QUOTE (alvija @ 2004 11 08, 15:52) |
As girdejau kad Eglej tas baseinas su pirtim nera jau toks ciki, ir plyteles paire ir kazko tai dvelkia tarybiniais laikais, tai kaip ten istikruju xxxsaulyte? ![]() |
Na kaip cia pasakius - aplinka baseine tai gal ir primena sovietus, bet pirtys tai medines, normalios. Ypac infroraudonuju spindyuliu - pati naujausia. Tikrai nera ten baisu - normalu !!!

tai cia buvo ne savaitgalis? fnatastika....surutyje tada brangiau
QUOTE (katyte mamyte @ 2004 11 09, 11:54) |
tai cia buvo ne savaitgalis? fnatastika....surutyje tada brangiau |
Ne, tai ne savaitgalis - nuo pirmadienio iki sestadienio !!!
Kaina su maitinimu 69 Lt /www.sanatorija.lt/, o as emiau be maitinimo - tai minus 20 % pigiau. Tai va tokia kaina ir gaunasi.

As buvau pries savaite Druskininkuose, pailsejau fantastiskai, nors trumpai. Gyvenau viesbutyje "Druskininkai", laaaaaabai prabangiai, keturios zvaigzdutes, i kaina iejo pusryciai ir SPA-1, t.y. turkiska pirtis ir mineralinio vandens jacuzzi. para kainavo 100 lt. su viskuo. Spejau ir gydyklose apsilankyti, puikus poilsis, rekomenduoju.
Mes si savaitgali praleisim Druskininkuose, irgi uzsisakem Druskininku viesb. ir proceduras gydyklose , vyrui uzsakiau lietaus isdaigas+mazazas , o sau sokoladini kompleksa, tai taip laukiu , kai grisiu papasakosiu
xxxsaulyte aciu uz info,penktadieni ir mes dumiam.Tikiuosi patiks

QUOTE (ader @ 2004 11 09, 16:36) |
As buvau pries savaite Druskininkuose, pailsejau fantastiskai, nors trumpai. Gyvenau viesbutyje "Druskininkai", laaaaaabai prabangiai, keturios zvaigzdutes, i kaina iejo pusryciai ir SPA-1, t.y. turkiska pirtis ir mineralinio vandens jacuzzi. para kainavo 100 lt. su viskuo. Spejau ir gydyklose apsilankyti, puikus poilsis, rekomenduoju. |
100 Lt 1-am ar 2 asmenims?
QUOTE=ader,2004 11 09, 16:36] As buvau pries savaite Druskininkuose, pailsejau fantastiskai, nors trumpai. Gyvenau viesbutyje "Druskininkai", laaaaaabai prabangiai, keturios zvaigzdutes, i kaina iejo pusryciai ir SPA-1, t.y. turkiska pirtis ir mineralinio vandens jacuzzi. para kainavo 100 lt. su viskuo. Spejau ir gydyklose apsilankyti, puikus poilsis, rekomenduoju. [/QUOTE]
Čia tokiam prabangiam viešbuty kambarys tik 100 Lt?
Tai čia turbūt vienvietis kambarys? Ar šitam tu buvai -viesbutis? Ten kainos tai, deja, nenurodytos
Čia tokiam prabangiam viešbuty kambarys tik 100 Lt?

O kodėl jie visur kainas rašo tik iki gruodžio pabaigos? O kaip po to, ar ten kokiam remontui užsidarys, ar brangs

Kava, sitam buvau viesbuty, kaina vienviecio kambario, bet kaip ir priklauso keturiom zvaigzdutem ten dvigule lova. As su vaiku buvau tai vietos uzteko pilnai ir papildomai moketi nereikejo.
QUOTE (ader @ 2004 11 10, 09:12) |
Kava, sitam buvau viesbuty, kaina vienviecio kambario, bet kaip ir priklauso keturiom zvaigzdutem ten dvigule lova. As su vaiku buvau tai vietos uzteko pilnai ir papildomai moketi nereikejo. |
O kaip jie kažin žiūrėtų, jei aš ne su vaiku, o su vyru būčiau?

QUOTE (Selena @ 2004 11 09, 17:58) |
xxxsaulyte aciu uz info,penktadieni ir mes dumiam.Tikiuosi patiks ![]() |
Selena,
Gero ir turiningo poilsio !!! Atgaivos ne tik kunui, bet ir sielai !!!!