Man boba pavadinimas limpa tokioms, kurios labai nori mokyti kitas, pamokslauti ir brukti savo nuomonę.
Pora tokių bobų mokė kolegę, kuri laukėsi pirmo vaikelio, kad ,gink Dieve, nepirk jokių rūbų nėščiąjai, kam gi to reikia. Juokėsi iš jos, ko gi toji nėščioji eina į parduotuves matuotis neščiosisos drabužių ir ieškotis sau tinkamų. Senos tarkos, pavydžios ir tiek. Na bobos. Kaip jinai, ta nėščioji, nori, taip ji ir daro-tai jos reikalas. O tokiosm bobos tik prie namo suolelio sėdėti
.
BOBOS ir tiek
.
Pora tokių bobų mokė kolegę, kuri laukėsi pirmo vaikelio, kad ,gink Dieve, nepirk jokių rūbų nėščiąjai, kam gi to reikia. Juokėsi iš jos, ko gi toji nėščioji eina į parduotuves matuotis neščiosisos drabužių ir ieškotis sau tinkamų. Senos tarkos, pavydžios ir tiek. Na bobos. Kaip jinai, ta nėščioji, nori, taip ji ir daro-tai jos reikalas. O tokiosm bobos tik prie namo suolelio sėdėti
BOBOS ir tiek
QUOTE(ievvuuze @ 2013 09 18, 18:43)
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 07, 19:03)
Bet jei ta boba nepriziuri saves ir isimyli, tada tampa nukvakusia BOBA.
Man yra zinomas vienas atvejis kai moteris virs 75 metu isimylejo(o gal del patenkinimo
QUOTE(cambala @ 2013 10 08, 21:23)
Bet jei ta boba nepriziuri saves ir isimyli, tada tampa nukvakusia BOBA.
Man yra zinomas vienas atvejis kai moteris virs 75 metu isimylejo(o gal del patenkinimo
) zymiai jaunesni vyra
, o pati jau bobu boba, smelis tikrai byra...Ir dar suokdavo kaip jin savo vyra *(mirusi) myli
... Nukvakusi boba.
blin cambala, tu neoponuok man, prasau, nes gundai mane nusideti vel ir isdet tave i suns dienas kaip anakart, o as dabar pasninka ir susilaikyma kaip tik praktikuoju, suvarytum visus mano dvasinius reikalus
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 08, 22:37)
blin cambala, tu neoponuok man, prasau, nes gundai mane nusideti vel ir isdet tave i suns dienas kaip anakart, o as dabar pasninka ir susilaikyma kaip tik praktikuoju, suvarytum visus mano dvasinius reikalus 
Jei pasninkauji - galesi veliau mane pasiusti ir issakyti ka apie mane galvoji
Na tema - ''kada moteris tampa boba'' - keli isivaizdavimai :
- sedi apsikuitusi namu seimininke, su plemuotu chalatu, bigudziais galvoj ir zaliu agurku riekelemis paakiuose, bambia ant vyro kepdama kotletus, viskas taskosi aplinkui
- sedi prie laiptines ant suoliuko, visus burnoja ir keikia,
- na ir i ana varianta panasu kazkas...