Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Aš vakar truputį patrumpinau plaukiukus kai užmigo pogulio ,nes kitaip nesiduoda kirptis .Aišku kirpimo kokybė nelabai blush2.gif ...dabar galvoju kaip patrumpinti priekyje plaukučius ,nes jau lenda į akis ...reiks vėl laukt kol gerai įmigs .
Atsakyti
Mes savąjį nuo metų kerpam. Šituo klausimu turiu savo nuomonę - berniukas turi atrodyti berniukiškai lotuliukas.gif Iš pradžių užtekdavo vesti kas porą mėnesių, o dabar doh.gif reikia kas mėnesį. Labai greitai tie gaurai auga doh.gif Gerai, kad kirpėja tokio pat amžiaus zuikį turi, tai jo strakaliojimo nebijo ax.gif Žinoma, ji visa prakaite, kol apkerpa blush2.gif
Visada vedėm tik į kirpyklą, nes kai išsitraukiu savo vaikystės nuotraukas, tai iš karto praeina noras pačiai eksperimentuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Paveldėjo tėčio storus tvirtus plaukus, tai kerpam jau nuo pusės metų. Pirmą kartą kirpom 3 nr mašinėle, nes augo kažkaip kuokštais, įvairiose galvytės vietose. Nukirpus ataugo gražiai , lygiai. Dabar i kirpyklą tenka eiti bevei kas mėn, jei norime išlaikyti kirpimo modelį.

Pripažysta tik 2 kirpėjas. Pas kitas nesėda ir nesiduoda. doh.gif
Atsakyti
As nukirpau vaikuti 8men.pati su kirpimo masinele mano manymu,po pirmo kirpimo,plaukuciai ataugo stipresni 4u.gif
Atsakyti
As savo kleckiuka tai jau gal kokius 3 kartus kirpau,pirma karta kai kirpau tai labai verke ir bijojo masineles,bet jau kai antra karta kirpomes tai jau kazkaip nebijojo....palyginti visai ramus buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 02 12, 02:16)
O man net nekyla klausimas ką daryti mirksiukas.gif  Vesti į kirpyklą drinks_cheers.gif Tik va pati nuvedžiau, o ten iš anksto registruotis reikia doh.gif Tai nukėlėm truputuką, nors ir jau plaukučiai į akytes pradeda lysti, bet nebėda sušukuojam tvarkingai wub.gif O kai apsikirpsim pasirodysim bigsmile.gif

Man ir nekilo klausimų. Maniau nuvesiu į kirpyklą ir bus gerai. Nuvedžiau į kirpyklą tai taip graudžiai apsiverkė, kad kirpėjos sako, kad geriau nekankinti vaiko ir neišgasdinti, nes paskui ilgai bijos. Pačiai patarė patrumpint. Sakiau, kad bijau kreivai nukirpt, kirpejos "paguodė", kad ir jos tokius mažus besisukiojančius nelabai lygiai nukerpa. Tai beliko pačiai truputi patrumpinti garbanas. Po sruogą per kelioliką kartų "iš pasalu prisiderinus" ir apkirpau šiek tiek, nes tik palietus plaukus kraipytis pradeda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta: 14 vasario 2008 - 21:26
Maniskiui dabar 1,2m apkirpo metuku. Viksa buvo grazu ir gerai kol nepamate saves veidrodyje lotuliukas.gif na zinoma prie to pacio ir kirpeja - svetimas zmogus. Tai kakarine buvo oho kai patidaryta doh.gif
Atsakyti
Dukrytei 3 su puse metu, turi labai grazius ilgus plaukucius.
Lankom darzeli, reikia susukuoti taip, kad issilaikytu visa diena, o jei kokia svente - reikia ypatingos sukuosenos biggrin.gif
Laukiu patarimu, ideju, pavyzdziu, kaip jus sukuojat savo vaikucius, gal ir nuotraukytes imesit mirksiukas.gif
Stai kelios musu nuotraukos
user posted image
user posted image
Atsakyti
O mes jau nuo 7 menesiu i kirpykla vaikstom ir mum labai patinka, iseidamas bucki kirpejai duoda lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Pirma karta kirpomes 1 m. plikai 4u.gif
Atsakyti
Grazu, Katrix thumbup.gif ,kai laukiausi pirmagimio labai norejau,kad butu mergyte,kad galeciau jai pinti plaukelius,nes pati sukuosenu daug moku pinti,bet nebuvo ant ko isbandyti,tai pindavau giminiu mergytem.O dabar turiu mergyte,tai laukiu kol bus ilgi plaukuciai tai teks pagaliau ir ant jos isbandyti.O sunui tai jokios sukuosenos neprigalvosi,ypac kai stori ir tankus plaukai,tai tik antru numeriu nukerpam.Kazkada norejau sunui auginti tokia "peles uodegyte",bed nebe madoj.O kai berniukai buna isskutineti visokiais rastais,tai man nepatinka
Atsakyti
Bande pazistama kirpeja patrumpinti mano dukrelei kasas, reke spardesi , zodziu nepavyko. teko mamytei pasidarbuot su zirklem - ir visai neblogai isejo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti