manau, kad tai ne tik išvaizda, mano akimis boba, ta, kuriai niekas neįdomu, nieko nenori, pvz. kompanija gavo pakvietimus i vipine salę pasišokti su apmokėta gėrimų sąskaita, ji vienintelė nevažiuoja (visi kiti poromis), nes jai neįdomu, o paskui siunta, kad jos vyras kitas šokdina... Ji negeria, nerūko ir jokiam baliuje šokti neina, ji visada kalba tik apie vaikus ir pienišką sriubytę, nesvarbu kokia auditorija
Neturi jokių interesų, o intelektui pamaitinti pakanka paskaityti delfi komentarų ir jai tikėti... Kai vaikai pareina iš mokyklos pasakodami apie kokią nors naujovę, visada išgirsta atsakymą "nesamonė", nes siauras protelis naujovių neįsileidžia... Ji niekada nesutiks kažką veikti po darbo, nes nuo 17val. ji jau pervargusi ir visiem kinam ir t.t. gali būti tik savaitgalis (kai dirba ofisinį darbą ir tikrai ne persidirba).
Čia surašiau kelių, man pažįstamų, moterų aprašymus
Vat kažkaip taip aš įsivaizduoju bobą
Čia surašiau kelių, man pažįstamų, moterų aprašymus
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 16, 13:39)
taip, siauras akiratis - skiriamasis bobos bruozas. turbut esminis. ir dar turi buti labai savo tiesa isitikinusi.
nu kad nemegsta eit tusint, tai dar ne boba, cia nesutinku, as nemegstu, man geriau dokumentikos paziuret po kaldra palindus
nu kad nemegsta eit tusint, tai dar ne boba, cia nesutinku, as nemegstu, man geriau dokumentikos paziuret po kaldra palindus
Aš irgi ne party fanė, bet mielai sudalyvauju vakarūškose, teminiuose vakarėliuose ar pan. Ir jau nebe 16 man
Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2013 10 16, 14:10)
Aš irgi ne party fanė, bet mielai sudalyvauju vakarūškose, teminiuose vakarėliuose ar pan. Ir jau nebe 16 man 
Žinau vieną, kuri niekur nenori eiti ir nieko daryti, ir baisiai siunta, jeigu vyras vistik nori sudalyvauti kažkur. Tai arba jis visada turi sėdėt kaip šuvukas, arba jie konfliktuoja. Tai manau nėra gerai
Vakarėlis vakarėliui nelygu, aš savo karjeros pradžioj labai mėgau įmonės vakarėlius, bet kai atėjo nauja direktorė vaikščioti nustojau. Prikviečia visokių kaimo kapelų ir traukia "gadzinkas" visą vakarą, nei ten įdomu nei ką.
QUOTE(AnaStan @ 2013 09 25, 08:45)
Kai apsileidzia. As tai boba isivaizduoju, tokia visiskai netvarkinga namu seimininke,kai vyras grizta namo, o ji virtuvei prie lango ruko, ant ranku laiko vaika, salia dar du pesasi ir ji sako, iskepiau kotletu ar valgyt nori? 
Gerai čia su tais kotletais pasakyta
Manau boba yra vadinima nurašyta moteris - kai jau aplinkiniai nieko iš jos nesitiki gero, tai jau moteris tampa žargone vadinama boba...
boba,kuri geria ir rūko,savo nuorūkas numeta kur papuola,garsiai kalba ir juokiasi,jai nerūpi vaikai,nes reikia apskambinti visas draugės,dažniausiai stora,nors beveik nevalgo,žino apie viską,bet nežino nieko,chamiška,labai dažnai keičiasi nuotaikos,dažnai nepatenkinta,ir savo agresija rodo atvirai.
QUOTE(marytexxx @ 2013 10 17, 09:32)
,žino apie viską,bet nežino nieko,chamiška,labai dažnai keičiasi nuotaikos,dažnai nepatenkinta,ir savo agresija rodo atvirai.
O reiktų viską slėpti giliai giliai... ir kad niekas niekad nesužinotų, ką jaučiate - nes tai nemoteriška? Nepakankamai lediška?
Yra žmonių, kurie prie stalo visad valgo su peiliu ir šakute, bet ar tai būtinai yra kilmingi ponai ir ponios? Kartais vidinės kultūros trūkumą yra bandoma užmaskuoti keistais ritualais.
QUOTE(marytexxx @ 2013 10 17, 09:32)
boba,kuri geria ir rūko,savo nuorūkas numeta kur papuola,garsiai kalba ir juokiasi,jai nerūpi vaikai,nes reikia apskambinti visas draugės,dažniausiai stora,nors beveik nevalgo,žino apie viską,bet nežino nieko,chamiška,labai dažnai keičiasi nuotaikos,dažnai nepatenkinta,ir savo agresija rodo atvirai.
Pritariu šiai nuomonei, galima dar ir pratęsti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 10 07, 19:59)
O kada boba tampa moterimi ???
kada isitaiso zavu meiluzi