Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

siaip ne taip iveikiau tema smile.gif nelengva kai tiek daug prirasyta, o namuose dar vaikai neuzmigdyti smile.gif
Beveik visose situacijose atpazinau save (tiksliau sakant atpazinau jausmus, bet tokiu drastisku priemoniu kaip kai kas minejo, tokiu kaip laidu karpymas, elektros jungimas ar monitoriaus ismetimas, nedrisau naudoti). Juk ir pati nenoreciau, kad kazkas man skelbtu kazkokius ultimatumus ar stumdytu. Daugu daugiausia esu uzstojusi ar isjungusi monitoriu ir tai tik isvesta is pusiausvyros, kai megini zmogu kalbinti grazuoju, nori issakyti sirdies skaudulius, o jo akys nukreiptos tik i ekrana.
Kompiuteris musu seimoje daugiau kaip 10metu. Tai mokymosi priemone ir darbas, hobi ir informacijos saltinis, todel nematau dideles tragedijos, kai dalis dienos laiko praleidziama prie jo. Net ir tie patys zaidimai. Kuo jie blogai, jei tik taip tinka vyrui atsipalaiduoti (kuri noretumete, kad vyras reguliuotu kaip jums ilsetis?). Svarbu (cia jau nieko naujo nepasakysiu smile.gif) saikas!
O pati isgyvenau ir tylu laukima vos susituokus, ir pykcius, kai viskas igriso, galiausiai bendravimo stoka kompensavau lankymusi chatuose, kol ten neatsivilko ir vyras biggrin.gif tai buvo metas, kai as nusprendziau, kad nera prasmes ziuret i vyro nugara, juk galima atrasti ka veikt. Aisku tai, kad turim atskirus kompiuterius lengvina situacija. Kitaip cia nerasyciau biggrin.gif
Galbut yra vyru, kurie pasiduoda prasymams, santazui, dar baisiau man butu issaukti vyrui gailesti, todel as vadovaujuosi taisykle "kai vejiesi - bega, kai begi - vejasi" smile.gif Bukim idomios!
Manau dabar jau viskas tvarkoj (nors nieks nesako, kad gali buti ir geriau) smile.gif

P.S. O is cia skaitytu situaciju mane gasdino tik tos, kai zmogus nejaucia ribu ir virtualaus pasaulio neapleidzia net turedamas sveciu.
ir dar, gaila, kad cia yra tik keleto vyru nuomones, verta isklausyti juos, nes gali buti, kad jie kalba tai, ko nedrista ar nemoka issakyti musu vyrai.
Atsakyti
Mano vyriskis prie kompo, kai tik gali irgi praleidzia daug laiko, bet laimė, dar ribas jaucia rolleyes.gif Neskaiciau visu pasisakymų, bet iš norkeles žinutės supratau, kad pas kai kurias vyrai biški kraupiai ilgai laiko prie kompo palieka blink.gif
Vadinasi pas mus dar viskas normos ribose.... bigsmile.gif bo rimtų priemonių,norint atkreipti vyro dėmesį naudoti nereikia schmoll.gif
Atsakyti
o kaip mane nuvyti nuo kompo? juokiausi is kitu o dar pati puse dienos vepsau blink.gif blink.gif
Atsakyti
aciu dievui mano vyras tokios problemos neturi,cia jis mane vis varo ir varo nuo kompo ax.gif
Atsakyti

smile.gif+2007 01 06, 14:39-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 06, 14:39)
Jeigu vyras susirgo kompiuterių liga, tai jokia moteris nuo PC nenukrapštys  biggrin.gif
Žinau iš patirties, jau 15 metų ta liga sergu.

Gal visai ir nenukrapštys, bet buvimo laiką sumažins. Draugės vyras buvo "juodas", jo draugai jau buvo jį nurašę. O kai vedė, atsirado vaikas, situacija pamažu gerėja. ax.gif
O su saviškiu jau pradedu tartis. Pradžioje žiūrėjau atlaidžiau, dabar , kai gyvenam tik dviese, tai erzina. Grįžtam namo, aš darau vagyt, tvarkausi, žiūriu TV, o jis žaidžia ir dar bendrauja su tokiais per PC. Dėl bendravimo, taip buvo, kaip jau kažkas rašė kad taigi jis namie, po barus neina. Atsakiau, kad jau geriau eitų kur nors, tai bent žinočiau, kad jo namie nėra ir nesijausčiau kaip idiotė. doh.gif Bando suprasti, bando riboti. Kartais aš specialiai sėdu prie kompo, kad jis pasitraukų. Bet tai man ne išeitis schmoll.gif Kalėdoms negi stalo žaidimą nusipirkom, kad būtų bendras užsiėmimas, net Wow'o papildymą vis tiek nusipirko manęs kaip ir atsiklausęs doh.gif dabar tim įdomu, ką būtų daręs, jei būčiau kategoriškai prieš. blink.gif
Atsakyti
ghm... na ir situacija... Paprastai tas, kas sėdi prie sistemos, nelabai jaučia laiką, o šalia stovinčiam tas laikas eina baisiai lėtai. Tai va, MB pati sėdi konkrečiai šitam forume kone ištisai, o aš tuo metu skaitau knygas. O jeigu aš prisėdu - ohoho... Karas, ir tiek.
Atsakyti
Maniškis kažkokį žaidimą pradėjo žaisti praeitą rudenį,iš pradžių galvojau,kad praeis,bet tas žaidimas pasidarė kažkokia manija,guldavos 1-2 val.nakties,keldavos 6 ryto,vakarus leisdavau viena.būdavo tokių atvejų,kai aš pradėdavau ką nors kalbėti,o jis vidury pokalbio nueidavo prie savo žaidimo.Pavasarį,vasarą atsirado daugiau darbų,žaisti nustojo,bet rudenį vyras vėl prisiminė savo žaidimą ir vėl prasidėjo tas pats,susitarti niekaip nepavyko.Pykomės,barėmės,bet perkalbėti nėjo,grasinau skyrybom,bet ir aš ir jis suprato,kad su trim vaikais skirtis nesiryšiu,tai sumasčiau vieną dalyką,gal ir juokingą,bet užtat veiksmingą.Pagrasinau,kad kaip kompensaciją už vienišus vakarus pradėsiu sau "dovanoti"brangius,bet nelabai reikalingus daiktus.Ir ką jūs sau manot?Padėjo!Vyras susimąstė ir mes nustatėme laiką,kada jis galės žaisti,o kada turės laiką lesti su šeima.Iš pradžių gal ir nelabai jam patiko,bet dabar kuo toliau,tuo mažiau sėdi prie kompiuterio ir net pats džiaugias,kad nebeliko to baisaus potraukio.
Atsakyti
Joooooo kiek mūsų daug o tai aš maniau kad aš viena tokia ax.gif
Pasirodo tai užkrečiama liga ir plintanti... tongue.gif Mes su vyru kartu jau penki metai kol nebuvo dukrytės nelabai aš į jo sėdėjimą prie kompo kreipiau dėmesį nes turėjau labai daug užsiėmimų namie būdavom retai tai tokios problemos lyg ir nemačiau, bet viskas prasidėjo kai išėjau į dekretą, va tada ir supratau kad aš savo vyrui esu ne pirma verysad.gif pasirodo pirmoj vietoj darbas po to kompas ir t.t. o aš su visom problemom nustumta į "vėliau" taigi tada ir pradėjau kariauti... bet vis vyliausi gims mūsų žmogutis gal susilauksim daugiau dėmesio...
Deje jau mūsų dukrytei jau greit 8 mėnesiai o tėčio dėmesio vis dar nesulaukėm, nes grįžus iš darbo reikia kažką ten patikrinti kompiuteryje, po to dar kažkokie reikalai kompiuteryje ir matau aš jį tik kaip baldą sėdintį prie kompo ir visiškai pamiršusį kad kažkada turėjom kažkokių planų verysad.gif
taigi kol kas apie skirybas neplanuoju bet jei dar tokie 5 metai tada manau teks ir apie tai pagalvoti nes tai nepakeliama, o gal kuriam kompiuterastų žmonų klubą, kai tik vyrai prie kompo atsisėda taip mes iš namų dumiam ir susiburiam kur gal tada pasiges tongue.gif
Atsakyti
Reikia jiems duoti daugiau darbelių, tuomet kompui laiko neliks...o nusikalęs į jį net žiūrėt nenorės g.gif Sėdėjimas prie kompo rodo, kad žmogus daugiau nebeturi ką veikti, nebeturi ko siekti...tiesiog pindi ir viskas g.gif
Atsakyti
o maniskis ribu nejaucia sad.gif
jau pavargau konkuruoti su kompu, matau, kad jisai tikrai svarbiau jam (ten jis zaidzia viena zaidima) nei as ... sad.gif (ir tikrai neperdedu )

beto ir barniai dazniausiai buna del kompo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlante: 27 sausio 2007 - 20:04
QUOTE(Fui @ 2007 01 27, 16:07)
Reikia jiems duoti daugiau darbelių, tuomet kompui laiko neliks...o nusikalęs į jį net žiūrėt nenorės g.gif Sėdėjimas prie kompo rodo, kad žmogus daugiau nebeturi ką veikti, nebeturi ko siekti...tiesiog pindi ir viskas g.gif

Lengva pasakyti : "duoti daugiau darbelių". Gal jis mieliau sėdės prie kompo negu darbelius dirbs, ne visi tokie paklusnūs, o tuo labiau, kai "darbuojasi" prie kompiuterio g.gif .
Papildyta:
QUOTE(arabele @ 2007 01 27, 15:08)
gal kuriam kompiuterastų žmonų klubą, kai tik vyrai prie kompo atsisėda taip mes iš namų dumiam ir susiburiam kur gal tada pasiges tongue.gif

Geras išsireiškimas-k o m p i u t e r a s t a s lotuliukas.gif . Man patiko bigsmile.gif .
Atsakyti
Tikrai lengva pasakyti duoti daigiau darbelių.Kai laukiausi trečio,zyzdavau kokias dvi valandas,kad padėtų susitvarkyti kambarius,kol galų gale atsibosdavo zysti ir susitvarkydavau pati.
Atsakyti