o kaip merginos jus darot su soliariumu? ziema gerokai strazdaneliu maziau, bet jei tik karta nueini pasideginti, kaip man jos isryskeja ir ju padaugeja

QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 02 01, 12:44)
o kaip merginos jus darot su soliariumu? ziema gerokai strazdaneliu maziau, bet jei tik karta nueini pasideginti, kaip man jos isryskeja ir ju padaugeja 

na kadangi as strazdanu turiu daug,tai nuejus i soliariuma man tik ju padaugeja,o kad tapciau vos,vos ruda rieikia daug laiko,brangiu kremu,pinigu...tai pagalvojau,kad ne verta gadinti odos,issauseja ji labai

Jei tik čiu čiut tai nieko tokio, bet kai būna visas veidas strazdanomis nuklotas, tai man jau visai negražu. Pas mane atsiranda ant nosies kelios vasarą, arba nuo soliariumo, bet nemaišo.
Sveikos, o as turiu ir strazdanas ir pigmentines demes
dabar ziema tai savaime aisku kad viskas nubluko, bet tik iki pirmos skaiscios baandzio saules
va tada vel viskas isryskes ant tiek kad net visi pradeda klausineti kur as taip idegiau
turiu naudoti ne tik stipru SPF krema bet ir beisbolke ar skrybele nesiotis istisai...vienu zodziu vasaros as visai nelaukiu

As taip pat noreciau, kad vasara jos neisrysketu.. :/
kokius kremus jus naudojate?
kokius kremus jus naudojate?
As esu siek tiek starzdanota ir kitaip savo veido neisivaizduoju,ziema strazdanu nesimato,o vasara hmmm...kaip grazu ir koko cia kompleksuoti
strazdanos - labai grazu!!!!!!

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 02, 22:18)
Jei tik čiu čiut tai nieko tokio, bet kai būna visas veidas strazdanomis nuklotas, tai man jau visai negražu. Pas mane atsiranda ant nosies kelios vasarą, arba nuo soliariumo, bet nemaišo.
suprasciau jei apie makiaza kalbetumete

nuvalyti,o strazdanas tai,kad ne labai pasalinsi,kiek yra tiek yra
QUOTE(ceburashka @ 2010 02 04, 19:21)
suprasciau jei apie makiaza kalbetumete
kai per daug tai gali

o jūs temos pavadinimą paskaitėt? klausiama ar gražu ar ne, mano nuomonė negražu, kai visas veidas strazdanotas, net labai negražu.
O mano veidas visas strazdanotas ir nieko gyvenu, o ka cia padarysi, turiu jas ir viskas. Del to tikrai nesigrauziu. Nepamirsiu niekados, kai nepazistamas vyras priejo prie manes (veiksmas vyko ziema), ziuri i mane didelem akim ir sako: O pas jus net ir ziema strazdanos, nerealu! na supratau, kad jam labai patiko
Nors atrode labai kvailas klausimas

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 04, 22:32)
o jūs temos pavadinimą paskaitėt? klausiama ar gražu ar ne, mano nuomonė negražu, kai visas veidas strazdanotas, net labai negražu.
siaip temos pav grazi ar kompleksota,jeigu ka

QUOTE(ceburashka @ 2010 02 05, 16:18)
siaip temos pav grazi ar kompleksota,jeigu ka
ir buvo klausimas kaip maskoti sdrazdanas.o ne grazu ar ne

Nu tai ir atsakiau. Strazdanota- negraži.