Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 05, 17:47)
Nu tai ir atsakiau. Strazdanota- negraži. lotuliukas.gif  kas dar gero?

tai nuvalikete juos su metaline kempine ir bus thumbup.gif arba su sveitikliu...
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 02 05, 17:22)
tai nuvalikete juos su metaline kempine ir bus thumbup.gif arba su sveitikliu...

o kam jūs man siūlot, pas mane nėra jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 05, 18:36)
o kam jūs man siūlot, pas mane nėra jų  biggrin.gif

tai tolabiau ne suprantu jusu,kai kuriems tai yra didziulis kompleksas,vetoj to,kad patyleti jus sakote,kad negrazu.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 05, 18:36)
o kam jūs man siūlot, pas mane nėra jų  biggrin.gif

cia jau aiskiai "grazuole" pasisake:)strazdanota daug graziau negu spoguota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 21 vasario 2010 - 13:12
Man tai strazdanos labai negražu schmoll.gif ,nebent jų labai nedaug,nes pas pačią yra vidutiniškai.Aplinkiniai sako,kad nepastebi,bet man jos yra didžiausia gyvenimo katastrofa.
Papildyta:
Beje Puikiausioji kiek mačiau nuotraukose yra tikrai labai graži panelė,o ne gražuolė kabutėse biggrin.gif
Atsakyti
Turiu keleta strazdaneliu ant nosies,kurios zinoma isryskeja tik vasara arba po soleriumu...siaip,kai nedaug strazdaneliu,tai man nemaiso,na o visas veidas kai buna strazdanotas,o dar ir kunas,tai zinoma man jau labai negrazu,bet tokiu atveju nemanau,kad kokie kremai padetu,yra zinoma kiti budai kaip jas naikinti(pvz.: Lazeriu) kam jau labai maiso jos gyventi.
O siaip smulkes strazdaneles ir pigmentines demeles,galima kas vakara,arba dar dazniau patepti citrinos sultymis,jos balina.....
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2010 02 23, 18:20)
Man tai strazdanos labai negražu  schmoll.gif ,nebent jų labai nedaug,nes pas pačią yra vidutiniškai.Aplinkiniai sako,kad nepastebi,bet man jos yra didžiausia gyvenimo katastrofa.
Papildyta:
Beje Puikiausioji kiek mačiau nuotraukose yra tikrai labai graži panelė,o ne  gražuolė kabutėse  biggrin.gif

As nemaciau, ir man neidomu..nes is pasisakymu tai atrodo kaip kokia nesubrendele..taigi stradzdanu turi daug moteru..ir teigti kad starzdanota - negrazi..tai visiska nesamone (ir truparegiskumas)..labai nuo bruozu priklauso, vien sitas VS modelis man tikra grazuole (nors visas veidas srazdanotas ir peciai, krutine) kaip ir daugumai (aisku visada atsiras tokiu kurios dar pasakys kad ji "baisuokle" vien is pavydo)user posted image
user posted image
Tad auksciau nosi strazdanes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 24 vasario 2010 - 09:42
gaudri prašom čia man neaiškinti kas gražu ir kas ne .Be to čia yra forumas ir manau,kad kiekvienas gali išsakyti savo nuomonę ir nereikia čia taip aršiai jos priimti mirksiukas.gif .
Be to gal žinai rusų patarlę:По вкусу и цвету товарищу нету
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2010 02 26, 15:13)
gaudri prašom čia man neaiškinti kas gražu ir kas ne .Be to čia yra forumas ir manau,kad kiekvienas gali išsakyti savo nuomonę ir nereikia čia taip aršiai jos priimti  mirksiukas.gif .
Be to gal žinai rusų patarlę:По вкусу и цвету товарищу нету

tau ir neaiškinu, tiesiog pasakiau savo nuomone mirksiukas.gif tiesiog mano nuomone apie buką kategoriskuma (ne jusu) 4u.gif tik mano nuomonė, šitam forume biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 26 vasario 2010 - 14:43
По вкусу и цвету товарищу нету biggrin.gif Nestee prajuokinai! biggrin.gif
Nu nesipykit hihihi.gif
Vienam grazu-kitiems kategosikai NE! Taip,kad ... rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Lina smile.gif,2010 02 26, 19:35]

Nu nesipykit hihihi.gif
Vienam grazu-kitiems kategosikai NE! Taip,kad ... rolleyes.gif

yess.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 02 21, 14:01)
cia jau aiskiai "grazuole" pasisake:)strazdanota daug graziau negu spoguota biggrin.gif

strazdanos labai graziai maskuoja visokius spuogus ir veido nelygumus.. dziaugiuosi kad jas turiu drinks_cheers.gif
Atsakyti