Sedi ir manasis,gal ne visai visa laika bet didziaja dali tikrai.PIkta labai ,bet jei pradedu reiksti pretenzijas tai specialei visa diena prasedi.Gryzta is darbo 21val prie kompo pavalges,eina gulti 1val keliasi 5.30 ir po to priekaistauja kad vaikas issimiegoti neleido......nu bet ka padarysi.................paauginsiu ir varysiu i trasa
Na ir temos klausimas
Vis užeinu ir neįstengiu nieko parašyt
Parašysiu tik tai, kad atpratinimas tai labai ilgas, protingas tik , nervų daug kainuojantis procesas.
Nepatikėsit, man sekasi
Kiek kartų jau spjoviau, bet jau sekasi (nuvaryt nuo betikslių žaidimų, čiatinimų ir pan). O jei žmogus mokosi web dizaino, tai valio
Arba jei domisi pasauliu.
Tai va, norėjau parašyt, kad daug jau jis atsisakė, labai daug. Žaidė nuo studijų laikų žaidimą, kuris tobulėja kiekvienais metais (krepšinį), asas buvo ojojoj. Bet va, nebežaidžia jau mėnesį
Pardavė savo komandą už 50 lt
Tik nuo mirko dar neatpratinau, ai tegul, čia dar pusė velnio

Parašysiu tik tai, kad atpratinimas tai labai ilgas, protingas tik , nervų daug kainuojantis procesas.
Nepatikėsit, man sekasi

Tai va, norėjau parašyt, kad daug jau jis atsisakė, labai daug. Žaidė nuo studijų laikų žaidimą, kuris tobulėja kiekvienais metais (krepšinį), asas buvo ojojoj. Bet va, nebežaidžia jau mėnesį

Tik nuo mirko dar neatpratinau, ai tegul, čia dar pusė velnio
Kazkur girdejau, kad jei vyrui reikia tik kompiuterio, tai zinokis jis jums bus istikimas ir pas kitas nelakstys

Siaubas, ale jus drasuoles- tekat uz tokiu pienburniu

Idomu, kaip tokie vaikai seima islaiko?

[quote=Abonentienė,2006 11 08, 01:06]
Na ir temos klausimas
Vis užeinu ir neįstengiu nieko parašyt
Gal galėtum išduoti, koks tas procesas?
Na ir temos klausimas

Gal galėtum išduoti, koks tas procesas?

QUOTE(matrioska @ 2006 11 08, 15:00)
Siaubas, ale jus drasuoles- tekat uz tokiu pienburniu

Na čia ir suskėlei

Žmogus nesitūsina visai, nelaksto su draugais, negeria,nerūko

Tai ir sėdi prie kompo laisvu metu.
Ir šiaip charakteris geras. Nevargčiau šitiek dėl nieko

Vene Daug kalbamės

Galų gale, jam pasidarė gaila ir manęs (jau ant pačio galo kai tik prisesdavo, tik isijungdavo ir sakydavo, negalvok, as nezaidziu, as tik patikrint viena dalyka noriu), jis siaip suprato, kad durnas čia tas pomėgis, bet kažkaip leisdavo sau, nes turėjo daug laisvo laiko.
Na ir dabar jo turi, bet nebežaidžia, sakau, pasiūlė jam vienas parduok kokmandą už 50 lt, o jis, pasinaudojo proga ir sako davai (kai atsisakai komandos, negali visa sezona zaist). Tai ir nebesigaili visai (nors zaide nuo studiju laiku

Smagu, daugiau namuose padeda.
QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 09, 00:01)
Vene Daug kalbamės
Kartais nenorėdavo klausyt, bet kažkaip priversdavau klausyt. Matai, maniškis, visada tvirtino, kad jam nusibos, tipo leisk, kol dar vaikučių neturim
O aš sakydavau, nifiga, aš netikiu, žmonės nesikeičia, žaisi ir toliau. Pykau, vėl kalbėjau, gražiai, negražiai, visaip.
Galų gale, jam pasidarė gaila ir manęs (jau ant pačio galo kai tik prisesdavo, tik isijungdavo ir sakydavo, negalvok, as nezaidziu, as tik patikrint viena dalyka noriu), jis siaip suprato, kad durnas čia tas pomėgis, bet kažkaip leisdavo sau, nes turėjo daug laisvo laiko.
Na ir dabar jo turi, bet nebežaidžia, sakau, pasiūlė jam vienas parduok kokmandą už 50 lt, o jis, pasinaudojo proga ir sako davai (kai atsisakai komandos, negali visa sezona zaist). Tai ir nebesigaili visai (nors zaide nuo studiju laiku
)

Manasis su žaidimais irgi truputį apsiramino, bet jau filmų žiūrėjimas, tai

Tau gerai, Abonentiene, kad pavyko su vyru susitarti

kazkaip lankstus jis pas mane. Kartais ne, bet tam randa priežastį
Pvz, sake prie porą metų, kad visada nežais, kad dar metelius kokius, ir nustos, nes reiks apie rimtesnius dalykus galvot. O as netikejau, o jam buvo dzin, nes jis zinojo, kad tikrai sako tiesą 
Su tais filmais vieną tokį mačiau per Labirintus kazkada viena akim
Imkis režimo

Imkis režimo

QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 09, 19:36)
kazkaip lankstus jis pas mane. Kartais ne, bet tam randa priežastį
Pvz, sake prie porą metų, kad visada nežais, kad dar metelius kokius, ir nustos, nes reiks apie rimtesnius dalykus galvot. O as netikejau, o jam buvo dzin, nes jis zinojo, kad tikrai sako tiesą 
Imkis režimo

Imkis režimo

Maniškis nepalaužiamas, nebent kokį "stebuklingą" būdą atrasčiau

QUOTE(Jurevaga @ 2006 11 10, 23:36)

O man taip norisi ištrinti visus jo filmus ir žaidimus

tik dabar radau sita tema. galvojau, kad tik mano vyras toks nenormalus del kompiuterio... net geda kam papasakoti. nors ir issilavinimas geras, ir prestizini darba dirba. negaliu pakesti sios jo ydos, bet kol kas nerandu problemos sprendimo budo