Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

O man labai grazu thumbup.gif .Paziurekite i Donata,is "Kelias i zvaigzdes",nuostabiai atrodo,nors visas veidas strazdanelemis padabintas,mmm...mors pati neturiu,bet nieko pries buciau smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kijara @ 2005 09 09, 21:35)
blink.gif nesupratau... o tai pvz. jeigu tu pagimdysi grazia mergaite, kuri bus strazdanota ir ryzais plaukiukais ? tai ka tu jos tada nemylesi ?  unsure.gif

Man pavyzdziu grazus strazdanoti zmones .Jie kazkokie nuosirdus ir linksmi visada buna  ax.gif

mano vaikas bus mano vaikas ir bus pats paciausias pasaulyje mirksiukas.gif bet mergaites baltom blakstienom man nelabai grazios blush2.gif bet kai jau mamos leidzia truputi blakstienas pasidazyt tai tikrai graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai buvau paaugle labai kompleksavau del strazdanu,nors nadaug ju teturiu....O dabar viskas ok,ka padarysi,kad taip Dievulis dave smile.gif
Atsakyti
tos tikrosios strazdanės labai ypatingi žmogučiai mirksiukas.gif o tikrosios tai tos kur jau daug srazdanelių turi:)
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2005 09 20, 21:10)
tos tikrosios strazdanės labai ypatingi žmogučiai mirksiukas.gif o tikrosios tai tos kur jau daug srazdanelių turi:)

neseniai autobuse maciau "tikra" strazdane... labai grazi mergina smile.gif
ir dar mokykloje kazkada viena tokia buvo.. kol buvom vaikai, ja daznai erzino blush2.gif bet paskui isaugo i labai grazia, issiskiriancia is kitu mergina...
Atsakyti
Man labai grazu:) Gaila, kad mano nelabai ryskios
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Ka jus manote apie strazdanas? smile.gif Pati esu rudaake, juodaplauke, bet turiu strazdanu, nekenciu ju schmoll.gif Kaip reiketu su jomis kovoti? Kaip maskuoti? O gal spjauti ir isivaizduoti, kad tai labai grazu? doh.gif
Atsakyti
Didžiuotis jomis mirksiukas.gif Strazdanos- labai gražu, o šiemet dar ir madinga thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi strazdanota, bet mano ir plaukai, ir veido oda, ir akys šviesios. žinau iš patirties, kad žmonės tų strazdanų dažniausiai nepastebi. o kai pastebi labai nustemba, lyg per naktį būtum nustrazdanėjus lotuliukas.gif mano vaikinas gal po pusės metų tepastebėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 01 12, 06:27)
aš irgi strazdanota, bet mano ir plaukai, ir veido oda, ir akys šviesios. žinau iš patirties, kad žmonės tų strazdanų dažniausiai nepastebi. o kai pastebi labai nustemba, lyg per naktį būtum nustrazdanėjus lotuliukas.gif mano vaikinas gal po pusės metų tepastebėjo lotuliukas.gif

Galbut kadangi tu sviesi, tai ir nepastebi..Nors, tiesa pasakius, nezinau, ar manasias taip jau pastebi visi..Bet man paciai atrodo, kad jos labai krenta i akis doh.gif
Atsakyti
Ir man visai nieko tos strazdanikes grazu savotiskai
Atsakyti
As ir turiu siu saules bucinuku, siek tiek ant veido, ir peciu smile.gif
Ziema pranyksta, vasara vel atsiranda, nu nervuoja nervuoja jos mane, bet ka dabar darysi g.gif tongue.gif
Atsakyti