Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Oi nu pagaliau užregistravau mažąjį į kirpyklą laugh.gif Atėjome, tai tokį jau ūgtelėjusį berniuką kirpo doh.gif su mašinėle, tai kai pamačiau vaizdelį hihihi.gif Bet sakiau surizikuosiu nors žinosiu, kad pabandžiau bigsmile.gif Ar esat kirpę tokį mažiuką su mašinėlę ta prasme norėčiau prie spranduko, o viršų gražiai pakarpyti, nes gražius šviesius karčius užsiauginome tongue.gif
Atsakyti
As svo kleckuti kirpau pirma karta kai dar ne metuku netuurejo,bet tik kirpciukus,kad i akytes nelystu,o seip tai gaila kirpt plaukuciu,nes jie yra susigarbanoje tongue.gif .
Atsakyti
Dar nekirpom, ir taip grazus plaukuciai wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! smile.gif

Norėčiau sužinoti jūsų nuomones tokiu klausimu: kaip jus manote ar reikėtu vaikučiams kirpti "plikai" plaukučius, ar ne? Ar nuo to pasikeičia plaukas, ar geriau auga,ar nėra skirtumo?Gal kaip kitaip galima sustiprinti ir pagražinti plaukučius? g.gif
Atsakyti
Mano berniukui metai ir du menesiai. Pries kelias dienas nuskutom jam plaukus kirpimo masinele. Bet kirpom ne del to kad atseit plaukas butu stipresnis (nes jam tu plauku nestigo) bet del estetinio vaizdo. Maziaus plaukai buvo tokie siaubingai nesutvarkomi ir nesuvaldomi. Jei jau atsikedavo po nakties susiveles tai toks pravaiksciodavo visa diena, nes plaukai nesiduodavo sukuojami (gryzdavo i ankstesne susivelimo padeti) net jei sudrekindavau tai vistiek piestu stovedavo doh.gif Dabar nors tvarka ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
Tokia temelė jau buvo, nepatingėkit paieškot mirksiukas.gif mirksiukas.gif , pasiskaityt daugiau galit va čia:
http://www.supermama...?...=20717&st=0
Atsakyti
pirmą kart pakirpom plaukus, po krikštynų, tai buvo truputis daugiau nei 9 mėn smile.gif , nors buvau sakius kad nekirpsiu iki metu, bet kad jau labai į akytes lindo tie plaukučiai unsure.gif , (o berniukuj juk sagučiais nesegsi lotuliukas.gif )
Atsakyti
nukirpau kai buvo 1 metai ir kelios dienos, o dabar vle reikia kirpti
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 02 21, 17:39)
Dar nekirpom, ir taip grazus plaukuciai  wub.gif

mes irgi wub.gif
Atsakyti
Kirpčiukus kirpau jau kokius keturis kartus, labai greitai atauga, pirmą kart kai buvo 10mėnesių, dabar reiks vest į kirpyklą, žiūrėsim ar vaikinas duos svetimam plaukus liest, kai aš kerpu tai ramiai sėdi g.gif
Atsakyti
verysad.gif o as laukiu nesulaukiu kada gi pas mus tie plaukuciai uzaugs, nes kolkas nera ka kirpti. 4u.gif
Atsakyti
Mano sunytis pagaliau tikras džentelmenas clap.gif Kirpomės pirmą kartelį nu tiesiog pasaka rolleyes.gif kirpykla thumbup.gif user posted image
O kirpėja tokia miela, nesitikėjau, kad padarys tokią šukuosena wub.gif Sėdėjo žaidė toj mašinytei, o aplink jį kaip princą šokinėjo blush2.gif Teletabius žiūrėjo, mobileku kalbėjo biggrin.gif skambino tečiui, kad jį kerpa lotuliukas.gif Nu likau begalo sužavėta bigsmile.gif tas 20lt atsipirko su kaupu. Tikrai į jokią kitą neveščiau, o beje ji ir viena Kaune vaikų kirpykla tongue.gif Gavom sruogelę pirmą nukirpta wub.gif įsiklijuosim į albumuką atminčiai wub.gif Tikrai pati nebūčiau eksperimentavus su žirklėmis schmoll.gif Tad kitą kartą keliausim išsišiepe pas tetutę kirpėje lotuliukas.gif
Atsakyti