Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Aš tai bandysiu į kirpyklą vest, pas pažįstamą kirpėją, tai žiūrėsim, kas iš to išeis. biggrin.gif
Atsakyti
As masciau i kirpykla vezti, bet kazkaip pabijojau truputeli... blush2.gif
Kadangi mano mama neblogai kerpa, tai pirma syki pabandysim nusikirpt pas mociute - ziuresim kaip reaguos... ax.gif
Nes pakirpt tai butina, nes akytes bado ir aplink ausytes labai netvarkingai atrodo doh.gif
Atsakyti
mums tai plaukucius nukirpo senelis.,jis gerai kerpa.,norejom nuskusti su skutimosi masinele.,bet kaip pradejo rekti matyt jam garsas nepatiko.,tai diedukas su zirklem kirpo.,o ,kad issedetu daveme jam purkstuka kur pripylem vandens tai laistesi ir kirposi idealiai.,o dabar vel atrodo kaip mergyte praejus menesiui taip greitai jo plaukuciai auga.,o ,kad pas mane taip auktu biggrin.gif
Atsakyti
as kirpau pirma karta gal kokiu 9 men neklausiau kalbu kad iki metu negalima kirpi 4u.gif
Atsakyti
Mes saviski irgi vedem i ta vaiku kirpykla Kanto gatveje ir kaskart po 20lt mokejom. Bet daugiau nebevesiu, nes paskutini karta labai nepatiko kaip apkirpo. Pirma karta jam buvo 10men, tai gan ramiai sedejo masinoje, teletabius ziurejo ir visai nieko apkirpo. O antra karta jau 1m ir 1men, tai nenustygo vietoje, rankose laikiau. Sutinku kad sunku toki judru vaika apkirpt. Nu bet sukuosena buvo tragiska. Virsugalvi labai netolygiai iskarpe.
O siaip tai man irgi grazu ilgesni plaukai tiek mergaitems tiek berniukams. Bet mes saviski nusprendem nukirpt (pas ji ilgi plaukai nuo gimimo), nes vasara labai karsta jam su tais ilgais plaukais budavo.
Atsakyti
O aš dar nei karto nekirpau, nes maniškis gimė plikas, o dabar dar plaukai visai neilgi hihihi.gif Kažkaip nėra poreikio netgi, tikiuosi bent jau dviejų metų turėsim ilgesnius plaukus ir bus ką kirpti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 04, 10:55)
štai taip ji atrodo:
user posted image
kainos nuo 5 iki 15 lt, bet kiek jau vaikštom, niekad mažiau 15 lt nebūna  bigsmile.gif

Sveikutė Zana4 o nuo kelių metukų vedei savo gražuoliuką į tą kirpyklą, pati tikrai nežadu vaikučio kirpti blush2.gif o plaukučiai dar nuo gimimo nekirpti nėra įpatingai jų daug, bet jau norėtusi kokio nors kirpimo, nes dabar tiesiog sušukuoju ant šoniuko ax.gif Bet tikrai nenorėčiau, kad iškandžiotų doh.gif o nuo ko priklauso kainytė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 04, 11:55)
štai taip ji atrodo:
user posted image

Cia ta kirpykla kaune, o vilniuje yra kazi tokiu g.gif
Atsakyti
Dar nė karto nesikirpom biggrin.gif Nėra labai daug plaukučių, bet auga po truputį, ilgėja kasos biggrin.gif Labai laukiu, kol užaugs tiek, kad galėčiau segti mergaitiškus segtukus ir pinti kasytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 02 02, 13:48)
Cia ta kirpykla kaune, o vilniuje yra kazi tokiu  g.gif

Sveikutė net neįsivaizduoju ar Vilniuje yra g.gif Bet vakar rytą išsiruošėmę į šią kirpyklą su tokia nuotaika, kad sunytis išeis apkirptas rolleyes.gif bet ten registruotis iš anksto reikia doh.gif verysad.gif Tad teks registruotis ax.gif o kainos berniukų kirpimo nuo 20-25 blink.gif šeip sakyčiau daugoka blush2.gif už mūsų pūkelius lotuliukas.gif bet vistiek vesiu, kad apkirptų thumbup.gif
Atsakyti
neseniai vaika vedziau i vyru kirpykla biggrin.gif bet kirpti atsisake, atseit per mazas doh.gif tai bandau pati kiek pagaunu su zirklem nukirpt, bet ne visada pavyksta, reiks masinka isigyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 02 03, 20:44)
Sveikutė net neįsivaizduoju ar Vilniuje yra g.gif Bet vakar rytą išsiruošėmę į šią kirpyklą su tokia nuotaika, kad sunytis išeis apkirptas rolleyes.gif bet ten registruotis iš anksto reikia doh.gif  verysad.gif Tad teks registruotis  ax.gif o kainos berniukų kirpimo nuo 20-25 blink.gif šeip sakyčiau daugoka blush2.gif už mūsų pūkelius lotuliukas.gif bet vistiek vesiu, kad apkirptų thumbup.gif

Tai jau tikrai kad daugoka drinks_cheers.gif mano vyras 20lt moka, o uz pukeliu patrumpinima , manau tikrai perdaug doh.gif
Atsakyti