Ir as turiu strazdanu, ir ne tik ant veido, bet ir ant ranku ir peciu.tik cia jos labai mazos. man nuo soliariumo ir nuo saules jos isryskeja, bet jau nekreipiu i jas demesio. susitaikiau

man asmeniskai jaunos slakuotos mergaites tikrai negrazios ypac jei dar ryzos buna
bet kai amzius leidzia siek tiek kosmetikos panaudot tarkim blakstienas chemiskai nusidazyt tada jos buna tikrai grazios.beje raudonplaukes laikomos sexualiausiomis moterimis 
o siaip keletas strazdaneliu ant nosytes grozio tikrai negadina, sakyciau net suteikia

o siaip keletas strazdaneliu ant nosytes grozio tikrai negadina, sakyciau net suteikia

pirkau toki aliejuka sarmoi apie 60 lt su c vitaminu kuris blukina!tikrai padejo kokia 60% nebera

QUOTE(Rasytee @ 2005 09 05, 17:08)
pirkau toki aliejuka sarmoi apie 60 lt su c vitaminu kuris blukina!tikrai padejo kokia 60% nebera 

O kaip tas aliejukas vadinasi ir kokios firmos? Aciu

man tai laaaabai gražu

O kaip tas aliejukas vadinasi ir kokios firmos? Aciu
decleor firmos , ten jis toks vienas ir yra ir siaip sios firmos priemones tikrai liux! tik kainos didokos
decleor firmos , ten jis toks vienas ir yra ir siaip sios firmos priemones tikrai liux! tik kainos didokos
Turiu keletą strazdanėlių ant veido,kai buvau paauglė tai man jos visai ne prie širdies buvo
. O dabar man jos netgi patinka

zodziu is dainos neismesi...... Kaip yra taip yra. As pvz visiems sakau, kad man grazu ir susitaikiau su strazdanomis...bet is tikruju tai nelabai..

QUOTE(almantė_k @ 2005 09 05, 18:03)
man asmeniskai jaunos slakuotos mergaites tikrai negrazios ypac jei dar ryzos buna

Man pavyzdziu grazus strazdanoti zmones .Jie kazkokie nuosirdus ir linksmi visada buna

Strazdanos yra tiesiog
Pati esu strazdanota, bet ne raudonplaukė. Niekada dėl jų nekompleksavau, neteko girdėti jokių patyčių, tik komplimentų strazdanėlių atžvilgiu

Man strazdanoti žmogiukai labai
Ar ryži, ar ne, bet dažniausiai jie anksti susitaiko su savo kompleksais (pradžoje visi jų dėl strazdanėlių turi) ir būna labai linksmi ir nuožirdūs žmogiukai
Bent jau kiek pasitaikė tokių sutikti visi labai faini