Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 15:20)
Testavimui tokiai pasakykite fraze: svarbu rupintis tik savimi, kai salia nebus jos ismintingojo vyro.  4u.gif

Ta, kur labai savo išvaizda susirūpinusi, galbūt tėra "graži boba"...
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 06 05, 19:34)
Ta, kur labai savo išvaizda susirūpinusi, galbūt tėra "graži boba"...

Nežinau, ka nori pasakyti savo kometaru, bet salia ismintingo vyro esanti boba vercia abejoti ismintimi. Boba ir Afrikoje boba, ka cia bepridursi.
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 21:21)
Nežinau, ka nori pasakyti savo kometaru, bet salia ismintingo vyro esanti boba vercia abejoti ismintimi. Boba ir Afrikoje boba, ka cia bepridursi.

Man regis, kad mes paprasčiausiai nesusikalbėjome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 06 05, 21:23)
Man regis, kad mes paprasčiausiai nesusikalbėjome  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
kada..kada.
Kodel suauge pastoviai klausia "kada", o vaikai "kodel"?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.304 @ 2011 06 05, 23:11)
kada..kada.
Kodel suauge pastoviai klausia "kada", o vaikai "kodel"?

Vaikai tokiu durnu klausimu aplamai neuzduoda: kada moteris tampa boba, nes jiems dzindzilia, ka apie kazkieno zmona pagalvos kiti vyrai.
Atsakyti
pasauly egzistuoja tik vienas ismintingas klausimas: "Kodel".
Si klausima uzduoda ismintingi zmones.
Visus kitus klausimus (kada, su kuo, kaip, ...) -tupos bobos.

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.304 @ 2011 06 05, 23:28)
pasauly egzistuoja tik vienas ismintingas klausimas: "Kodel".
Si klausima uzduoda ismintingi zmones.
Visus kitus klausimus (kada, su kuo, kaip, ...) -tupos bobos.

Kodel?
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 22:34)

man boba = bomze (atsiprasau uz si zodi): nuolat pamelusia nosimi, trenkianti slapimu, drebanciom rankom uz paskutinius pinigelius perkanti buteliuka LT gaminto vyno. O kodel jomis ir aplamai - bomzais tampama - ciort zino. Tai ju paciu pasirinktas gyvenimo kelias, kuri, gal but, pasuko nesugebejimas atsispirti savo kvailoms ir bevertems silpnybems... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarodulke @ 2011 06 06, 22:47)
man boba = bomze (atsiprasau uz si zodi): nuolat pamelusia nosimi, trenkianti slapimu, drebanciom rankom uz paskutinius pinigelius perkanti buteliuka LT gaminto vyno. O kodel jomis ir aplamai - bomzais tampama - ciort zino. Tai ju paciu pasirinktas gyvenimo kelias, kuri, gal but, pasuko nesugebejimas atsispirti savo kvailoms ir bevertems silpnybems... unsure.gif

O kuo ta 'bomžė' skiriasi nuo tos, kuri su vakariniu tualetu ir drabužiu vakarėliui į antrąją pusę persiritus don perignon'o padauginusi klozetą apsikabinusi klūpo?.. g.gif
Atsakyti
"..Разницы нет никакой между правдой и ложью.
Если, конечно... и ту и другую раздеть.."
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.306 @ 2011 06 06, 23:05)
"..Разницы нет никакой между правдой и ложью.
Если, конечно... и ту и другую раздеть.."

O gal gali man kažkaip suprantamai paaiškinti, kodėl, jei tiesa ir melas vienodai prasmingi, tavo pasisakymai iš temų vis dingsta, nors jie kaip tik kur kas įdomesni už tūkstančius likusių merdėt interneto platybėse...
Atsakyti