Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija ir nėštumas

QUOTE(Fa25 @ 2007 10 16, 10:28)
mums 20sav. ir užpuolė tokia baisi alergija išbėrė tokiais dideliais niežtinčiais gumbais, kad baisu sad.gif nežinau ką daryti:( gydytoja pasakė, kad jokių vaistų gerti negaliu sad.gif

as tyaip pat esu alergiska..geriu kestine 10mg...kalausiau kai pastojau gines ka daryti sake gali gerti tai nera toks vaistas del kurio sakyciau NE GRIEZTAI NE!be ju isproteciau turbut uzsikasyciau negyvai...bet ziuriu kad ir jie man jau ne ka labai pradejo padeti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2007 08 29, 15:45)
As turiu dilgeline. Bet dabar sakyciau kad ji ne tik nepaumejo, bet susilpnejo  biggrin.gif

mums 5sva o dilgelyne ziauriai paumejo verysad.gif
Atsakyti
Nzn man tai kaip tik sumazejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2007 10 22, 17:39)
Nzn man tai kaip tik sumazejo  thumbup.gif

smagu jums smile.gif
Atsakyti
O as turiu alergija namu dulkiu erkutei, ir nezinau ka daryt nes labai paumejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 09 06, 17:34)
Sveikos,
man šiandien į pirštą įkando bitė.. Nesu labai alergiška - tinimas praeina be vaistų, bet ištinus bunu kokias 3-5 dienas..
Baisu, kad tai neigimai nepaveiktu nėštumo.. Gal kuria buvo ištikusi tokia "nelaimė"?

buvau ir as issigandusi kai man ikando bite blink.gif nesu alergiska ikandimams, bet vieta , kur ikando labai ilgai gijo... jauciau lyg butu koks antikunis organizme, virpuliukai lakste ar is baimes del igelimo, ar del bites nuodu... siaip jau praejo po igelimo koks 1.5 menuo... liko taskelis ir manau vaisiui nepakenke... bet jei esi alergiska, butinai kreipkis i gydyoja 4u.gif
Atsakyti
As irgi pavasari isigijau alergija.O viskas kaip speju prasidejo po to,kai nudaze kirpykloje plaukus,o paskui tapau tiesiog viskam alergiska ir maistui,ir dezodorantams,kvepalams ir t.t.Geriau vaistus visokiausius,bet tik siek tiek man apmazejo,tada gyd pasiule issitirti pas alergologus ir staiga suzinojau jog laukiuosi.Taip ir liko visi mano tyrimai,gyd sako,galbut nesciajai negales daryti alergologai issamiu tyrimu.Gal kas nors zinote,ar galima nestumo metu tirtis pas alergologus? g.gif
Atsakyti
sveikos jau kaip rasiau,man dilgelyne paumejo....bet dabar galiu pasakyti kad as jau be vaistuku koki menesi... bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif negaliu patiketi kad sumazejo.... thumbup.gif tikiuosi visam... bigsmile.gif
Atsakyti
noreciau paklausti gal yra tokiu mamyciu kurias per nestuma bere elergiskais spuogais????as laukiosi 17nestumo savaite ir mane pradejo berti raudonomis sausomis demelemis ,daktare sake kad yra elergiski spuogai bet nuoko ir kaip nepasake, gal kuri turit panascios patirties? smile.gif
Atsakyti
Robertuk, man per pirma nestuma irgi buvo odos problemu. Ant ranku lyg kokia egzema atsiradusi buvo. Trukinejo ir kraujavo nuo kontakto su vandeniu. Manau, kad gal prie kokio augalo prisilieciau ir cia buvo alergine reakcija, o gal siaip nestumo keistenybe rolleyes.gif Jokiais kremais negalejau tept, nes visuose juose daug vandens, o nuo jo baisiai grauze. Galiausiai, nestumo pabaigoj, apziurejo odos gydytoja ir paskyre kremo su urea (slapalu). Kaip nekeista, tas kremas ir isgyde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 02 08, 11:35)
noreciau  paklausti gal yra tokiu mamyciu kurias per nestuma bere elergiskais spuogais????as laukiosi 17nestumo savaite ir mane pradejo berti raudonomis sausomis demelemis ,daktare sake kad yra elergiski spuogai bet nuoko ir kaip nepasake, gal kuri turit panascios patirties? smile.gif

QUOTE(Momo @ 2008 02 24, 19:08)
Robertuk, man per pirma nestuma irgi buvo odos problemu. Ant ranku lyg kokia egzema atsiradusi buvo. Trukinejo ir kraujavo nuo kontakto su vandeniu. Manau, kad gal prie kokio augalo prisilieciau ir cia buvo alergine reakcija, o gal siaip nestumo keistenybe  rolleyes.gif Jokiais kremais negalejau tept, nes visuose juose daug vandens, o nuo jo baisiai grauze. Galiausiai, nestumo pabaigoj, apziurejo odos gydytoja ir paskyre kremo su urea (slapalu). Kaip nekeista, tas kremas ir isgyde  smile.gif

Pas mane taip pat beria sausom raudonom dėmėm, jei pakasyčiau tai galėčiau negyvai užsikasyti. Aš pati nusistačiau, kad čia alergija (nes ir esu ir šiaip daug kam alergiška) nuo šalčio ir sauso oro. Nes atsiranda atšalus ir prasidėjus šildymo sezonui. Labai gerai padeda hormoniniai tepaliukai, bet kadangi esu nestuke.gif tai gelbėjuosi losijonu su šlapalu (man tinka Eucerin 10 proc. šlapalu) bet jau tepti reik sąžiningai mažiausiai 2 kartus per dieną, nes kitaip nelabai koks efektas.
Tikiuos, kad kai atšils tai pasibaigs vargelis.
Atsakyti
Pries nestuma as buvau ir taip alergiska, o dabar alergija net suintensyvejo. Draugei taip pat verysad.gif
Atsakyti