Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

QUOTE(kristaaa @ 2007 12 16, 17:10)
as kirpau pirma karta gal kokiu 9 men neklausiau kalbu kad iki metu negalima kirpi  4u.gif

Turim grazius ilgus garbanotus ir veslius plaukus smile.gif . Pirmakart kirpau gal puses metu, pabijojau, kad vaikas neapzabaltu. Metu laiko vedziau i kirpykla, sekesi visai neblogai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziwe: 04 vasario 2008 - 18:45

Mano zuikiui nuo mazens pakausyje plaukuciai blogai augo, ir dabar jau 1,3m visur plauku yra, o tam pakausy gal 2 cm ilgio plaukai... gal kas zinot kame shuo pakastas ??!?!? doh.gif ir ka daryyt ?!?!?! doh.gif
Atsakyti
Nemanau, kad dėl kelių čiakštelėjimų žirklutėmis verta eiti į kirpyklą ir mokėti kaip už normalų kirpimą. Aš saviškei 11 mėnesių kirpčiukus patrumpinau. Dabar, žiūriu, vėl baigia ataugt. Ko gero, vėl trumpinsiu. O gal bandysiu virbalo storumo "ragelį" surišti lotuliukas.gif
Atsakyti
Auginam dukrytę, tai plaukučius pakirpom pirmą kartą tik dabar - priekyje, kad į akytes nelįstų. Sėdėjo rami, kaip "nulieta" smile.gif
Atsakyti
Maniškiui jau tuoj plaukai į akis lįs, bandžiau pati patrumpint kirpčiukus, tai išsigandau, kad akis vaikui išdursiu, galvą sukioja, kaip pablūdęs.
O kokias žirkles mamos naudojat? Gal kokias bukais galais, kokias nors saugias?
Ir sakau, gal bandyti miegančiam patrumpint kirpčiukus?
Atsakyti
QUOTE(Nerre @ 2008 02 08, 16:58)
Maniškiui jau tuoj plaukai į akis lįs, bandžiau pati patrumpint kirpčiukus, tai išsigandau, kad akis vaikui išdursiu, galvą sukioja, kaip pablūdęs.
O kokias žirkles mamos naudojat? Gal kokias bukais galais, kokias nors saugias?
Ir sakau, gal bandyti miegančiam patrumpint kirpčiukus?

mano irgi sukiojasi, net suimt neina plauku, kad ir kuom besudominsi, domejimasis baigsis kai prisiliesi prie plauku, tai ir vaiksto apzeles, jau tikrai netvarkingai atrodo, bet mieganciam irgi baisoka, nelabai moku, ir gausis nelygiai kaip gules. Nebeismanau ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2008 02 12, 01:07)
mano irgi sukiojasi, net suimt neina plauku, kad ir kuom besudominsi, domejimasis baigsis kai prisiliesi prie plauku, tai ir vaiksto apzeles, jau tikrai netvarkingai atrodo, bet mieganciam irgi baisoka, nelabai moku, ir gausis nelygiai kaip gules. Nebeismanau ka daryti?

O man net nekyla klausimas ką daryti mirksiukas.gif Vesti į kirpyklą drinks_cheers.gif Tik va pati nuvedžiau, o ten iš anksto registruotis reikia doh.gif Tai nukėlėm truputuką, nors ir jau plaukučiai į akytes pradeda lysti, bet nebėda sušukuojam tvarkingai wub.gif O kai apsikirpsim pasirodysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 22:49)
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. g.gif

Manyskei 1,6m, pirma kat apkirpau 1m bet pati, vonioj...Abejoju,kad ji isededu kirpykloj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ylia @ 2008 02 12, 10:01)
Manyskei 1,6m, pirma kat apkirpau 1m bet pati, vonioj...Abejoju,kad ji isededu kirpykloj biggrin.gif

O aš tikrai nenoriu eksperimentuoti blush2.gif tai kaip nukirpčiau doh.gif lotuliukas.gif Tad eisime į vaikų kirpykla, kurioje kirpėjos ranka įgudus kirpti tokius špokiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, as tai pirma karta apkirpau savo klecka 1.4 men.
kai miegojo pietu miegelio tai as tyliai ramei po sruogele paemiau ir apkirpau. pries menesi ir antra karta taip apkirpau. kitaip negaliu nes nesileidzia isvis su zirklutemis prieiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 02 12, 10:53)
O aš tikrai nenoriu eksperimentuoti blush2.gif tai kaip nukirpčiau doh.gif  lotuliukas.gif Tad eisime į vaikų kirpykla, kurioje kirpėjos ranka įgudus kirpti tokius špokiukus mirksiukas.gif

o gal zinot kokiu specialiu kirpyklu tokiem visai maziukam leliam? Matau jus irgi is Kauno. Nes paprastose kirpyklose vaikus kur kerpa nemanau kad bet kuri susitvarkytu su tokiu judriu oziuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2008 02 12, 21:23)
o gal zinot kokiu specialiu kirpyklu tokiem visai maziukam leliam? Matau jus irgi is Kauno. Nes paprastose kirpyklose vaikus kur kerpa nemanau kad bet kuri susitvarkytu su tokiu judriu oziuku  g.gif

Štai čia mirksiukas.gif Ji randasi Kanto gatvėje už Muzikinio teatro, už restorano Čarlstonas ax.gif Jei pirmesni apsilankysit duokit žinoti, bet kaina berniukam nuo 20-25 blink.gif hihihi.gif Vistiek sakiau vesiu biggrin.gif pažiūrėsiu, kokį šedevrą padarys iš mūsų pūkelių. O poto mus kirps krikšto mama blush2.gif ir taip sako duok apkirpsiu, bet aš noriu, kad pirmą šūkuosena atliktų prestižinėje kirpykloje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 13 vasario 2008 - 00:40