Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

oi mergaitės, noriu ir aš pasisakyti, nes ši tema aktuali man visą gyvenimėlį. prisimenu vaikystėje maniau, kad esu labiausiai strazdanota mergaitė šiam pasaulyje unsure.gif (ne vien aš taip maniau bet ir buvau laaaabaaaai strazdanota)). Buvau tikrai nelaimingiausia mergaitė, nes patyriau daug patyčių, užgauliojimų, pašaipų verysad.gif . Tėvai nepastebėdavio mano nelaimės ir nieks nepaguosdavo .Ir per tas strazdanėles aš tapau labai liūdna, uždari, nekalbi verysad.gif (net iki šiol liko ta problema). Ir vis galvodavau, kad aš niekada neturėsiu vaikų, kad jiems netektų iškentėti tą ką man teko ištverti. Šiandien, kai turiu mylimą žmogų , ruošiuosiu vestuvėms - viskas atrodo gan kitaip. Strazdanos - nebėra mano didžiausias priešas, kadangi jas išmokė pamilti mano mylimas žmogus. Atvirkščiai- šiandien aš jomis net didžiuojuosi, nes bent truputį esu kitokia nei kiti tongue.gif . Šiandien stengiuosi išmokti pamilti gyvenimą, išmokti būti drąsiai, savimi pasitikinčiai, daugiau šypsotis . Kadangi ta žala, kuri man buvo padaryta vaikystėje ir paauglystėje -turi įtakos mano suaugusios gyvenime (tačiau gerai, kad ji mažėja).Šiandien aš palnuoju su savo brangiausiuoju šeimą ir mano, kad mano vaikams bus geriau, kadangi aš tai patyrusi žinosiu kaip juos padrąsinti, ką pasakyti, kaip pamokinti atšauti įžūliems vaikiščiams dėl tų patyčių.
p.s. iki šiol dar balinu veiduką (nors man tai ir nebeitin rūpi), bet pagauna azartas pamatysi - kiek ištikrųjų galima išsibalinti veidą. Tai mano patirtis rodo, kad geriausiai balina pertražolių sultys (grynos 15 min. per dieną) ax.gif
Atsakyti
O man kaip grazu strazdanos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 03 07, 12:07)
O man kaip grazu strazdanos  wub.gif

Man irgi blush2.gif Vasarą man atsiranda viena kita, tai labai džiaugiuosi, bet kad jų beveik nesimato... verysad.gif Man strazdanotos moterys pačios gražiausios, labai norėčiau pati tokia būt thumbup.gif
O jei dar plaukai ryži wub.gif Eh, pavydžiu tokioms...
Atsakyti
nu as cia pasiskaitau ir g.gif man vasara irgi isryskeja strazdanos, po kaitinomis soliariumuose ypatinga bet man tai jos nera grazu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 03 08, 18:57)
Man irgi  blush2.gif  Vasarą man atsiranda viena kita, tai labai džiaugiuosi, bet kad jų beveik nesimato...  verysad.gif  Man strazdanotos moterys pačios gražiausios, labai norėčiau pati tokia būt  thumbup.gif
O jei dar plaukai ryži  wub.gif  Eh, pavydžiu tokioms...

Šaunu, kad taip manai, nes aš pati tokia biggrin.gif Daug kas sako oi, kaip gražu, bet kai paskui sužinai, kaip už nugaros deda, tai nelabai kažkaip..
Atsakyti
nu ir as jas turiu thumbup.gif bet nieko kazkaip blogo tame nematau,gal todel kad pas mane ne daug ju smile.gif anksciau kazkaip galvojau kaip cia jas isbalinus dbr jau susigyvenau su jom ir nekompleksuoju del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuicyTube @ 2009 03 08, 20:31)
Šaunu, kad taip manai, nes aš pati tokia  biggrin.gif  Daug kas sako oi, kaip gražu, bet kai paskui sužinai, kaip už nugaros deda, tai nelabai kažkaip..

Kokie niekšai taip daro? aggressive.gif
Na, skoniai skirtingi, tikiu, kad yra kam nepatinga, bet aš jau dabar galvoju, kaip čia vasarą daugiau tų strazdanų "prisišaudžius" wub.gif Viena mano draugė ryža, strazdanota ir garbanota, tai mano etalonas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2004 01 14, 10:39)
Nuo vaikystės turiu "defektą"(bent jau man taip atrodo),nes turiu strazdanų,bet tik ant veido.Plaukai-ne ugniniai,kaip pagal visus kanonus turėtų būti,o normalūs, "lietuviškai" pilkšvi.Kai buvau pirmokiukė-kelios stazdanos ant veido atrodė tikrai simpatiškai.Bet augant jų daugėjo.Visi ramino-sulauksi 30m ir jos dings.Deja,nedingo.Be krempudros-nė žingsnio.Tikrai kompleksuoju ir žinau,kad be reikalo,nes aplinkiniai sako,kad tai priduoda žaismingumo(o aš galvoju,kaip jūs kalbėtumėt,jei patys būtumėt strazdanoti??) tongue.gif
O kompleksą (totalų) įvarė dar mokykloj,kai paklausė:"o strazdanos neužkrečiamos? ohmy.gif "Pasijaučiau,kaip raupsuotoji".
Kaip jūs maskuojat strazdanėles?Gal balinat?
Ir kaip jaučiasi jūsų vaikas,turintis strazdanų?

as irgi nuo vaikystes esu strazdanota,bet tik veidas,,kaip ne keista su amzium ju pradejo vis mazeti ir dabar tik vasara jos man isryzkeja kai oda gauna saules spinduliu..tai visai graziai dabar man jos atrodo ir pamilau kazkaip as jas biggrin.gif ir aplinkiniai giria kad grazu ax.gif o vaikystej tai tikras kosmaras buvo doh.gif kokiu tik pravardziu per jas neturejau, ir ryzykas ir pyzykas lotuliukas.gif bet viskas praejo ir dabar man jos thumbup.gif
Atsakyti
man strazdanotos paneles atrodo labai simpatiskai,veidukas atrodo kazkaip seksi smile.gif aisku jei labai daug strazdanu,jau nelabai grazu unsure.gif
Atsakyti
Patarkit man,kaip naminėmis priemonės atsikratyti strazdanų.Man jos taip nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
as tai neapsisprendziu:ar vasara degintis ir but su strazdanom ar pradet balint kremais kol ju dar nepadaugejo del saules ir vengt jos? nezinau...ypac kai veidas nelabai idega,o strazdanos ryskeja..
siaip as buciau nieko pries strazdanas,bet kazkaip su jom veidas murzinas bent man atrodo.. sad.gif blush2.gif
Atsakyti
o man grazu strazdaneles smile.gif
Atsakyti