Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

Man AnaStan tipinis bobos pvz. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man boba pavadinimas limpa tokioms, kurios labai nori mokyti kitas, pamokslauti ir brukti savo nuomonę.
Pora tokių bobų mokė kolegę, kuri laukėsi pirmo vaikelio, kad ,gink Dieve, nepirk jokių rūbų nėščiąjai, kam gi to reikia. Juokėsi iš jos, ko gi toji nėščioji eina į parduotuves matuotis neščiosisos drabužių ir ieškotis sau tinkamų. Senos tarkos, pavydžios ir tiek. Na bobos. Kaip jinai, ta nėščioji, nori, taip ji ir daro-tai jos reikalas. O tokiosm bobos tik prie namo suolelio sėdėti biggrin.gif.
BOBOS ir tiek biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(ievvuuze @ 2013 09 18, 18:43)
moteris pasidaro boba,kai vietoj vyro isitaiso dieda  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif patiko biggrin.gif
Atsakyti
Galvoju, kad mes visos iš moterų kartais tampame bobomis.
Kad ir dabar- aptarinėjame, kokios tos bobos, rašome bobų pavyzdžius.
Na, pačios mes bobos, jei kalbame apie tai. Tik kitos nesugeba į save pažiūrėti iš šalies, tai joms ir atrodo, kad jų draugės, kelegės, kaimynės bobiškesnės.
Atsakyti
O kada boba tampa moterimi ???
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 10 07, 18:59)
O kada boba tampa moterimi ???

kai isimyli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 07, 20:03)
kai isimyli biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 07, 19:03)
kai isimyli biggrin.gif

Bet jei ta boba nepriziuri saves ir isimyli, tada tampa nukvakusia BOBA.
Man yra zinomas vienas atvejis kai moteris virs 75 metu isimylejo(o gal del patenkinimo g.gif ) zymiai jaunesni vyra doh.gif , o pati jau bobu boba, smelis tikrai byra...Ir dar suokdavo kaip jin savo vyra *(mirusi) myli doh.gif ... Nukvakusi boba.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 10 08, 21:23)
Bet jei ta boba nepriziuri saves ir isimyli, tada tampa nukvakusia BOBA.
Man yra zinomas vienas atvejis kai moteris virs 75 metu isimylejo(o gal del patenkinimo g.gif ) zymiai jaunesni vyra doh.gif , o pati jau bobu boba, smelis tikrai byra...Ir dar suokdavo kaip jin savo vyra *(mirusi) myli doh.gif ... Nukvakusi boba.

blin cambala, tu neoponuok man, prasau, nes gundai mane nusideti vel ir isdet tave i suns dienas kaip anakart, o as dabar pasninka ir susilaikyma kaip tik praktikuoju, suvarytum visus mano dvasinius reikalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 08, 22:37)
blin cambala, tu neoponuok man, prasau, nes gundai mane nusideti vel ir isdet tave i suns dienas kaip anakart, o as dabar pasninka ir susilaikyma kaip tik praktikuoju, suvarytum visus mano dvasinius reikalus biggrin.gif

Jei pasninkauji - galesi veliau mane pasiusti ir issakyti ka apie mane galvoji 4u.gif .
Na tema - ''kada moteris tampa boba'' - keli isivaizdavimai :
- sedi apsikuitusi namu seimininke, su plemuotu chalatu, bigudziais galvoj ir zaliu agurku riekelemis paakiuose, bambia ant vyro kepdama kotletus, viskas taskosi aplinkui doh.gif .
- sedi prie laiptines ant suoliuko, visus burnoja ir keikia,
- na ir i ana varianta panasu kazkas...
Atsakyti
[quote=cambala,2013 10 09, 12:43]
Jei pasninkauji - galesi veliau mane pasiusti ir issakyti ka apie mane galvoji 4u.gif .

tai dekui biggrin.gif gal ir nebesinores jau biggrin.gif
Atsakyti
tuomet, kada šalia jos atsiranda senas kelmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaučiu, kad tuoi busiu viena iš tų bobų.
Atsakyti