Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie plastinę chirurgiją?

Ash pasidariau riebalu siurbimo operacija, nuo klubu vadinamu jojiko kelniu ir labai patenkinta. Jokiu komplikaciju nebuvo, klinika puiki, jau po 2 dienu ejau i darba.
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2005 02 03, 20:36)
Ash pasidariau riebalu siurbimo operacija, nuo klubu vadinamu jojiko kelniu ir labai patenkinta. Jokiu komplikaciju nebuvo, klinika puiki, jau po 2 dienu ejau i darba.

Okokioj klinikoj dareisi ir kiek tas malonumas kainavo,kaip kažkur kainininke žiūrėjau pilvo riebalų nusiurbimas nuo 800 iki 3000 lt,ar aš klystu. Būtinai parašyk,ar darant operaciją tave užmigdė.
Atsakyti
Iš praktikos galiu pasakyti, kad ta pati operacija skirtingose klinikose kainuos skirtingai. Ir gerokai. Nors ją gali atlikti tas pats chirurgas. Jeigu ką domins, parašysiu plačiau.
Atsakyti
Aš labai norėčiau sužinoti apie operaciją,kur dareisi,kokia kaina,nes aš po dvynukų tai ant pilvo kabo riebaliukai,labai reikalinga tokia operacija,nes negaliu užsidėti atskiro maudomo nes labai matosi nukaręs pilvas kol dar guliu tai nieko,bert kai pasilenkiu tai kabo,ir oda susitraukus. Tai norėčiau informacijos.
Atsakyti
Ash dariausi plastines chirurgijos centre, ortopedijos pastate manes visiskai neuzmigde tik suleido i stubura vaistu ir atjunge visiskai kojas nuo liemens, bet galima buvo rinktis dalini uzsaldyma koju, bet kadangi siurbe ir aplink kelius, tai sake gali jaustis , o kadangi ash bailiuke tai nutariau kad shaldytu visiskai. biggrin.gif Kainavo keliai 800, o klubai 1400, narkoze 550, lova 130, ir dar reikejo kelnes nusipirkti specialias 150.
rezultatais likau patenkinta, bet visada norisi geriau blush2.gif
Atsakyti
Edituke, gal gali paaiškint, kokiu būdu ruošiesi šlifuot veidą ir kodėl?
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2005 02 04, 19:04)
Ash dariausi plastines chirurgijos centre, ortopedijos pastate manes visiskai neuzmigde tik suleido i stubura vaistu ir atjunge visiskai kojas nuo liemens, bet galima buvo rinktis dalini uzsaldyma koju, bet kadangi siurbe ir aplink kelius, tai sake gali jaustis , o kadangi ash bailiuke tai nutariau kad shaldytu visiskai. biggrin.gif Kainavo  keliai 800, o klubai 1400, narkoze 550, lova 130, ir dar reikejo kelnes nusipirkti specialias 150.
rezultatais likau patenkinta, bet visada norisi geriau blush2.gif

O tai jau sportas čia niekuo padėt negalėjo? blink.gif g.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau visai jojiko kelnes ''nusimesti":) dar nelabai būtina, bet jau jau visaqi norėčiau:)
Atsakyti
O aš maniau, kad niekada nedaryčiau plastinės operacijos... Bet padariau akių korekcinę operaciją lazeriu... Kai paprašiau biuletenio, man pasakė "ką Jūs, plastinėms operacijoms biuletenio niekas neduoda". Vat taip ir gavos su tuo niekada smile.gif
Atsakyti
veida ruosiuosi slifuotis lazeriu del randeliu po spuogu, labai nekaip atrodo. Bet dar nesiaiskinau kas ten ir kaip ten. Nes slifuotis galesiu tik po kokiu geru meteliu
Atsakyti
QUOTE(Kera @ 2005 02 07, 14:49)
O tai jau sportas čia niekuo padėt negalėjo?  blink.gif  g.gif

Tik ne man, ash nemyliu sporto:) shiek tiek sportuoju, bet to neuzhteko, beje dabar lengviau prisiverciu sportuoti.
Atsakyti
Edituke, aš taip pat nusišlifavau veidą (prieš kokius 4-rius metus) Vilniuje, Grožio ir terapijos centre. Tai va, sumokėjau 5000 lt, o rezultatas nulinis. Dar už konsultaciją sumokėjau 160 lt, kad sužinočiau kainą ir kaip viskas vyks. Tik aišku nieks nepasakė, kad norint panaikint randelius reiktų bent trijų tokių šlifavimų. Na, bet gali šlifuot atskirus randelius, tuomet pigiau kainuos.
Atsakyti