Oi nu pagaliau užregistravau mažąjį į kirpyklą
Atėjome, tai tokį jau ūgtelėjusį berniuką kirpo
su mašinėle, tai kai pamačiau vaizdelį
Bet sakiau surizikuosiu nors žinosiu, kad pabandžiau
Ar esat kirpę tokį mažiuką su mašinėlę ta prasme norėčiau prie spranduko, o viršų gražiai pakarpyti, nes gražius šviesius karčius užsiauginome
As svo kleckuti kirpau pirma karta kai dar ne metuku netuurejo,bet tik kirpciukus,kad i akytes nelystu,o seip tai gaila kirpt plaukuciu,nes jie yra susigarbanoje
.
Sveikos mamytes!
Norėčiau sužinoti jūsų nuomones tokiu klausimu: kaip jus manote ar reikėtu vaikučiams kirpti "plikai" plaukučius, ar ne? Ar nuo to pasikeičia plaukas, ar geriau auga,ar nėra skirtumo?Gal kaip kitaip galima sustiprinti ir pagražinti plaukučius?
Norėčiau sužinoti jūsų nuomones tokiu klausimu: kaip jus manote ar reikėtu vaikučiams kirpti "plikai" plaukučius, ar ne? Ar nuo to pasikeičia plaukas, ar geriau auga,ar nėra skirtumo?Gal kaip kitaip galima sustiprinti ir pagražinti plaukučius?
Mano berniukui metai ir du menesiai. Pries kelias dienas nuskutom jam plaukus kirpimo masinele. Bet kirpom ne del to kad atseit plaukas butu stipresnis (nes jam tu plauku nestigo) bet del estetinio vaizdo. Maziaus plaukai buvo tokie siaubingai nesutvarkomi ir nesuvaldomi. Jei jau atsikedavo po nakties susiveles tai toks pravaiksciodavo visa diena, nes plaukai nesiduodavo sukuojami (gryzdavo i ankstesne susivelimo padeti) net jei sudrekindavau tai vistiek piestu stovedavo
Dabar nors tvarka ant galvos
Tokia temelė jau buvo, nepatingėkit paieškot
, pasiskaityt daugiau galit va čia:
http://www.supermama...?...=20717&st=0
http://www.supermama...?...=20717&st=0
pirmą kart pakirpom plaukus, po krikštynų, tai buvo truputis daugiau nei 9 mėn
, nors buvau sakius kad nekirpsiu iki metu, bet kad jau labai į akytes lindo tie plaukučiai
, (o berniukuj juk sagučiais nesegsi
)
nukirpau kai buvo 1 metai ir kelios dienos, o dabar vle reikia kirpti
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 02 21, 17:39)
mes irgi
Kirpčiukus kirpau jau kokius keturis kartus, labai greitai atauga, pirmą kart kai buvo 10mėnesių, dabar reiks vest į kirpyklą, žiūrėsim ar vaikinas duos svetimam plaukus liest, kai aš kerpu tai ramiai sėdi
Mano sunytis pagaliau tikras džentelmenas
Kirpomės pirmą kartelį nu tiesiog pasaka
kirpykla

O kirpėja tokia miela, nesitikėjau, kad padarys tokią šukuosena
Sėdėjo žaidė toj mašinytei, o aplink jį kaip princą šokinėjo
Teletabius žiūrėjo, mobileku kalbėjo
skambino tečiui, kad jį kerpa
Nu likau begalo sužavėta
tas 20lt atsipirko su kaupu. Tikrai į jokią kitą neveščiau, o beje ji ir viena Kaune vaikų kirpykla
Gavom sruogelę pirmą nukirpta
įsiklijuosim į albumuką atminčiai
Tikrai pati nebūčiau eksperimentavus su žirklėmis
Tad kitą kartą keliausim išsišiepe pas tetutę kirpėje
O kirpėja tokia miela, nesitikėjau, kad padarys tokią šukuosena