Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

aš irgi turiu strazdanų ir nemažai biggrin.gif
iš tikrųjų niekad nekompleksavau, gal dėl to kad jaučiuosi gražiai su jom drinks_cheers.gif
o ir iš aplinkinių niekad nieko blogo negirdėjau ir vyrų dėmesio nestokojau bigsmile.gif

kai žmogus simpatiškas niekas nemaišo cool.gif

p.s.: tik norėjau pasakyti, kad tai nieko blogo ir strazdanės nekompleksuokit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Nikole_: 01 kovo 2010 - 13:05
Man labai grazu-strazdanos wub.gif thumbup.gif Pas pacia vasara islenda kazkiek strazdanu,bet del to tikrai nekompleksuoju schmoll.gif
Atsakyti
baikit.jei jau strazdanos-kompleksas...nevarykit dievo i medi 4u.gif
grazu, miela.man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Nuo mazens turiu strazdanu aplink nosi ir visada maniau kad cia labiau pliusas nei minusas smile.gif niekada del to nesiruosiau kompleksuoti. apsurdas.
Atsakyti
jungiuosi ir aš prie strazdanių būrio group.gif turiu jų deja doh.gif man kančios būna pvz po pasideginimo prie jūros iš karto arba po soliariumo, kai jos tiek išryškėja, kad poto bijau kokį pažįstamą sutikt ir kol gryžtu namo vos ne į žemę žiūriu, kad niekas dėmesio neatkreiptų biggrin.gif tuo metu aš sau labai nepatinku blush2.gif visą gyvenimą kompleksavau dėl jų, dabar esu su tuo susitaikiusi, bet taip ir nepamilau savo strazdanėlių verysad.gif
Atsakyti
man strazdanėlės yra žiiaauuuriai gražu wub.gif deja, neturiu nei vienos unsure.gif bet visada gatvėje nužvelgiu strazdanotas merginas wub.gif laaabai gražu wub.gif
Atsakyti
Ir as jungiuos i strazdaneliu buri wub.gif kompleksas- gal daugiau vaikystei, kai visaip bandai jas nukrastyti, bet niekaip nesiseka biggrin.gif pauglystei, kai reikia but tokiai kaip visos, ir negali issiskirt, nes busi balta varna- slepi jas po krempudra doh.gif O isaugusi is situ dalyku supranti, kad esi jauna grazi moteris, o strazdaneles tik dar labiau tave puosia ir daro isskirtinesne wub.gif
Ir as is soliariumo, ar po saules voniu bunu begalo strazdanota bigsmile.gif , bet niekada sito nesureiksminu, ir jau galvos del sitokiu dalyku tikrai nereikia nuleist mirksiukas.gif
Atsakyti
Man strazdanos- labai gražu 4u.gif pati kelias teturiu... o va kai gatvėj pamatau strazdanota, morkiniais garbanotais plaukais panele ar moteri ar mergaite tai uj wub.gif na bent man ziauriai ziauriai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2004 01 14, 09:39)
Nuo vaikystės turiu "defektą"(bent jau man taip atrodo),nes turiu strazdanų,bet tik ant veido.Plaukai-ne ugniniai,kaip pagal visus kanonus turėtų būti,o normalūs, "lietuviškai" pilkšvi.Kai buvau pirmokiukė-kelios stazdanos ant veido atrodė tikrai simpatiškai.Bet augant jų daugėjo.Visi ramino-sulauksi 30m ir jos dings.Deja,nedingo.Be krempudros-nė žingsnio.Tikrai kompleksuoju ir žinau,kad be reikalo,nes aplinkiniai sako,kad tai priduoda žaismingumo(o aš galvoju,kaip jūs kalbėtumėt,jei patys būtumėt strazdanoti??) tongue.gif
O kompleksą (totalų) įvarė dar mokykloj,kai paklausė:"o strazdanos neužkrečiamos? ohmy.gif "Pasijaučiau,kaip raupsuotoji".
Kaip jūs maskuojat strazdanėles?Gal balinat?
Ir kaip jaučiasi jūsų vaikas,turintis strazdanų?

Seni žmonės sakydavo,kad strazdanos turtus neša rolleyes.gif
Atsakyti
Strazdanos gražu smile.gif wub.gif
Atsakyti
visada del ju pergyvenau, nepatiko jos man, veliau nervindavo tik tai, kad veido spalva netolygi budavo, lyg demeta, o dabar man tai yra grazu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 03 15, 18:17)
jungiuosi ir aš prie strazdanių būrio group.gif turiu jų deja doh.gif  man kančios būna pvz po pasideginimo prie jūros iš karto arba po soliariumo, kai jos tiek išryškėja, kad poto bijau kokį pažįstamą sutikt ir kol gryžtu namo vos ne į žemę žiūriu, kad niekas dėmesio neatkreiptų biggrin.gif tuo metu aš sau labai nepatinku blush2.gif visą gyvenimą kompleksavau dėl jų, dabar esu su tuo susitaikiusi, bet taip ir nepamilau savo strazdanėlių verysad.gif

drinks_cheers.gif pritariu kiekvienam zodziui smile.gif
pamenu karta buvo pussesere atejusi su mazu savo vaiku, tai jis mano strazdanas pavadino spuogais doh.gif norejau skradziai zeme prasmegt... niekada man jos nepatiko, ir jei tik butu budu kaip jas isnaikinti meginciau viska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajoklė*: 29 kovo 2010 - 17:54