turiu strazdaneles,ir tuo patenkinta.Man jos nemaiso

ir as turiu strazdanu ant veido. Kazkada man tai buvo problema, dabar maziau kreipiu i tai demesio
aisku noreciau ju neturet, nes man labai grazu lygi, vienos spalvos oda, bet cia kaip daznai pasitaiko, kad nori to, ko neturi
tai naudoju apsaugini krema veidui su spf 50 ir tepu savaiminio idegio kremu. Rezultatas neblogas

tai naudoju apsaugini krema veidui su spf 50 ir tepu savaiminio idegio kremu. Rezultatas neblogas

QUOTE(pupy @ 2009 05 06, 21:57)
ir as jas turiu, jos mane net puosia:)
ir siaip grazios strazdanes moterys

Papildyta:
QUOTE(<Pienė> @ 2009 03 07, 13:07)
man taip pat l.grazu strasdanos

patenkinta esu kad jas turiu

QUOTE(evkau @ 2009 05 07, 16:47)

sveikos strazdanes ir ne tik
as irgi turiu strazdaneliu, man jos kaip ir netrukdo, bet ilgiau pabuvus ant saules ypac isryskeja, o kol veidas dar neideges, jos man net sviecia is tolo
po pusdienio praeina, aisku.
noriu paklausti, gal kuri zinot neriebu veido krema su didesniu SPF, kad saugotu kazkiek nuo saules ir strazdaneles taip nerysketu?

as irgi turiu strazdaneliu, man jos kaip ir netrukdo, bet ilgiau pabuvus ant saules ypac isryskeja, o kol veidas dar neideges, jos man net sviecia is tolo

noriu paklausti, gal kuri zinot neriebu veido krema su didesniu SPF, kad saugotu kazkiek nuo saules ir strazdaneles taip nerysketu?
turiu tų strazdanų ir aš, bet tikrai nekompleksuoju, nes nešioju akinius tad taip smarkiai ir nekrenta į akis, mažos dėmelės. linkiu visoms mamytėms mylėti save tokias kokias esame

Sveikos... Turiu ir aš strazdanėlių ant veido....Bet man tai kaip tik gražu....
Žiemą beveik nepastebiu, bet kai saulytė išlenda, tai net labai matosi
Bet niekad manęs niekas neįžeidė ir nepasakė, kad tai negražu...

QUOTE(alias @ 2009 05 11, 18:34)
sveikos strazdanes ir ne tik
po pusdienio praeina, aisku.

as naudoju iwostin spf 50. Labai maloniai tepasi ir nelieka jokio riebumo pojucio

Kiek čia mūsų-strazdanotų
Aš taip pat turiu jų ir gana daug : veidas,rankos... tik ant ranku nedaug, bet yra
norėtųsi pasišviesit kiek nors
Ką patartumėte? Kur įsigyti tą iwostin spf 50? Kaip suprantu čia kremukas kažkoks, tiesa?

Aš taip pat turiu jų ir gana daug : veidas,rankos... tik ant ranku nedaug, bet yra

tas iwostin tai tiesiog apsauginis kremas nuo saules su aukstu apsaugos faktoriumi. As pirkau eurovaistinej.