Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

turiu strazdaneles,ir tuo patenkinta.Man jos nemaiso biggrin.gif
Atsakyti
ir as turiu strazdanu ant veido. Kazkada man tai buvo problema, dabar maziau kreipiu i tai demesio rolleyes.gif aisku noreciau ju neturet, nes man labai grazu lygi, vienos spalvos oda, bet cia kaip daznai pasitaiko, kad nori to, ko neturi biggrin.gif
tai naudoju apsaugini krema veidui su spf 50 ir tepu savaiminio idegio kremu. Rezultatas neblogas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 05 06, 21:57)
turiu strazdaneles,ir tuo patenkinta.Man jos nemaiso biggrin.gif

ir as jas turiu, jos mane net puosia:)
ir siaip grazios strazdanes moterys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(<Pienė> @ 2009 03 07, 13:07)
O man kaip grazu strazdanos  wub.gif

man taip pat l.grazu strasdanos smile.gif
patenkinta esu kad jas turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evkau @ 2009 05 07, 16:47)
ir as jas turiu, jos mane net puosia:)
ir siaip grazios strazdanes moterys smile.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos strazdanes ir ne tik 4u.gif
as irgi turiu strazdaneliu, man jos kaip ir netrukdo, bet ilgiau pabuvus ant saules ypac isryskeja, o kol veidas dar neideges, jos man net sviecia is tolo lotuliukas.gif po pusdienio praeina, aisku.
noriu paklausti, gal kuri zinot neriebu veido krema su didesniu SPF, kad saugotu kazkiek nuo saules ir strazdaneles taip nerysketu?
Atsakyti
turiu tų strazdanų ir aš, bet tikrai nekompleksuoju, nes nešioju akinius tad taip smarkiai ir nekrenta į akis, mažos dėmelės. linkiu visoms mamytėms mylėti save tokias kokias esame 4u.gif
Atsakyti
Sveikos... Turiu ir aš strazdanėlių ant veido....Bet man tai kaip tik gražu.... biggrin.gif Žiemą beveik nepastebiu, bet kai saulytė išlenda, tai net labai matosi lotuliukas.gif Bet niekad manęs niekas neįžeidė ir nepasakė, kad tai negražu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2009 05 11, 18:34)
sveikos strazdanes ir ne tik  4u.gif
as irgi turiu strazdaneliu, man jos kaip ir netrukdo, bet ilgiau pabuvus ant saules ypac isryskeja, o kol veidas dar neideges, jos man net sviecia is tolo lotuliukas.gif po pusdienio praeina, aisku.
noriu paklausti, gal kuri zinot neriebu veido krema su didesniu SPF, kad saugotu kazkiek nuo saules ir strazdaneles taip nerysketu?

as naudoju iwostin spf 50. Labai maloniai tepasi ir nelieka jokio riebumo pojucio rolleyes.gif
Atsakyti
gražios man strazdanėlės, kai buvau maža, net norėjau jų turėti bigsmile.gif na, man tai kažkaip labai išskiria iš kitų strazdanėlės. wub.gif
Atsakyti
Kiek čia mūsų-strazdanotų drinks_cheers.gif
Aš taip pat turiu jų ir gana daug : veidas,rankos... tik ant ranku nedaug, bet yra rolleyes.gif norėtųsi pasišviesit kiek nors thumbup.gif Ką patartumėte? Kur įsigyti tą iwostin spf 50? Kaip suprantu čia kremukas kažkoks, tiesa? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnytia_number1: 04 birželio 2009 - 08:48
tas iwostin tai tiesiog apsauginis kremas nuo saules su aukstu apsaugos faktoriumi. As pirkau eurovaistinej.
Atsakyti
smile.gif man tai labai grazu strazdanos rolleyes.gif
Atsakyti