai thumbup.gif

Va, ir vel vaikstau su turbanu ant galvos biggrin.gif
Atsakyti