jezaus maryte,kur jų yr,kur ta viečike?
QUOTE(marytexxx @ 2013 10 21, 17:31)
jezaus maryte,kur jų yr,kur ta viečike?
dabar pagalvojau saziningai, tai bet kur imoteris boba karts nuo karto pavirsta. per pms. a paskui vel jaunyste grizta
Boba, kai daug bamba, kai visus aplink kritikuoja, auklėja ir negatyvo daugiau už pozityvą. Aš nenoriu ja būti
Gera tema labai, pasisakysiu ir as
mano vyro visi draugai savo zmonas ir drauges vadina bobomis. Nesuprantu kodel, nes jos ir jaunos, ir grazios, ir nekvailos. Kazkokia keista etikete jom uzkabinta. Kalbejau kazkada su saviskiu, sakau tik pabandyk mane boba pavadinti, tai pamatysi ko nemates
man labai negraziai skamba ir neketinu leistis taip vadinama
dar nezinau ka darysiu jei isaus tokia diena, kai taip pasakys, bet manau veiksiu greit, kad ismusti ta minti jam is galvos
a, tai jau geriau k...? cia anoj temoj vienas vyras vadina savo drauge k..., ji bando isizeisti, o jis sako,cia gi tik pavadinimas, as nemanau, kad tu tikra k.
QUOTE(given444 @ 2013 11 05, 22:29)
a, tai jau geriau k...? cia anoj temoj vienas vyras vadina savo drauge k..., ji bando isizeisti, o jis sako,cia gi tik pavadinimas, as nemanau, kad tu tikra k. 
As apie toki pavadinima net nekalbu, aisku, kad tikrai geriau boba negu k... Bet vat klausimas kodel jis ja taip vadina, tam turi buti priezastis. Ir sakyciau gan rimta priezastis. Ir apskritai kur tada pagarba artimam zmogui? Jei man vyras, kol buvom nesusituoke butu taip mane pavadines, tai buciau pabegus pacia pirma diena. Taip nesidaro....
QUOTE(MildaAR @ 2013 11 05, 21:14)
Gera tema labai, pasisakysiu ir as
mano vyro visi draugai savo zmonas ir drauges vadina bobomis. Nesuprantu kodel, nes jos ir jaunos, ir grazios, ir nekvailos. Kazkokia keista etikete jom uzkabinta. Kalbejau kazkada su saviskiu, sakau tik pabandyk mane boba pavadinti, tai pamatysi ko nemates
man labai negraziai skamba ir neketinu leistis taip vadinama
dar nezinau ka darysiu jei isaus tokia diena, kai taip pasakys, bet manau veiksiu greit, kad ismusti ta minti jam is galvos 
O is kur zinot , kad dabar nevadina? O jei isgirstumet, kaip is jo tai ismustumet(idomu pasidare)?
Man tai irgi ziauriai ''boba'' skamba kai vyreliai tarpusavyje diskutuoja. Bet vienas toks vyras savo zmona net per vakareli pute vadina
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 11 06, 03:48)
as turiu tokia mada sakyti "diedas". tai pries 100 metu kai dirbau vyrisku skurliu parduotuvej, kalbedama su virsininku nevalingai pasakiau ta zodi (ne ant jo, ant kliento, kurio ten nebuvo tauo metu), tai ijs ziauriai isizeide (nu direktorius) 
Na ''diedas'' man iskart asocijuojasi su tais dviem seniokais is ''dviracio ziniu'' kur senai du kaimiecius rodydavo+ tokiais susmirdusiais ir neplautom kojinem.
QUOTE(MildaAR @ 2013 11 05, 22:48)
As apie toki pavadinima net nekalbu, aisku, kad tikrai geriau boba negu k... Bet vat klausimas kodel jis ja taip vadina, tam turi buti priezastis. Ir sakyciau gan rimta priezastis. Ir apskritai kur tada pagarba artimam zmogui? Jei man vyras, kol buvom nesusituoke butu taip mane pavadines, tai buciau pabegus pacia pirma diena. Taip nesidaro.... 
Yra žmonių, kuriems k... yra priežodis. Mano mama vaikystėj turėjo kaimynę, kuri savo paauglę dukrą, grįštančią po šokių su kokių vaikinu, kad ir iš kito kaimo pasitikdavo žodžiais: na tu k... su kuo tu čia pareini, kas išvertus į žmonių kalbą reiškė: tu mano brangiausioji su kokių berneliu tu čia grįžti. Jai tas žodis tiko viskam, jai ir vištos tokios buvo, ir karvė ir t. t.
QUOTE(cambala @ 2013 11 06, 09:12)
O is kur zinot , kad dabar nevadina? O jei isgirstumet, kaip is jo tai ismustumet(idomu pasidare)?
Man tai irgi ziauriai ''boba'' skamba kai vyreliai tarpusavyje diskutuoja. Bet vienas toks vyras savo zmona net per vakareli pute vadina
. Ana tokia nepiktybiska, niekada nepriestarauja, bet jau man taip jos gaila kaip tai taip leidziasi uzgauliojama. O aplinkiniai susizvalgo, paprunkstauja, o tas juokiasi
.
Papildyta:
Na ''diedas'' man iskart asocijuojasi su tais dviem seniokais is ''dviracio ziniu'' kur senai du kaimiecius rodydavo+ tokiais susmirdusiais ir neplautom kojinem.
Papildyta:
Aisku, kad nezinau 100 proc. kad tikrai nevadina taip kai as negirdziu. Bet atsizvelgiant i tai, kad jis zino mano nuomone ir kasdienybeje mane vadina graziai, ir kai su draugais kalba pvz telefonu irgi vadina graziai, tai darau prielaida, kad ir kai as negirdziu graziai mane vadina.
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2013 11 06, 12:13)
Yra žmonių, kuriems k... yra priežodis. Mano mama vaikystėj turėjo kaimynę, kuri savo paauglę dukrą, grįštančią po šokių su kokių vaikinu, kad ir iš kito kaimo pasitikdavo žodžiais: na tu k... su kuo tu čia pareini, kas išvertus į žmonių kalbą reiškė: tu mano brangiausioji su kokių berneliu tu čia grįžti. Jai tas žodis tiko viskam, jai ir vištos tokios buvo, ir karvė ir t. t.
Aisku, kad kaikuriems k.. yra tik priezodis, pati kartais ji supykus pasakau, bet ne ant kito zmogaus ta sakau. Ir kodel pvz ta mama negali iskart sakyti, kad brangiausioji dukrele, o ne k.. Cia is tikruju kiekvienam savo, gal kazkam tai yra normalu, o kitiems tai yra tiesiog nevartotinas zodis.
QUOTE(AnaStan @ 2013 10 30, 09:44)
Na jau per pms nezinau ar i boba virstu, boba man tokia apsileidus labiau, o per pms tiesiog raganele 
Va va,as irgi tampu ragana,bet tikrai ne boba