Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

na as ar esu strazdanota ir netik veidas .o ir rankos.As ziauriai kompleksuoju,tepu rankas savaiminio idegio kremu, kunas nedega suleje.Veida tepu krem pudra.Na man nepatinka kiri gal ir nepastebi,bet as negali gerai jaustis.Del to net baseine neagaliu lankytis,balt,nenudegusi. Na va tokios mes jau moterys,kompleksuojame. Na as susilaukiu komplimentu is vyru puses, jie lyg to ir nemato,bet be krem pudros man kompleksas pasirodyti.Na tai kaip save perkalbeti? g.gif
Atsakyti
as turiu, bet pas mane nesryskios, vasara ciut ciut paryskeja, ne tik nosiuke turiu, bet ant veido. nemoku ju apibudint. blankios lb, ne tokios, akip pas Donata is LNK projekto ax.gif tokiu nelb noreciau, bet del savu nesisieloju, vyrukai girdavo, meiliai vadindavo strazdanele ( ir jokiu - ar deginais per tarka, blin) gun_bandana.gif ...maziau reikia kreipt demesio i tokius mekius box.gif kunas pas amne nera sokoladinis, bet idega graziai, svelniai.persikelis vos ne blink.gif lotuliukas.gif blush2.gif tik ant peciu tu zalciuku randas. nusipirkit, ka kamuoja, sebamed nuo saules. ir anktyva pav. jau tepkites... 4u.gif as tepuos, nes pavasri kad oda nenudegtu, nes kas turi sviesai oda, tas zino wub.gif
Atsakyti
Strazdanota = grazi. Jos visiskai netrukdo, dauguma zmoniu i jas net demesio neatkreipia - bent jau as. Spuogai - daug nemalonesnis defektas.
Atsakyti
QUOTE(Ange @ 2007 10 30, 02:26)
Strazdanota = grazi. Jos visiskai netrukdo, dauguma zmoniu i jas net demesio neatkreipia - bent jau as. Spuogai - daug nemalonesnis defektas.

man tai isvis spuogai su strazdanom atrodo nelyginami dalykai blink.gif
man strazdanos grazu,padaro zmogaus veida labai miela ax.gif
Atsakyti
Man mama jau vaikystej iskiepijo, kad esu ipatinga, nes turiu strazdanu, tokiu zmoniu juk maziau.Tai ir iki siol jomis didziuojuos.Kai pavadina strazdane ar kad ir per tarka deginuos,tai priimu kaip komplimenta- visgi pastebejo mane blush2.gif smile.gif tongue.gif
Atsakyti
As esu strazdanota. Man mano strazdanos patinka, nejauciu jokio diskomforto ax.gif Nei vienas zmogus per visa gyvenima is manes nepasijuoke. O kai kuriems vyrams patinka strazdanotos moterys tongue.gif Zinau is savo patirties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Encore @ 2004 04 24, 14:06)
Nu cia tai negirdejau! Nors bendrai as ne starzdanota, gal del to...  rolleyes.gif

Bet klausimukas tai labai juokingas!  laugh.gif

O siaip man starzdaneles visai patinka, aisku, kai per daug, gal ir nera labai  thumbup.gif , bet kiekvienas turi kazkokiu defektu...  sad.gif

Papildyta:
QUOTE(Juratev @ 2007 11 08, 16:28)

Aširgi turiu tokį kompleksą.

gal žinot ar galima eiti į soliariumą kiek girdejau tai ne, nes tipo dar daugoiua jų atsiranda
Papildyta:
QUOTE(Juratev @ 2007 11 08, 16:32)
Papildyta:
Aširgi turiu tokį kompleksą.

gal žinot ar galima eiti į soliariumą kiek girdejau tai ne, nes tipo dar daugoiua jų atsiranda

Atsakyti
Labas visoms drinks_cheers.gif
as ir strazdanota bet jau dabar nejauciu komplekso dabar kaip anksciau biggrin.gif
as ir vaikstau i soliariuma, zinau kad tai nera gera, bet ir maistas musu bet koks nera gerai drinks_cheers.gif
as manau nereikia del to kompleksuoti, cia tik musu susidarytas diskomfortas, smile.gif
Atsakyti
Man starzdanos labai grazu, jei veido bruozai grazus. Todel nuo paciu strazdanu nepriklauso, nuo zmogaus priklauso.
Atsakyti
Pas mane irgi jų yra ant nosytės, bet kai buni rudesni jos nelabai matosi, o žiemą iš vis dingsta, taigi labai nekompleksuoju, nors tikrai norėčiau, kad jų ten nebūtu, jau mna geriaus keli spuogai negu strazdanos doh.gif
Atsakyti
as irgi turiu tu strazdanu,
ant viso veido,bet nera jau ziauriai ryskios.
ant peciu ir virs krutines dar yra,bet gan mazokai.
o siaip nekenciu ju,jau nezinau kiek laiko.
nusipirkau dbr ,,Uriage depiderm'' kremuką.
veidas tai tikrai pabaltejo,labai baltas tapo.
tapau sūris,o strazdanos na gal truputuka ir svieseja.
bet pasakicius jusu komentarus,kad tai igimta ir pan.
tai kam cia vargti,vistiek nieko nepades.
ir dar klausimely turiu.o savaiminio įdegio kremai ju neparyskina?
nes kiek naudojau,rodos ryskeja jos. verysad.gif
Papildyta:
ėėė.kątik pamačiau vienos panelės žinutę.
lyg ir jurgos.
turi strazdanų,ir eini į soliariumą?
daugėja jų? ar įdegis prislopina jas?
Atsakyti
As pati turiu strazdanas, taciau jos isryskeja tik vasara. Niekada nekompleksavau gel ju ir nebandysiu atsikratyti schmoll.gif . Manau, man jos labai tinka, ypac prie mano vario plauku spalvos thumbup.gif
Atsakyti