Aš tai bandysiu į kirpyklą vest, pas pažįstamą kirpėją, tai žiūrėsim, kas iš to išeis.

As masciau i kirpykla vezti, bet kazkaip pabijojau truputeli...
Kadangi mano mama neblogai kerpa, tai pirma syki pabandysim nusikirpt pas mociute - ziuresim kaip reaguos...
Nes pakirpt tai butina, nes akytes bado ir aplink ausytes labai netvarkingai atrodo

Kadangi mano mama neblogai kerpa, tai pirma syki pabandysim nusikirpt pas mociute - ziuresim kaip reaguos...

Nes pakirpt tai butina, nes akytes bado ir aplink ausytes labai netvarkingai atrodo

mums tai plaukucius nukirpo senelis.,jis gerai kerpa.,norejom nuskusti su skutimosi masinele.,bet kaip pradejo rekti matyt jam garsas nepatiko.,tai diedukas su zirklem kirpo.,o ,kad issedetu daveme jam purkstuka kur pripylem vandens tai laistesi ir kirposi idealiai.,o dabar vel atrodo kaip mergyte praejus menesiui taip greitai jo plaukuciai auga.,o ,kad pas mane taip auktu

as kirpau pirma karta gal kokiu 9 men neklausiau kalbu kad iki metu negalima kirpi

Mes saviski irgi vedem i ta vaiku kirpykla Kanto gatveje ir kaskart po 20lt mokejom. Bet daugiau nebevesiu, nes paskutini karta labai nepatiko kaip apkirpo. Pirma karta jam buvo 10men, tai gan ramiai sedejo masinoje, teletabius ziurejo ir visai nieko apkirpo. O antra karta jau 1m ir 1men, tai nenustygo vietoje, rankose laikiau. Sutinku kad sunku toki judru vaika apkirpt. Nu bet sukuosena buvo tragiska. Virsugalvi labai netolygiai iskarpe.
O siaip tai man irgi grazu ilgesni plaukai tiek mergaitems tiek berniukams. Bet mes saviski nusprendem nukirpt (pas ji ilgi plaukai nuo gimimo), nes vasara labai karsta jam su tais ilgais plaukais budavo.
O siaip tai man irgi grazu ilgesni plaukai tiek mergaitems tiek berniukams. Bet mes saviski nusprendem nukirpt (pas ji ilgi plaukai nuo gimimo), nes vasara labai karsta jam su tais ilgais plaukais budavo.
O aš dar nei karto nekirpau, nes maniškis gimė plikas, o dabar dar plaukai visai neilgi
Kažkaip nėra poreikio netgi, tikiuosi bent jau dviejų metų turėsim ilgesnius plaukus ir bus ką kirpti

QUOTE(Zana4 @ 2007 09 04, 10:55)
Sveikutė Zana4 o nuo kelių metukų vedei savo gražuoliuką į tą kirpyklą, pati tikrai nežadu vaikučio kirpti

QUOTE(Zana4 @ 2007 09 04, 11:55)
Cia ta kirpykla kaune, o vilniuje yra kazi tokiu

Dar nė karto nesikirpom
Nėra labai daug plaukučių, bet auga po truputį, ilgėja kasos
Labai laukiu, kol užaugs tiek, kad galėčiau segti mergaitiškus segtukus ir pinti kasytes

QUOTE(ugi @ 2008 02 02, 13:48)
Sveikutė net neįsivaizduoju ar Vilniuje yra

neseniai vaika vedziau i vyru kirpykla
bet kirpti atsisake, atseit per mazas
tai bandau pati kiek pagaunu su zirklem nukirpt, bet ne visada pavyksta, reiks masinka isigyt

QUOTE(wikonda @ 2008 02 03, 20:44)
Sveikutė net neįsivaizduoju ar Vilniuje yra
Bet vakar rytą išsiruošėmę į šią kirpyklą su tokia nuotaika, kad sunytis išeis apkirptas
bet ten registruotis iš anksto reikia
Tad teks registruotis
o kainos berniukų kirpimo nuo 20-25
šeip sakyčiau daugoka
už mūsų pūkelius
bet vistiek vesiu, kad apkirptų 

Tai jau tikrai kad daugoka