pasauly egzistuoja tik vienas ismintingas klausimas: "Kodel". Si klausima uzduoda ismintingi zmones. Visus kitus klausimus (kada, su kuo, kaip, ...) -tupos bobos.
pasauly egzistuoja tik vienas ismintingas klausimas: "Kodel".
Si klausima uzduoda ismintingi zmones.
Visus kitus klausimus (kada, su kuo, kaip, ...) -tupos bobos.
man boba = bomze (atsiprasau uz si zodi): nuolat pamelusia nosimi, trenkianti slapimu, drebanciom rankom uz paskutinius pinigelius perkanti buteliuka LT gaminto vyno. O kodel jomis ir aplamai - bomzais tampama - ciort zino. Tai ju paciu pasirinktas gyvenimo kelias, kuri, gal but, pasuko nesugebejimas atsispirti savo kvailoms ir bevertems silpnybems...
man boba = bomze (atsiprasau uz si zodi): nuolat pamelusia nosimi, trenkianti slapimu, drebanciom rankom uz paskutinius pinigelius perkanti buteliuka LT gaminto vyno. O kodel jomis ir aplamai - bomzais tampama - ciort zino. Tai ju paciu pasirinktas gyvenimo kelias, kuri, gal but, pasuko nesugebejimas atsispirti savo kvailoms ir bevertems silpnybems...
O kuo ta 'bomžė' skiriasi nuo tos, kuri su vakariniu tualetu ir drabužiu vakarėliui į antrąją pusę persiritus don perignon'o padauginusi klozetą apsikabinusi klūpo?..
O gal gali man kažkaip suprantamai paaiškinti, kodėl, jei tiesa ir melas vienodai prasmingi, tavo pasisakymai iš temų vis dingsta, nors jie kaip tik kur kas įdomesni už tūkstančius likusių merdėt interneto platybėse...