Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

Aš turiu strazdanas, niekad jų nemėgau ir jomis nesidižiavau, tikriausiai nuo kokios devintos klasės pradėjau jas balinti, iš pradžių ūkiškai - kasdien tepdavau veidą citrinomis, kefyru, agurkais. Nu balino tikrai veidą, ne tik strazdanas, tokia porcelianiė buvau, bet vasarą vistiek jos matydavosi.

Studentaudama pakeičiau taktiką - ėmiau degintis, nes ant rudos odos irgi strazdanos mažiau matosi. Tačiau nuo šito triuko saulės ir soliariumų atsirado strazdanų ir ant pečių verysad.gif

Dabar po dviejų gimdymo jos dar patamsėjo. Dabar užsisakiau balinančius kremus, laukiu parvykstant ir bandysiu jas balinti, ir tada tepti savaiminio įdegio kremu. Parašysiu, kaip sekasi biggrin.gif

wink.gif)+2008 02 06, 18:41-->
QUOTE(evelina wink.gif) @ 2008 02 06, 18:41)
ir dar klausimely turiu.o savaiminio įdegio kremai ju neparyskina?
nes kiek naudojau,rodos ryskeja jos. verysad.gif
Papildyta:
ėėė.kątik pamačiau vienos panelės žinutę.
lyg ir jurgos.
turi strazdanų,ir eini į soliariumą?
daugėja jų? ar įdegis prislopina jas?

Įdegio kremai tikrai neparyškina būtent strazdanų, o visą odą bendrai mirksiukas.gif

O soliariume strazdanų ir daugėja ir ryškėja jos, taip pat grynai, kaip būnant saulėje.

Beje merginos, man net keista, bet dar neteko užtaikyti ant tokio apsauginio nuo saulės kremo, kad strazdanos neišlystų, oda neįdega ot os bjaurybės vistiek iššoka doh.gif
Gal kuri atradot? Parekomenduokit bigsmile.gif
Atsakyti
Beje merginos, man net keista, bet dar neteko užtaikyti ant tokio apsauginio nuo saulės kremo, kad strazdanos neišlystų, oda neįdega ot os bjaurybės vistiek iššoka doh.gif
Gal kuri atradot? Parekomenduokit bigsmile.gif
[/quote]

šiap tai nusipirkaU uriagE apsauginį kremą nuo saulės.
man sakė,kad užtenka ir 30 stiprumO.
čia antras pagal stiprumą.
o yra ir 50.ten sakė,išvis pilnai apsaugo.
manaU,tikrai turėtų būti gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man gražu strazdanėlės rolleyes.gif
Atsakyti
Man po gimdymo po vasaros liko ant veido starzdanų, ir kaip visad, žiemą jos nebepabala... Kaip aš jų nekenčiu mad.gif
Kai naudoji, kad ir stiprų, apsauginį kremą, neįdegi, o strazdanos patamsėja. Veido jau seniai saulei įpratau nerodyti, tuoj plačiabrylę skrybėlę reiks įsigyti...
Naudoju savaiminio įdegio kremą, bet iki jų tamsumo "neįdegu". Krempudros šiais laikais kuo modernesnės ir brangesnės, tuo mažiau dengia - atseit prisitaikančios prie odos. Nesupranta gamintojai, kad vienetai gali pasigirti vienspalve lygia oda.
Atsakyti

[/quote]
[/quote]

o jie riebus?ar galima pasirinkti pagal odos tipa?
Atsakyti
wink.gif)+2008 02 08, 22:05-->
QUOTE(evelina wink.gif) @ 2008 02 08, 22:05)

Na man asmeniškai su 30 faktorium oda neįdega, ebt strazdanos visriek paryškėja, tai išvis gražiai atrodau doh.gif
Va ta 50 tini ga reikės pabandyt. Nors čia turbūt svarbiausia kad kasdien užsiteptum - vieną kartą išlendi be apsaugos ir viskas, visa strazdanota verysad.gif

QUOTE(sls @ 2008 02 10, 14:30)
Man po gimdymo po vasaros liko ant veido starzdanų, ir kaip visad, žiemą jos nebepabala... Kaip aš jų nekenčiu  mad.gif
Kai naudoji, kad ir stiprų, apsauginį kremą, neįdegi, o strazdanos patamsėja. Veido jau seniai saulei įpratau nerodyti, tuoj plačiabrylę skrybėlę reiks įsigyti...
Naudoju savaiminio įdegio kremą, bet iki jų tamsumo "neįdegu". Krempudros šiais laikais kuo modernesnės ir brangesnės, tuo mažiau dengia - atseit prisitaikančios prie odos. Nesupranta gamintojai, kad vienetai gali pasigirti vienspalve lygia oda.

Aš irgi šitą pastebėjau, ir neatrandu krempudros dabar kuri man užtektinai maskuotų. Dabar dairausi į kremines-kompaktines, nes jos stipriau dengia. O man labai reikia maskuoti ne tik strazdanas, bet ir paakius, nes klaikiai juodi, juos tepu maskuokliu, bet juk viso veido juo netepsi doh.gif
Atsakyti
o jie riebus?ar galima pasirinkti pagal odos tipa?

dėl riebumo tiksliai nežinau. wink.gif
manau,per viduriuką tas riebumas yra. wink.gif
nuėjus į vaistinę,paprašyk to kremo ir pati vaistinkė patars pamačius tavo veidą odą. tongue.gif
Papildyta:
ar gali parašyti tOs,kurios jau yra kažką bandžiusios.
ir strazdanos išnykusios arba pabaltėjusios akivaizdžiai?
ačiū. rolleyes.gif
Atsakyti
O man visai patinka mano strazdanos ant nosytės. Jos išryškėja tik vasarą, tada aplinkiniai sako, kad labai pasikeičiau thumbup.gif . O va strazdanos ant krūtinės manes visai nežavi, ir strazdanota kažkodėl tik viena pusė schmoll.gif . Kiek aš jas balinau - neišnyko. Tenka susitaikyti su tuo kas yra blush2.gif
Atsakyti
Man strazdanos - labai gražu thumbup.gif thumbup.gif . Pati jų neturiu, bet pas mano mama jų yra ant pečių, vasarą man jos ypač gražiai atrodo wub.gif
Strazdanos yra saulės bučiniai biggrin.gif biggrin.gif , nėra ko jų slėpti.
Atsakyti
As baltaveide, strazdanota, itin juodais antakiais ir blakstienom-atrodo kaip dazyti, bet plaukai tipiski lietuviski tik vos tamsesni uz iprastus pilksvus.Atsimenu kaip mane septynmete mergicka vyresne sesuo per lietu siltnamy pasiguldzius strazdanas skaiciavo wub.gif wub.gif Dabar studente jauciuos isskirtine, nes strazdanota, ne kaip kiti vargsai balti.Ir plaukus ryzai kaip reikiant nudaziau lotuliukas.gif .Jausmas thumbup.gif thumbup.gif .Eini gatve pilka ziema, pamatai savo atspindi kur nors ir taip gera, taip linksma pasidaro lotuliukas.gif .Bet cia turbut tik man vienai taip gerai trenktai atrodo g.gif blush2.gif .
Atsakyti
O man patinka strazdanos, aišku, buvo laikas paauglystėj, kai jų tiesiog nekenčiau, bandžiau visokiais būdais jas išnaikint, bet vėliau supratau, kad neverta, nes ir gražu pasidarė, ir šiaip "į protą atėjau", tai nebebuvo tikslo specialiai naikint tai, kas natūralu rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi turejau strazdanu, sunkiausia buvo paauglysteje. Dabar jokio komplekso nebejauciu, su amziumi jos tapo nebe tokios ryskios.
Atsakyti