Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

As irgi strazdanota biggrin.gif
Vaikysteje is viso ju buvo begalybes.. Dabar ju vis mazeja mazeja smile.gif Kartais atrodo nepastebimos. Bet nesijaudinu per daug. wink.gif
Atsakyti
as irgi esu strazdanota,ypac nosis biggrin.gif . Bet man tai niekada netrukde nei vaikystej,nei dabar. Man grazu, nemaskuoju niekaip, esu del ju ir komplimentu sulaukus 4u.gif Auksciau nosis strazdanes! thumbup.gif
Atsakyti
siaip nesu labai jau nusiteikusi pries savo strazdaneles, bet per jas mano veidas niekada nebus lygus... verysad.gif turiu omenyje toks kaip is zuranlo virselio biggrin.gif vistiek strazdanos suteikia toki veido nelygumo ispudi, o as dar ir apgamu nemazai turiu, tai.... smile.gif del to noriu paklausti, tu kurios bande balinancias priemones. kaip jos jums ar padejo? o veido oda kaip suprantu irgi isbalsta kartu su strazdanelem? smile.gif
Atsakyti
As irgi turiu strazdaneliu, ne per daugiausiai, bet yra, ypac ant nosies. ax.gif Man tai nemaiso, nors paauglystej bandziau balinti. Siaip esu girdejus toki liaudiska "recepta", kad reikia nosinaite palaikyti skruzdelyne ir tada det ant veido. lotuliukas.gif Nezinau, ar padeda... O nuo tu kremu tai truputi pabaldavo oda ir strazdanu maziau palikdavo, bet jei vaiksciosit i soliariuma ar deginsites saulej, ju vis tiek bus. 4u.gif
Atsakyti
tai va, man butent taip ir atrodo, kad tie kremai nedaro jokiu stebuklu, tai net neverta prasidet su jais tikriausiai... smile.gif
Atsakyti
jungiuosi prie saulės išbučiuotų mamyčių ir ne tik 4u.gif paveldėjau strazdanas iš tėčio ax.gif ir turiu jų ant veido ir pečių,vaikystėje aišku kompleksavau dėlto,išgirsdavau ir patyčių verysad.gif todėl mėgindavom kartu su strazdane padrūške jas naikinti biggrin.gif o iš bandėm ir balinančius kremus ir liaudies receptus...bet kaip likau strazdanota taip ir likau biggrin.gif tiesiog būdamos paauglės neturėjom laiko tepliotis ir susitaikėm su tom "bjaurybėm" biggrin.gif dabar man net gražu ir net nenoriu išsinaikyti manau kad jos suteikia tik žavesio wub.gif
Atsakyti
oi...nekenciu as ju...nekenciu...ziema ju nebuna, tai esu ziauriai tuo patenkinta , bet vasara...fui...nekenciu saves...puse grozio dingsta...
Atsakyti
As irgi turiu tu strazdaneliu blush2.gif bet jos nera lb ryskios (nera nei oranzines, nei tamsios labai) ir ju nera per visa veida, pagrinde ant skruostu ax.gif anksciau kompleksuodavau, pudromis maskuodavau, bet dabar jau susigyvenau su jomis, net nebekreipiu demesio smile.gif aisku, su pavydu nuziuriu merginas, kurios turi lygia, grazia oda(pas mane ji tokia megstanti rausti), bet ka padarysi unsure.gif jos yra dalis manes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 11 vasario 2009 - 20:28
o man taaaip gražu strazdanėlės rolleyes.gif taip rrriomantiškai atrodo wub.gif
Atsakyti
Man strazdanos be proto gražu 4u.gif Jei turėčiau, tikrai neslėpčiau schmoll.gif
Atsakyti
Man strazdanos atrodo gražu.. wub.gif
Atsakyti
Ant mano nosiuko yra strazdaneliu man jos labai grazios ir priduoda zavesio flirt.gif
Atsakyti