Vaikysteje is viso ju buvo begalybes.. Dabar ju vis mazeja mazeja
As irgi strazdanota
Kartais atrodo nepastebimos. Bet nesijaudinu per daug.
siaip nesu labai jau nusiteikusi pries savo strazdaneles, bet per jas mano veidas niekada nebus lygus...
turiu omenyje toks kaip is zuranlo virselio
vistiek strazdanos suteikia toki veido nelygumo ispudi, o as dar ir apgamu nemazai turiu, tai....
del to noriu paklausti, tu kurios bande balinancias priemones. kaip jos jums ar padejo? o veido oda kaip suprantu irgi isbalsta kartu su strazdanelem?
As irgi turiu strazdaneliu, ne per daugiausiai, bet yra, ypac ant nosies.
Man tai nemaiso, nors paauglystej bandziau balinti. Siaip esu girdejus toki liaudiska "recepta", kad reikia nosinaite palaikyti skruzdelyne ir tada det ant veido.
Nezinau, ar padeda... O nuo tu kremu tai truputi pabaldavo oda ir strazdanu maziau palikdavo, bet jei vaiksciosit i soliariuma ar deginsites saulej, ju vis tiek bus.
tai va, man butent taip ir atrodo, kad tie kremai nedaro jokiu stebuklu, tai net neverta prasidet su jais tikriausiai...
jungiuosi prie saulės išbučiuotų mamyčių ir ne tik
paveldėjau strazdanas iš tėčio
ir turiu jų ant veido ir pečių,vaikystėje aišku kompleksavau dėlto,išgirsdavau ir patyčių
todėl mėgindavom kartu su strazdane padrūške jas naikinti
o iš bandėm ir balinančius kremus ir liaudies receptus...bet kaip likau strazdanota taip ir likau
tiesiog būdamos paauglės neturėjom laiko tepliotis ir susitaikėm su tom "bjaurybėm"
dabar man net gražu ir net nenoriu išsinaikyti manau kad jos suteikia tik žavesio
oi...nekenciu as ju...nekenciu...ziema ju nebuna, tai esu ziauriai tuo patenkinta , bet vasara...fui...nekenciu saves...puse grozio dingsta...
As irgi turiu tu strazdaneliu
bet jos nera lb ryskios (nera nei oranzines, nei tamsios labai) ir ju nera per visa veida, pagrinde ant skruostu
anksciau kompleksuodavau, pudromis maskuodavau, bet dabar jau susigyvenau su jomis, net nebekreipiu demesio
aisku, su pavydu nuziuriu merginas, kurios turi lygia, grazia oda(pas mane ji tokia megstanti rausti), bet ka padarysi
jos yra dalis manes
o man taaaip gražu strazdanėlės
taip rrriomantiškai atrodo
Man strazdanos be proto gražu
Jei turėčiau, tikrai neslėpčiau
Man strazdanos atrodo gražu..