Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie plastinę chirurgiją?

Na mano nuomone jei kazkas netenkina ir yra galimybe neeikvojant savo sveikatos pagerinti isvaizda ir savijauta smile.gif tada pirmyn. Tik , kad brangiai kainuoja .. As tai kolkas savimi esu patenkinta na kolkas nieko nenoriu keisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2005 02 08, 08:47)
Na mano nuomone jei kazkas netenkina ir yra galimybe neeikvojant savo sveikatos pagerinti isvaizda ir savijauta smile.gif tada pirmyn. Tik , kad brangiai kainuoja .. As tai kolkas savimi esu patenkinta na kolkas nieko nenoriu keisti smile.gif

Aš irgi iki gimdymo buvau patenkinta,tačiau po jo liko pilvas,nes dvynukai labai ištampė. Todėl ir norėčiau atrodyt tokia kokia buvau prieš gimdymą cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Budrevičienė Gerda @ 2005 02 08, 08:55)
Aš irgi iki gimdymo buvau patenkinta,tačiau po jo liko pilvas,nes dvynukai labai ištampė. Todėl ir norėčiau atrodyt tokia kokia buvau prieš gimdymą cry.gif

O tai negalvoji apie liniju korekcijas?
Na as to ir bijau - kad po gimdymo gali buti pilvas ar kas kita.
Atsakyti
Kartais labai juokinga, kai kokios 24-rių metų žinomos merginos pvz. manekenės ar daininkės paklausia, ar ji kada darytų tokią operaciją. Beveik visuomet atsakymas būna-oi, ką jūs, niekuomet. Tiesiog tuomet atrodo, kad visuomet būsi toks pat gražus. Bet praeina dar dvidešimt metų...
Atsakyti
ruošiuosi šlifuotis veidą....tik dar nenusprendžiau kur...gal kuri turit patirties?būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
B.Gerda, jeigu tu tik nori pakoreguoti po gimdymo pakitusį pilvą, tai gerai pagalvok apie operaciją. Esu mačiusi vaizdelių per TV ir žurnale skaičiau (buvo ir nuotraukos) apie tai. Labai negražūs randai lieka, na tiesiog neįmanoma nupasakot, reikia pamatyt. Ten juk ne riebalai susikaupę, kad nusiurbt galima būtų, o išsitampius oda, kaip tu sakai.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 02 08, 09:36)
B.Gerda, jeigu tu tik nori pakoreguoti po gimdymo pakitusį pilvą, tai gerai pagalvok apie operaciją. Esu mačiusi vaizdelių per TV ir žurnale skaičiau (buvo ir nuotraukos) apie tai. Labai negražūs randai lieka, na tiesiog neįmanoma nupasakot, reikia pamatyt. Ten juk ne riebalai susikaupę, kad nusiurbt galima būtų, o išsitampius oda, kaip tu sakai.

žINAI GAL TU IR TEISI,TEN IŠSITAMPIUS ODA,BET IR RIEBALIUKŲ YRA,REIKTŲ IR ODĄ PATEMPT,TAI TURBŪT MAN REIKTŲ DAUG PINIGĖLIŲ TURĖT.
Atsakyti
Gal pradžiai sportuojant ką nors galima tavo atveju pataisyt, nueik į kokį sporto klubą ir pasitark . Aš kartą tai pasiskambinau ir gavau patarimą, taip ir pasakiau-lankyt sp. klubo neturiu laiko, gal galit patart ką daryt? Na ir patarė.
Atsakyti
Ašara: o pas tave visiškai randelių būklė nepagerėjo...?o pvz. dėmelių nebuvo? gal jos išnyko?
Atsakyti
Niekas nepagerėjo, o visokios dėmės dar labiau išlysdavo kurį laiką, ypač jei sušildavau. Vienu žodžiu, nedingo nei vienas randelis. Ir aplamai po tos procedūros parą laiko gyvent nesinorėjo, taip šlykštu buvo-ne pats vaizdas, bet savijauta. Bet yra dar kitoks odos šlifavimo būdas, kažkaip ją ten nutarkuoja (brrr), pigesnis ir efektyvesnis manyčiau. Tik po to ant viso veido užsideda šašas!!! Na bet juk galima, kaip minėjau tik tas vietas nušlifuot.
Atsakyti
QUOTE(Paloma @ 2004 10 19, 09:10)
Nesidaryčiau jokiais būdais, juk tai chirurginė intervencija  unsure.gif  ir tuo pačiu rizika... Man rodos, jei esi sveikas, reikia tuo džiaugtis, aišku būna išimtiniai atvejai pvz. randai po avarijų ir t.t. - tuo atveju daryčiausi.

sutinku, kol nera reikalo, nereikia jokiu operaciju, kam save zaloti, tuo labiau, neaisku, koks vaizdelis bus po operacijos blink.gif
Atsakyti
Tai niekas ir nesidaro jei nėra reikalo. Tikrai nėra taip, kad štai vieną dieną man nepatiko(normalios) nosies forma ar kojos per trumpos-ir žygiuoji pas chirurgą.
Atsakyti