QUOTE(robertukas @ 2008 02 08, 11:35)
noreciau paklausti gal yra tokiu mamyciu kurias per nestuma bere elergiskais spuogais????as laukiosi 17nestumo savaite ir mane pradejo berti raudonomis sausomis demelemis ,daktare sake kad yra elergiski spuogai bet nuoko ir kaip nepasake, gal kuri turit panascios patirties?
QUOTE(Momo @ 2008 02 24, 19:08)
Robertuk, man per pirma nestuma irgi buvo odos problemu. Ant ranku lyg kokia egzema atsiradusi buvo. Trukinejo ir kraujavo nuo kontakto su vandeniu. Manau, kad gal prie kokio augalo prisilieciau ir cia buvo alergine reakcija, o gal siaip nestumo keistenybe

Jokiais kremais negalejau tept, nes visuose juose daug vandens, o nuo jo baisiai grauze. Galiausiai, nestumo pabaigoj, apziurejo odos gydytoja ir paskyre kremo su urea (slapalu). Kaip nekeista, tas kremas ir isgyde
Pas mane taip pat beria sausom raudonom dėmėm, jei pakasyčiau tai galėčiau negyvai užsikasyti. Aš pati nusistačiau, kad čia alergija (nes ir esu ir šiaip daug kam alergiška) nuo šalčio ir sauso oro. Nes atsiranda atšalus ir prasidėjus šildymo sezonui. Labai gerai padeda hormoniniai tepaliukai, bet kadangi esu

tai gelbėjuosi losijonu su šlapalu (man tinka Eucerin 10 proc. šlapalu) bet jau tepti reik sąžiningai mažiausiai 2 kartus per dieną, nes kitaip nelabai koks efektas.
Tikiuos, kad kai atšils tai pasibaigs vargelis.