Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(juzė @ 2011 05 29, 19:21)
Kažkur skaičiau, kad pagedusi motera - yra boba.
p.s. vyrams tinka irgi.

Nesupratau blink.gif g.gif , kaip tai pagedus ir apie kokį pagedimą čia eina kalba? O tuo labiau kaip vyram tas gali tikt?
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 05 29, 21:15)
Nesupratau blink.gif  g.gif , kaip tai pagedus ir apie kokį pagedimą čia eina kalba? O tuo labiau kaip vyram tas gali tikt?

Nu kažkas tipo tokio: kad boba - tai kaip koks žmogus su broku...

Bet tamsta tik neįsižeiskit, čia juk ne apie jus asmeniškai kalba eina, o tik apie termino supratimą ir taikymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 29 gegužės 2011 - 20:37
QUOTE(juzė @ 2011 05 29, 21:24)
Nu kažkas tipo tokio: kad boba - tai kaip koks žmogus su broku...

Nu man čia protu nesuvokiama... Mano supratimu tai kaip tik boba yra labai pilnatviška ir gerai prisirpus motera.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 05 29, 21:39)
Nu man čia protu nesuvokiama... Mano supratimu tai kaip tik boba yra labai pilnatviška ir gerai prisirpus motera.

Nelygu, matyt, koks kontekstas.

Vis tik, dažniausiai, ko gero, bobą sutiksi tamsioj ir nešvarioj troboj, pajuodusioj nuo suodžių ir musių, tiesa, gal ir stiprią, gerai įmitusią, bet nelabai ką te išmanančią bei ant visų pasiburnoti mėgstančią...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 29 gegužės 2011 - 21:06
kai moteris pamirsta kas tai yra plauku dazai(vaiksto prazilusiais),
pamirsta,kas tai yra dekoratyvine kosmetika,kvepalai, rengiasi bile kaip, nebeturi anei vienu bateliu aukstesniais kulnais, mylimiausios kalbos apie tai,kur pigiau nusipirkt aliejaus ar cukraus, nebeskaito spaudos, visas gyvenimas sukasi tik apie vyra, vaikus - stai bobos portretas.

Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 05 29, 22:03)
Nelygu, matyt, koks kontekstas.
Vis tik, dažniausiai, ko gero, bobą sutiksi tamsioj ir nešvarioj troboj, pajuodusioj nuo suodžių ir musių, tiesa, gal ir stiprią, gerai įmitusią, bet nelabai ką te išmanančią bei ant visų pasiburnoti mėgstančią...

Ne ne, geros bobelos tikrai ant nieko neburnoja be reikalo. Musėm tai aš ir mušeklį turiu, ir specialias juostas su klijais naudojam anoms gaudyt, nors ir voratinkliai neblogai pasitarnauja tam reikalui. Triobą tikrai išsišluoju. O drūtumas ir geras įmitimas visada tik į gera išeina. Aišku ne visos bobelos yra labai geros, visokių anų yra, ale kuom tada moteros geresnės jeigu čia ne tas pats?
Atsakyti
Taigis, atrodo, kad boba yra nepakaltinamas padaras prie trobos ir diedo purvinomis panagemis.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 05 29, 19:21)
Kažkur skaičiau, kad pagedusi motera - yra boba.
p.s. vyrams tinka irgi.

Butent! Kaip moterys tampa bobomis, as suprantu, bet kaip vyrai - mistika visiska (ir siais laikais lb daznas atvejis) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 05 29, 22:00)
pamirsta,kas tai yra dekoratyvine kosmetika,kvepalai, rengiasi bile kaip, nebeturi anei vienu bateliu aukstesniais kulnais, mylimiausios kalbos apie tai,kur pigiau nusipirkt aliejaus ar cukraus, nebeskaito spaudos, visas gyvenimas sukasi tik apie vyra, vaikus - stai bobos portretas.

Kai kokia pensininkė eina žilais nedažytais plaukais- tai visai gerai, bet jaunai moteriai tai netinka. Yra viena turėti batelius aukštesniais kulnais, bet visai kita juos nešioti. Aš turiu ir ne vienus, tačiau jie man kaip išeiginiai- todėl manęs darbe su kablais nepamatysi (anot jūsų taip išeina, kad aš jau boba, tačiau tokia tikrai nesu). Aš tiesiog neapkenčiu kalbų apie apie visokias prekes ir nuolaidas, jei man ko reikia galiu pirkti ir be nuolaidos, jei nereikia- tai ir su nuolaida nereikia. Ypač siutina tie pasakojimai apie kaimynus (juk ne visos turi savo vaikų), tada kalba su kuo miega kaimynų vaikai. Su viena tokia kaimiete tenka dirbti pamainoj- tai namo grįžtu sutinusia galva nuo kaimo pletkų.
Atsakyti
QUOTE(Zazza @ 2011 05 30, 16:47)
Butent! Kaip moterys tampa bobomis, as suprantu, bet kaip vyrai - mistika visiska (ir siais laikais lb daznas atvejis) verysad.gif

Akurac. Reciau netamp, negu tampa. Pakliuva vargsiukai bobai su k... ir visks, dvi bobos vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Zazza @ 2011 05 30, 17:47)

Kaip jums gerai,kad jus suprantat ta toki sudetinga dalyka "KAIP moteris tampa boba".. Nes as kiek bandau galvot,kaip tas zmogus tampa vienokiu ar kitokiu-atsimusu i asmenini nesupratima,nesuvokima, ir tik krisleli zinojimo ar nuspejimo.. tik apie save galeciau pasakyt-kad galbut suprantu,kaip tapau tokia,kokia esu sia akimirka.. o suprast,kaip kitas zmogus tapo toks,koks yra - niekaip..

Jei nesunku-surasykit ta tapsma..zingsnis po zingsnio.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 05 29, 23:00)

portretas nebobos:
-Nepamirsta ant galvos uzsipilti dazu.
-Rengiasi kaip *****.
-Kvepalais bando panaikint mirties kvapa.
-Vaiksto pasistiepus.
-Mylimiausios kalbos apie tai, kur brangiau nusipirkt aliejaus ir cukraus.
-Skaito plastmasine spauda.
-Nustemba kai suzino,kad zeme sukasi ir yra apvali...
Atsakyti