Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie plastinę chirurgiją?

QUOTE (klumpele @ 2004 10 19, 12:52)
Si tema ne apie butinybes, po avariju ir pan, o galimybes, jei pvz darytu uz dyka arba jos butu labai pigios.
:

Gal ir ne į temą pasisakiau, bet paaiškinau kokiu atveju daryčiau plastinę operaciją. biggrin.gif
Atsakyti
Daryčiau, riebalų nusiurbimo.
Atsakyti
Kol kas nedaryciau. Manau, kad zmogus paprastai buna sutvertas proporcingai ir pagal jo kuna visos "detales" tinkamai parinktos smile.gif Bent i veido zona tikrai nesikisciau.
Kitas dalykas, kai kencia sveikata, pvz. del tikrai per dideles krutines. Bet is esmes kisimasi i organizma vertinu neigiamai blink.gif Gal cia kita tema, bet tai ir viena is priezasciu kodel dar vaikiuko nenoriu. PO TO viskas bus kitaip, pasikeis visam laikui.
Atsakyti
QUOTE (klajune @ 2004 10 21, 09:38)
Manau, kad zmogus paprastai buna sutvertas proporcingai ir pagal jo kuna visos "detales" tinkamai parinktos smile.gif

nu nu - proporcingai. kazkas yra pasakes kad pas mane figura kaip pas vaikina. nu aisku as nekreipiu i tos durnes (atsiprasau, bet jau toks zmogus) zodzius. bet va po nestumo, ir ale maitinimo (tik savaitike) krutines is vis nebeliko. tai va gal i ja koki viena dydi ir noreciau pripusti ko nors rolleyes.gif bet nezinau kaip gyvenciau su svetimkuniu g.gif turbut nesusigyvenciau
Atsakyti
Manau, kad daryciausis, jei tureciau kokiu nors kompleksu del savo kuno.
Kazkodel atrodo kad po 50 metu apie plastines operacijas nebus tiek diskusiju.
Ir padovanosiu kaledoms savo 20-metei anukei nauja nosi laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
kai buvau dar visai visai, tada baisiai norejau pasidaryti plastine operacija labiausiai uzknisdavo nosis, ir dabar uzknisa, labiausiai nervina, bet dar ir galvoju, kaip as jausciausi su pakoreguota nisimi, o gal baisiai, o ka tada reiktu daryt? vel taisyt, kol liktum, kaip nesakysiu kas, pacios zinot. dabar eme lyst kita- papai laugh.gif , nugi buvo thumbup.gif , o dabar jau 6 men atzindziau 2.gif , ketinu iki metu, tai ziuriu, kad bus nekas, svelniai tariant, o juk ir priziuriu ir visa kita, o gal dar yra sansu, kad atsitaisys, nors abejoju. Labiausiai mane atbaido nuo tokiu minciu, kai pamatau kur kaip daro tas plastines operacijas, koks sunkus yra tas gijimas, galiausiai gal is ties neverta kentet kas vistiek anksciau ar veliau nebebus estetiskas, tai negi visa laika operuosies: va rauksle islyginsiu, dabar antakius pasikelsiu, papus pasididinsiu, pasimazinsiu, forma pataisysiu, riebalus nusiurbsiu...taip galima iki absurdo nueit. Siaip man save reabilituot, uzpludus neigiamoms mintims savo kuno atzvilgiu, padeda zvilgsnis i kitus, oi kokie jie IRGI netobuli, juk kai busi " tobulas" netobulieji gali imti pavydet laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
na,as tai be galo noriu pasididint krutine,bet tik vienu dydziu ir kad atrodytu tiesiog statesne,ir siek tiek didesne.kaina to apie 8-9tukst.litu.bet sutaupyt imanoma,jei labai nori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (dani @ 2003 06 24, 09:17)
Ar kada pamastote apie tokia galimybe:  kazka patobulinti, pagrazinti, nusiurbti, prideti, patempti, papusti ir t.t. user posted image Po visu nestumu ir maitinimu user posted image, kartais pasvajoju apie dailesne krutine :smile.gif :smile.gif Ausys neatlepusios, nosis padori. Jei butu galimybe gal kazkur kai ka nusiurbciau  tongue.gif
Vakaruose plastine chirurgija - normalus reikalas. Nieko nebestebina tevu dovana dukrai - padidinta krutine, nusiurbtos slaunys. Vyrai taip pat nevengia nusisiurbti "gelbejimosi rata".user posted image Vokietijoje vos ne kasdien per ivairias laidas demonstruoja "pries" ir "po", ir net per operacijas rodomus vaizdus ohmy.gif ohmy.gif Amerikoje jau daug metu tai vos ne tas pats, kas dantis susitvarkyti ;D

butu visai neblogai krutys padidinti,nes po maitinimo visai isdziuvo wub.gif
Atsakyti
Norechiau as irgi ir pilva padailint, ir krutis pasididint, bet jei tikrai tureciau tokia galimybe - ishsigasciau blogu pasekmiu tikimybes doh.gif
Atsakyti
as nieko pries plastines operacijas.... krutine savo patenkinta (nes lelio neturejus dar sad.gif ) bet va nosi tai lb noreciau pakoreguot!!! dry.gif
Atsakyti
Sveikutės gal kuri per šį laiką p[asidarėt kokią operaciją,aš tai norėčiau nuo pilvo nusisiurbti truputį riebaliukų,nes po dvynukų liko pilvukas,labai norėčiau sužinot kainas ir kur galima atlikt operaciją kaune ar vilniuj geriau.
Atsakyti
As tai va noreciau savo nosyte pasidailinti smile.gif nes ji kartais man labai nepatinka mad.gif
Atsakyti