Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(perkunkieme @ 2013 08 23, 11:21)
vaikais ir puodais reikia rupintis,boba tu ar ne,gali ir daugiau nikuo nesidometi,bet ka reiskai niekuo,juk puodais ir vaikais tai domisi,niekad nedrisciau tokias moteris vadinti bobomis,boba mano nuomone tada  kai pradedi nekesti viso likusio pasaulio,kai pletkini daigiau nei reikia biggrin.gif ,kai zemini ir niekini aplinkinius,va tda tai bobu boba.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dar pridurčiau,kad boba tampi, kada dėl visko bambi (dėl valdžios, dėl mokesčių ir t.t.), kai niekas neįtinka, žodžiu, pliotkini apie kitus, o savęs jau nebežiūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 23 rugpjūčio 2013 - 10:33
Sakot g.gif O man vat vien vaikai ir puodai schmoll.gif
Atsakyti
Man iš karto toks vaizdas kyla: riebaluotais plaukais, su purvinu skylėtu chalatu, sėdi ant suoliuko ir sėmkas graužia, spjaudosi ir riebiai keikia savo mužiką per visą kiemą, kad anas vėl prisigėręs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2013 08 23, 11:31)
Man iš karto toks vaizdas kyla: riebaluotais plaukais, su purvinu skylėtu chalatu, sėdi ant suoliuko ir sėmkas graužia, spjaudosi ir riebiai keikia savo mužiką per visą kiemą, kad anas vėl prisigėręs  biggrin.gif

biggrin.gif dabar taip gal nebūna jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 23, 11:33)

Kaimuose dar būna biggrin.gif
Atsakyti
man prieš akis iškilo miestietiškas to variantas, žydrais treningiukais nurudusi blondė su dviem jorkiais balkone staugianti ant vyro biggrin.gif Buvo vienu metu kažkokia pora, bet ne lietuviai, jazaus, kaip ana rėkdavo doh.gif aplinkinių namų gyventojai į balkonus išeidavo, nes ten kriuokimas baisus būdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 23, 11:37)
man prieš akis iškilo miestietiškas to variantas, žydrais treningiukais nurudusi blondė su dviem jorkiais balkone staugianti ant vyro biggrin.gif Buvo vienu metu kažkokia pora, bet ne lietuviai, jazaus, kaip ana rėkdavo doh.gif aplinkinių namų gyventojai į balkonus išeidavo, nes ten kriuokimas baisus būdavo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif bobiškumo požymis Nr. 1: Boba turi rėkti, pageidautina isteriškai, būtinai labai garsiai. Nerėkiančios bobos diskvalifikuojamos lotuliukas.gif

jorkių neliest dry.gif
mieliausias padaras wub.gif
Atsakyti
nekenčiu jorkų,nedeviu chalato,man geriau be jo biggrin.gif ,kartais parekauju,diedu nepatenkinta,nes princo tikėjaus,vaikai visada svarbus,tad aš boba,maža,bet boba
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2013 08 23, 12:01)
,nedeviu chalato,man geriau be jo biggrin.gif ,

,tad aš boba,maža,bet boba

tada tu ne boba, o mini spektaklių kūrėja balkone. hihihi.gif
įsivaizduoju - balkone, nuoga,, su princu ir jorku hihihi.gif
Atsakyti
Kai domisi tik vaikais ir puodais, tai man jos labiau pereksles biggrin.gif Bet va kai garsiai "eda" vyra, apsiledzia, rengiasi vienodai su savo mama, tada gal jau boba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 08 23, 11:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Dar pridurčiau,kad boba tampi, kada dėl visko bambi (dėl valdžios, dėl mokesčių ir t.t.), kai niekas neįtinka, žodžiu, pliotkini apie kitus, o savęs jau nebežiūri.

Man irgi tokia, vadinu turgaus bobom tokias, nesvarbu 18 jai ar 60 ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2013 08 23, 13:29)
Kai domisi tik vaikais ir puodais, tai man jos labiau pereksles biggrin.gif Bet va kai garsiai "eda" vyra, apsiledzia, rengiasi vienodai su savo mama, tada gal jau boba biggrin.gif

Daug 18-niolikinių tokių ax.gif , kurių mamos jaunatviškos mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 23, 10:33)

Gal jūsų rajone ir nebūna, bet pas mus tai kiekvieną mielą vakarą eidama iš darbo matau sėdi ant suoliuko ir pliotkina taip garsiai, kad visas kiemas skamba.
Atsakyti