Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

Andrea, laisvai gali vaziuoti. Maciau ne viena mamyte su vezimukais sanatorijose, maziukas pamiegos vezimeli, didesnis lovoj ir tilpsit.
Atsakyti
Tai tuomet ko gero ir planuosiu pavasariop thumbup.gif .
Atsakyti
Mes i egle turbut po poros savaiciu leksim,nes 22% nuolaida gavom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Mirabela @ 2004 11 15, 11:34)

O kur čia tokias nuolaidas galima gauti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 11 15, 11:39)
O kur čia tokias nuolaidas galima gauti? biggrin.gif

Gauna visi tele2 klientai kartu su saskaita thumbup.gif
Atsakyti
g.gif tada kodel as negavau , nes tele2 verslas turiu sutarti ir ne viena , o virs 10 klientu , bet jokios nuolaidos ...
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 11 15, 19:48)
g.gif tada kodel as negavau , nes tele2 verslas turiu sutarti ir ne viena , o virs 10 klientu , bet jokios nuolaidos ...

tai cia turbut tik privatiems g.gif
Atsakyti
QUOTE (Mirabela @ 2004 11 15, 12:34)

...Savaitgaliui nuolaida 11%,o savaitei 22%
Nuo s.m. gruodzio 13d. iki 2005m. sausio 3d. nuolaida savaitgaliams negalioja.........O savaitei,tai nezinau,gal tik pensinikai galetu g.gif
Atsakyti
QUOTE (Andrea @ 2004 11 11, 15:10)
Nelabai suspeju visus puslapiukus skaityti, tai jei kartosiuos nepykit blush-anim-cl.gif
Ar yra Druskininku sanatorijose galimybe pabuti kokia savaite-dvi su mazu leliumi (6-8sav)? g.gif Labai noreciau pavasariop nuvaziuoti, bet tektu vaziuoti vienai su dviem vaikais.

As vaziavau su 1 men 2.gif i Egle, liuxe lovele dave vaikui thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau grizom is Egles,pailsejom.Labiausiai patiko tai ,kad gali atsipalaiduoti nuo namu rupesciu ir visa laika skirti tik SAU.Labiausiai is proceduru patiko masazai,baseinas su pirtimi ir gydomosios vonios.Maistas man asmeniskai nelabai koks.Vyras vis lygino su armija.Labai gaila,kad ruduo ir trumpos dienos.Aplinka labai grazi ir sutvarkyta,bet is proceduru grizti jau sutemus,tai neisi patamsiais pasivaikscioti. wink.gif
Atsakyti
Na ir mes nusprendem su draugu vaziuot i egle. Planuojam gruodzio 3, 4, 5 dienomis, nu zodziu savaitgaliui. As ir taip druskinikus gerai pazystu kaip savo du pirstus, nes mano visa gimine ten gyvena. Bet dabar noriu ten nuvaziuot pailset, o ne pabalavot rolleyes.gif . Nu zodziu jie net nezinos kad as ten. bet jai pamatys g.gif .
Siaip ju tinklapi anksciau rase kad savaitgalis nuo 2004 10 15 iki 2004 12 31 dviem kainuoja 260litu, bet dabar kaskada pakeite kad nuo gruodzio pirmo 300 litu. Man idomu kodel jie kainas pakele? Gal didziule paklausa?
O del maisto mes neisrankus tai gal bus nieko laugh.gif . O jeigu ka gi yra ten pilna parduotuviu. Maxima ir Iki didziuliai centrai. Tai galima ir kanors dasipirkt.
Noriu uzduot klausima pas tas mamytes kurios ten buve: ar ten nereikiai stumditis prie proceduriniu? Ta prasme nera zmoniu spusties?
Atsakyti
o man įdomu, gal kas žinot, ar ir naujametinį savaitgalį (gruodžio 31 d. - sausio 3 d.) ten įmanoma užsisakyt + įvairių procedūrų gydyklose, ar tik viešbučio paslaugos?
Atsakyti