QUOTE(Ašara @ 2011 05 29, 22:00)
kai moteris pamirsta kas tai yra plauku dazai(vaiksto prazilusiais),
pamirsta,kas tai yra dekoratyvine kosmetika,kvepalai, rengiasi bile kaip, nebeturi anei vienu bateliu aukstesniais kulnais, mylimiausios kalbos apie tai,kur pigiau nusipirkt aliejaus ar cukraus, nebeskaito spaudos, visas gyvenimas sukasi tik apie vyra, vaikus - stai bobos portretas.
Kai kokia pensininkė eina žilais nedažytais plaukais- tai visai gerai, bet jaunai moteriai tai netinka. Yra viena turėti batelius aukštesniais kulnais, bet visai kita juos nešioti. Aš turiu ir ne vienus, tačiau jie man kaip išeiginiai- todėl manęs darbe su kablais nepamatysi (anot jūsų taip išeina, kad aš jau boba, tačiau tokia tikrai nesu). Aš tiesiog neapkenčiu kalbų apie apie visokias prekes ir nuolaidas, jei man ko reikia galiu pirkti ir be nuolaidos, jei nereikia- tai ir su nuolaida nereikia. Ypač siutina tie pasakojimai apie kaimynus (juk ne visos turi savo vaikų), tada kalba su kuo miega kaimynų vaikai. Su viena tokia kaimiete tenka dirbti pamainoj- tai namo grįžtu sutinusia galva nuo kaimo pletkų.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.