Aš vakar truputį patrumpinau plaukiukus kai užmigo pogulio ,nes kitaip nesiduoda kirptis .Aišku kirpimo kokybė nelabai
...dabar galvoju kaip patrumpinti priekyje plaukučius ,nes jau lenda į akis ...reiks vėl laukt kol gerai įmigs .

Mes savąjį nuo metų kerpam. Šituo klausimu turiu savo nuomonę - berniukas turi atrodyti berniukiškai
Iš pradžių užtekdavo vesti kas porą mėnesių, o dabar
reikia kas mėnesį. Labai greitai tie gaurai auga
Gerai, kad kirpėja tokio pat amžiaus zuikį turi, tai jo strakaliojimo nebijo
Žinoma, ji visa prakaite, kol apkerpa
Visada vedėm tik į kirpyklą, nes kai išsitraukiu savo vaikystės nuotraukas, tai iš karto praeina noras pačiai eksperimentuoti

Visada vedėm tik į kirpyklą, nes kai išsitraukiu savo vaikystės nuotraukas, tai iš karto praeina noras pačiai eksperimentuoti

Paveldėjo tėčio storus tvirtus plaukus, tai kerpam jau nuo pusės metų. Pirmą kartą kirpom 3 nr mašinėle, nes augo kažkaip kuokštais, įvairiose galvytės vietose. Nukirpus ataugo gražiai , lygiai. Dabar i kirpyklą tenka eiti bevei kas mėn, jei norime išlaikyti kirpimo modelį.
Pripažysta tik 2 kirpėjas. Pas kitas nesėda ir nesiduoda.
Pripažysta tik 2 kirpėjas. Pas kitas nesėda ir nesiduoda.

As savo kleckiuka tai jau gal kokius 3 kartus kirpau,pirma karta kai kirpau tai labai verke ir bijojo masineles,bet jau kai antra karta kirpomes tai jau kazkaip nebijojo....palyginti visai ramus buvo

QUOTE(wikonda @ 2008 02 12, 02:16)
O man net nekyla klausimas ką daryti
Vesti į kirpyklą
Tik va pati nuvedžiau, o ten iš anksto registruotis reikia
Tai nukėlėm truputuką, nors ir jau plaukučiai į akytes pradeda lysti, bet nebėda sušukuojam tvarkingai
O kai apsikirpsim pasirodysim 

Man ir nekilo klausimų. Maniau nuvesiu į kirpyklą ir bus gerai. Nuvedžiau į kirpyklą tai taip graudžiai apsiverkė, kad kirpėjos sako, kad geriau nekankinti vaiko ir neišgasdinti, nes paskui ilgai bijos. Pačiai patarė patrumpint. Sakiau, kad bijau kreivai nukirpt, kirpejos "paguodė", kad ir jos tokius mažus besisukiojančius nelabai lygiai nukerpa. Tai beliko pačiai truputi patrumpinti garbanas. Po sruogą per kelioliką kartų "iš pasalu prisiderinus" ir apkirpau šiek tiek, nes tik palietus plaukus kraipytis pradeda

Maniskiui dabar 1,2m apkirpo metuku. Viksa buvo grazu ir gerai kol nepamate saves veidrodyje
na zinoma prie to pacio ir kirpeja - svetimas zmogus. Tai kakarine buvo oho kai patidaryta

Dukrytei 3 su puse metu, turi labai grazius ilgus plaukucius.
Lankom darzeli, reikia susukuoti taip, kad issilaikytu visa diena, o jei kokia svente - reikia ypatingos sukuosenos
Laukiu patarimu, ideju, pavyzdziu, kaip jus sukuojat savo vaikucius, gal ir nuotraukytes imesit
Stai kelios musu nuotraukos

Lankom darzeli, reikia susukuoti taip, kad issilaikytu visa diena, o jei kokia svente - reikia ypatingos sukuosenos

Laukiu patarimu, ideju, pavyzdziu, kaip jus sukuojat savo vaikucius, gal ir nuotraukytes imesit

Stai kelios musu nuotraukos

O mes jau nuo 7 menesiu i kirpykla vaikstom ir mum labai patinka, iseidamas bucki kirpejai duoda

Pirma karta kirpomes 1 m. plikai

Grazu, Katrix
,kai laukiausi pirmagimio labai norejau,kad butu mergyte,kad galeciau jai pinti plaukelius,nes pati sukuosenu daug moku pinti,bet nebuvo ant ko isbandyti,tai pindavau giminiu mergytem.O dabar turiu mergyte,tai laukiu kol bus ilgi plaukuciai tai teks pagaliau ir ant jos isbandyti.O sunui tai jokios sukuosenos neprigalvosi,ypac kai stori ir tankus plaukai,tai tik antru numeriu nukerpam.Kazkada norejau sunui auginti tokia "peles uodegyte",bed nebe madoj.O kai berniukai buna isskutineti visokiais rastais,tai man nepatinka

Bande pazistama kirpeja patrumpinti mano dukrelei kasas, reke spardesi , zodziu nepavyko. teko mamytei pasidarbuot su zirklem - ir visai neblogai isejo